Lekeler, Çiller Yüz kızarıklığı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

aryalorinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
1.410
1.282
63
35
arkadaşlar yüzüm sürekli kızarık boynumdan yukarısı hep kırmızı ve kırmızı lekeler var bu sorunu yaşayıp kurtulanlar var mı ?

arkadaşlar yüzüm sürekli kızarık boynumdan yukarısı hep kırmızı ve kırmızı lekeler var bu sorunu yaşayıp kurtulanlar var mı ?

merhaba normalde utangaç biri değilim zaten bir anda anlamadığım bir şekilde önce öbek öbek sonra komple bende kızarıyorum. suan bir araştırma yapıyorum bir doktor ile görüştüm klipsli ets ile sempatik sinirlere müdale ediliyor ve bloke ediliyormuş. ama yaptıran var mı yan etkileri oluyor mu tamamen olmasa da % olarak nasıl bir fayda elde edilmiş merak ediyorum acaba yaptıranlar yazabilir mi??
sevgiler.

Bende de var. Bir bolgede. Regl oldugum zaman terledigimde ve sinirlendigimde orasi kizariyor ve malesef aynaya bakinca direk dikkatimi cekiyor.. burnumun alt tarafina denk geliyor. Dudaga dogru . Yakindan işikla baktigimda orada çok ince ve cok sık kirmizi kan damarlari gorunuyor. Orumcek agi gibi. Bu konuyu takip edeyim. Umarim cozum bulurum bende

sanırım sizin daha çok kılcal damar problemi var derinin ince olduğu için bahsettiğiniz durumlar karşısında vücud tepki veriyor lazer ile yakılabiliyor sanırım araştırın derim :) umarım faydalı olur.. sağlıkla ve sevgiyle kalın.. :)

Tesekkur ederim :) cok ince kilcal damarlarda basari pek saglanamiyormus
.kalin kilcal damarlar da mudahale daha basariliymis
Ama yine de deneyecegim. Sizde saglikla ve sevgiyle kalin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…