YÜZ VE GÖZ MEZOTERAPİSİ

dudumert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2023
213
56
28
40
Merhaba değerli arkadaşlar,
Cildim için mezoterapi düşünüyorum. Hem cildim toparlansın hem de ince kırışıklıklarım var özellikle göz çevresinde yorgun gösteriyor beni.
Ankara'da göz mezoterapisi yaptıran var mı ? Somon DNA, Paris Işıltısı ne önerirsiniz. Hem yüzüm hem de gözlerim için ama önceliğim gözlerim :)

Merhaba ben Ankara'da yaptırıyorum H100 ve Paris ışıltısı yaptırdım. Somon DNA yaptirmadim. Onu bilmiyorum ama H100 den çok memnun kaldım cildimin daha sağlıklı göründüğünü düşünüyorum ama tek seans yetmiyor bir kaç seans yaptırmak gerekiyor.

Merhaba ben Ankara'da yaptırıyorum H100 ve Paris ışıltısı yaptırdım. Somon DNA yaptirmadim. Onu bilmiyorum ama H100 den çok memnun kaldım cildimin daha sağlıklı göründüğünü düşünüyorum ama tek seans yetmiyor bir kaç seans yaptırmak gerekiyor.
Baya cildiniz toparlandı mı ince kırışıklık sarkma gibi bende düşünüyorum.göz altı çizgilerimin geçmesini istiyorum. Sizin bu çizgilere etkisi oldumu. Birde hangi doktora yaptırdınız 😊

Baya cildiniz toparlandı mı ince kırışıklık sarkma gibi bende düşünüyorum.göz altı çizgilerimin geçmesini istiyorum. Sizin bu çizgilere etkisi oldumu. Birde hangi doktora yaptırdınız 😊
Evet gerçekten fark etti cildimin toparlandigini ve daha canlı gorundugunu düşünüyorum. Ben yanak ve göz altı yaptırdım çok memnunum ben tavsiye ederim bence yaptirmalisin. Kennedy caddesinde Kubilay hoca ya yaptirdim 👍🙂

Merhaba değerli arkadaşlar,
Cildim için mezoterapi düşünüyorum. Hem cildim toparlansın hem de ince kırışıklıklarım var özellikle göz çevresinde yorgun gösteriyor beni.
Ankara'da göz mezoterapisi yaptıran var mı ? Somon DNA, Paris Işıltısı ne önerirsiniz. Hem yüzüm hem de gözlerim için ama önceliğim gözlerim :)

Merhaba ; somon DNA yı 30 yaş altına tavsiye ediyorlar . Ben göz altıma Paris ışıltısı yaptırıyorum. Şöyle söyleyeyim renk eşitsizliklerini 2. Seansta bayağı düzeltti , göz altı kırışıklığım yoktu o yüzden bir şey söyleyemem ancak boynuma 4 seans Paris ışıltısı inanılmaz fark yarattı. Bu tür işlemleri 15 gün arayla 4 seans yaptırınca muhakkak sonuç alınıyor

Back
X