Selam kızlar, benim yüzümdeki tüylerle başım dertte, etrafımdaki herkes sorun edicek bir şey olmadığını söylüyor ama ben güvenemiyorum nedense, kendim gördüğüm için sürekli rahatsız oluyorum. Lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. Ama yüz için tamamen ayrı cihaz kullanan bir merkez bulamadım. Daha doğrusu güvenemiyorum. Çünkü şuanki halimi arayabilirim diye düşünüyorum. Yani yüzümde kalın diyebileceğim tüy yok ama renkleri koyu, kendim de esmerim, bu nedenle çok da başarılı olacağını düşünmüyorum lazerin. Daha önce yaptıran tanıdıklarımdan biliyorum. Önce ince olan tüyleri resmen kıla dönüştürüp sonra tekrar ince haline getiriyorlar ve insanlar da aman işte inceldi işe yaradı diye seviniyor. Ben tamamen kurtulmak istiyorum, hani incelme falan değil.Diğer başlıklarda genelde kıl şeklinde olan tüyler için yorumlar yapılmış.Benim bahsettiğim ince ama koyu renkli tüyler. Benim durumumda olanlar var mı acaba? Lazer yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız nerede yaptırdınız memnun kaldınız mı?
İğneli epilasyon için de annem yaptırdı çene bölgesine 2 sene önce, sanırım seansları uzatmak için elektrik akımını az vermişler, annem o bayanı şikayet etti ve bayanın görevine son verdiler. Sonuç olarak hiç bir faydasını görmedi. Daha sonra gittiği yer de akımı fazla verdiği için cildinde yanıklar oluştu. Bizzat şahit olduğum için ona hiç cesaret edemiyorum. Sonuçta iz kalması daha kötü. Ama %100 başarılı oldu iğneli epilasyon diyen varsa nerde yaptırdıklarını öğrenmek isterim.
Canım benım yuz tÜylerİmde kalın deĞİldİ İnce cansız celİmsİzdİ bıraz renklerİ koyuydu aynı senın gİbİ bende Çok rahatsız oluyodum Çevremdekİlerde boŞtan yere rahtsız olduĞumu gÖrÜntÜnun normal olduĞunu sÖylÜyolardı rahat edemedİm gİttİm azere sonuÇ 19 seans ve berbat bı yuz kalınlaŞmıŞ ve bogaza kadar daĞılmıŞ kıllar evet kıllar oldu sonuÇ olarak İĞnelİ epİlasyona gİdİyorum sanırım İzmİrde oturuyorsun orada ayselepİlasyon var sanıyorum 20 yıllık tecrÜbeye sahİpmİŞ ona gİt
mrb kizlar bende lazere gittim Danimarkadan geliyorum 1 sene gittim Danimarkada fakat hic bir faydasini görmedim, yuzumdeki killar cok sert oldu cene ve boaz kismi önceden öyle deyildi. ilk lazere gittimde yasim 16'ydi simdi 20 yasindayim, ve tekrar deniyorum, ama suanda Ankarada yaptiriyorum, 3 hafta önce ILK yaptirdim, simdi killar döküldu hayatimda yuzumu böyle kilsis görmedim, COK ama COK mutluyum suanda :) uzayinca yine gelecem Ankaraya yani 3 hafta sonra. bakalim belki faydasi olur. Ankaradaki doktur bana 2 hap verdi onlarda yardim yapacakmis, bende Over Kist varmis yumurtaliklarimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?