Yüz hatları?

oyaedebiyat23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2017
6
1
1
30
Fotoğraftaki kişinin yüz hatları erkeksi mi yoksa kadınsı mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
valla bu kısıyı tanıyrsanız ızınsız resım kydugunuz ıcın mahkemelık olabılırsınız, ınsallah haberı vardır ve cok da muhım degıl yuz hattı uygun sac kesımı ve makyaJla bebek surat koselıye, koselı suratlı bırı bebek suratına donusebılır Allah baska dert vermesın

valla bu kısıyı tanıyrsanız ızınsız resım kydugunuz ıcın mahkemelık olabılırsınız, ınsallah haberı vardır ve cok da muhım degıl yuz hattı uygun sac kesımı ve makyaJla bebek surat koselıye, koselı suratlı bırı bebek suratına donusebılır Allah baska dert vermesın
Haberi var kendi istedi sormami ama siz yanıt vermediniz

aslında cevap verdım ama acık acaık yazayım madem, bu fotoda erkeksı gıbı grunuyor ama bunun tek sebebı sac kesımı ve yuzunun renksız olusu aynı fotoya fotoshopla uzun sac eklesen bırde hafıf allık sursen nur yuzlu bı hanım kızımız oluverır. anladın mı?

aslında cevap verdım ama acık acaık yazayım madem, bu fotoda erkeksı gıbı grunuyor ama bunun tek sebebı sac kesımı ve yuzunun renksız olusu aynı fotoya fotoshopla uzun sac eklesen bırde hafıf allık sursen nur yuzlu bı hanım kızımız oluverır. anladın mı?
Evet anladım da söyledikleriniz de ciddi misiniz doğru saç kesimi ve makyajla kadınsı görünür mü yoksa şaka felan mi yapıyorsunuz

Kaşları alınmış sanki, ordan kız gibi fakat dudak tarafı ve Adem elmasından erkek olduğu belli eğer kızsa hormon bozukluğundan olabilir Adem elması çıkığı.
O zaman çene ve dudak bölgesine çeşitli estetik ameliyatlar yapılsa ve biraz daha bakımlı olsa tamamen kadınsı görünebilir mi

Bence sen burada bizi trollemeye uğraşıyorsun sanki, yoksa ne alaka böyle saçma salak bir soru??

Back
X