yüz tüyleri :(

oylesinebirii0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
329
29
28
23
iyi günler hanımlarrr. yüz tüylerimden acaip rahatsızım lazere gitmeyi düşünüyoruö yüz için hangi tip lazer etkilidir hangisini önerirsiniz. birde gidesiye kadar karınca yumurtası yağını sürsem tüyleri almadıgım halde fayda edermi. ağdayla almak istemiyorum yüz usturasınıda denemeye korkarım kalınlasır diye.

Merhaba. Yüz usturasına sakın bulaşmayın. Kimde nasıl etki edeceği belli olmuyor. Hormon bozukluğunuz varsa kıllarınızı kalınlaştırır. Ben yüz için değil ama koltuk altı bacak ve kol için vs gitmiştim lazer epilasyona (cihaz adı Alexanderdı) çok ama çok azalttı tek tük çıkıyor şimdi onları da makineyle alıyorum. Yüze de çok iyi sonuç verir diye düşünüyorum. Genitalde kesinlikle işe yaramamıştı. Ben + olarak ev tipi lazer cihaz aldım. Ev tipi bitirmiyor ama azaltıyor ve geç çıkmasını sağlıyor. Eğer ağda yapabilirseniz o da bir seçenek olabilir sizin için. 🙏❤️

Ben braun face mini kullanıyorum memnunum kökten almıyor tabii ama işe yarıyor çok kıllıysan krem var va ile başlıyor doktor reçete eder

iyi günler hanımlarrr. yüz tüylerimden acaip rahatsızım lazere gitmeyi düşünüyoruö yüz için hangi tip lazer etkilidir hangisini önerirsiniz. birde gidesiye kadar karınca yumurtası yağını sürsem tüyleri almadıgım halde fayda edermi. ağdayla almak istemiyorum yüz usturasınıda denemeye korkarım kalınlasır diye.
Birebir yaşadığım bir durum olunca görünce cevap vermek istedim.23 yaşından beri kuaförde yüz tüylerimi aldırıyorum.Bi ara kendim evde epilasyonla yapayım dedim.Favori kısımları erkek tıraşı gibi siyah ve sert çıkmaya başladı.O dönemde de tüm vücut lazere başlamıştım.Dedim yüzüme de uygulayayım Özellikle favori kısımları pürüssüz ve bebek cildi gibi oldu.Bi daha sert çıkmadı.Şimdi ayda bir kuaföre gidiyorum.

Birebir yaşadığım bir durum olunca görünce cevap vermek istedim.23 yaşından beri kuaförde yüz tüylerimi aldırıyorum.Bi ara kendim evde epilasyonla yapayım dedim.Favori kısımları erkek tıraşı gibi siyah ve sert çıkmaya başladı.O dönemde de tüm vücut lazere başlamıştım.Dedim yüzüme de uygulayayım Özellikle favori kısımları pürüssüz ve bebek cildi gibi oldu.Bi daha sert çıkmadı.Şimdi ayda bir kuaföre gidiyorum.
hangi tip lazerdi peki

Back
X