Çene Estetiği yüz ve cene asimetrisi olan varmi aramizda??

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

teZEr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
85
0
36
Avusturya
arkadaslar aramizda yüz veya ceneden asimetri yüzünden operasyon gecirmis olanlar varsa bi yardimci olabilirmi acaba???

yüz + cene asimetrisi yani: yüzünün bir tarafi digerinden daha cirkin demeyelimde daha güzel görünmeyen ve degisik görünenlere denir acaba aranizda asimetrisi olan varmi varsa operasyon gecirdimi??

merhaba benim de çenemde asimetri var,doktoruma sordum cok dikkatli bakmayıca belli olmadığını söyledi.ama ben yine de rahatsız oluyorum aynaya baktıgımda :S ameliyatla düzeltilebilirmiş ama riskli olacagını söyledi doktor,zor bir operasyon olur dedi :S

bi olsam ameliyatt ohh öle bi rahatlicamki her derdim gececek sanki gerci distan bakan belli olmuo dio

arkadaslar nasıl bir asimetri bu?
benim bildigim kadarıyla dislerin yüksekligi dolguyla degistirilip düzeltilebiliyor
istanbulda bir dr var, Mete Fanusçu ya da Fanus soyadını tam hatırlamıyorum
amerikadan gelmiş ve hollywood ünlülerinin gülüşünü dizayn eden ordodontistti kendisi sanırım
bir onunla görüşün dr adı yazmak tarzım değil
ama bu ameliyatlar çok zor
eger mete bey başka kansız ameliyatsız düzeltebilirse duanızı beklerim

arkadaslar google dan baktım
evet sanırım eğitimini de california usa da yapmıs
söyle yazıyor sitesinde
Mete Fanuscu, DDS
Associate Clinical Professor
UCLA School of Dentistry
California, USA
(310) 857 6716
orda da sanırım ofisi var fakat ben kendisiyle 2 yıl önce görüstüm türkiyedeydi burda da ofisi var diye
biliyorum yüzyüze görmedim hiç

212) 325 94 05
(212) 325 99 32 faks

Yeni Sülün Sokak No:30 Levent, ıstanbul
Ulaşım krokisi

info@metefanuscu.com

Dr. Mete Fanuscu

bn trde degilim gelmicemde o yüzden zaten burdan bi doktorda randevum var o dedigin ayni sorun bende iste jayjay

Tezer ben henuz gitmedim mete beye
ama gidecek olsam benim icin tek adres olurdu telefonda da gorustuk
ve dislerimin daha once kalıbı cıkarılmıstı alcıdan onu kendısıne yollamıstım
istanbuldan buraya benimle ilgilendi yüzyüze görüsemedik insallah gitmek nasip olur da
dr bizlere yardımcı olur
ben amelıyat olmadan yapılabılecek herseyı deneme taraftarıyım benım cenede sorun yok
dıslerın boyları esıt degıl ama arka dısler onden bırsey bellı olmuyor katıyen

bu asimetri sorunu bende de var.. aynaya bakınca hemen gözüme çarpıyor.resim falan yok mu canlar ya..:44:

benim yüzümde asimetrikmiş ilk kez doktorumdan duydum bunu :44: ben hiç farketmedim halada farkedemiyorum sanırım gözümdede sorun var :37:

Herkesin sag ile sol eşit deil ama ben burnumu yaptirinca onur tarafın asimetrisi ortaya cikti sanki belki yeni estetik liyim su an burnumdan ondanda olabilir

benimde yüzümde asimetri var yüzümün sağ tarafı daha zayıf çene kısmım daha kısa gibi böylece biraz yamuk çeneli duruyorum :( bu ameliyatın çok zor ve riskli olduğunu duydum ne yapıcamı bilmiyorum

Eveet benimde yüzümde asimetri var, doktorla görüstüm bana lazerlipolizle fazlaliklari yok etmeyi önerdi, birde dudaklarimin yüzüme göre kücük düstügnü fln söyledi gülüs designini dedi görüsmekte yarar var :)

Back
X