arkadaslar yüzümü aldırıcam gerçekten çok rahatsız olmaya basladım . pskoljimi etkiliyor. sir agdanın yakmasından korkuyorum zaten lekelenmeye müsait bir cildim var. birde tretin tedavisindeyim cildim inceldi ağda iyice kaldırır mı ?
ip çoğaltırmı. alırken aycangülün verdiği tarihleri dikkate alarak alıcam..
yardımcı olurmusunuz?
sir yüze çok önerilmez sivilcelenme ve lekelenme yapabilir. o yüzden hiç riske girme derim... ben yaptım şuan sivilce kremleri ve leke açıcılarla boğuşuyorum... artık aycangül' ün tarihlerine uyarak iple alıyorum... tatlım ayrıca anlamadığım bişey var tretin benim bildiğim kadarıyla hücre yenilenmesini arttırıyor bi zaman ben de kullandım.. neden cildin incelsin ki :100:
cild soyuyor o yüzden tahrişe daha elverişli diye düşünüyorum..bu yüzden agdadan korkuyorum özelliklede lekeden çünkü yüzümde sir lekesi var( bende uymak istiyorum o tarihlere . bi fark var mı ne kadar sürede alıyorsun ?
arkadaslar yüzümü aldırıcam gerçekten çok rahatsız olmaya basladım . pskoljimi etkiliyor. sir agdanın yakmasından korkuyorum zaten lekelenmeye müsait bir cildim var. birde tretin tedavisindeyim cildim inceldi ağda iyice kaldırır mı ?
ip çoğaltırmı. alırken aycangülün verdiği tarihleri dikkate alarak alıcam..
yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?