yüz yamukluğu bilgisi olan varsa yardım edebilir mi

Yokmu dha önce böyle bişey duyan gören ya benmi takıntı yapyrm

Yüzümün bi tarafının tamamında aslında bi tarafı dha zayıf gibi

SiZe tavsiyem bir doktora görünmeniz . SinüS kistleri suratta şişlik yapabiliyor . Benimde böyleydi sinüs kistim vardı alındı . Korkmanız gereken bir şey değil kesinlikle . Zararsız :) geçmiş olsun

SiZe tavsiyem bir doktora görünmeniz . SinüS kistleri suratta şişlik yapabiliyor . Benimde böyleydi sinüs kistim vardı alındı . Korkmanız gereken bir şey değil kesinlikle . Zararsız :) geçmiş olsun
Aynı şeymiş gibi gelmedi bna çünkü bnm yüzümün bi tarafınin tamamı diğer tarafina göre büyük alindan ceneye kadar ama inş dediginiz gibidir bgne kadar hiç doktora gitmedim küçükkende böyleymiş aslında çok aşırı değil bgne kdr bir kişi dışında kimse yüzün niye böyle diye sormadı soran kişide dişin mi şişti diye sormuştu bende dha once hic dusunmuyodum ama bu bir yildir fln surekli kafamda estetisyenemi gitmeliyim acaba

canım, öncelikle çok geçmiş olsun. Allah dermansız dert vermesin. sorununun çözümü içinse ücretsiz olarak bir devlet hastanesinde plastik cerrah ile görüşmen gerekir. bu bir düzeltme ameliyatı olacağı için senden hiçbir ücret almazlar. estetisyen demişsin, onlar yapamaz canım. mutlaka plastik carrah görsün.
belki zayıf olan tarafa dolgu da yapılabilir.

Sagln en dogrusu doktora görünmek ama dediginiz gbi dolgu fln yapılabilir bende öyle şeylerden brz korkyrm ya dha kötü olursa diye suan çok belirgin değil ben aynada çok uzun süre kendimle ugrasnca böyle gözüme batıyor bide yüz bu allah korusun çok fazla bişey yokken sırf düzeltmek için daha beter bişey olur Dye korkyrm

canım bendede aynı sorun var bir tarafım daha zayıf ve bir gözüm küçüldü diğerine göre çok kafaya takıyorum sen bi doktorla falan görüştünmü?

benim aslında doğuştan kafamda yamukluk varmış. tabi yaş ilerledikçe belirginleşti. aynaya baktıkça kafama takmadan edemiyorum. yüzümün bir tarafı daha zayıf

benim aslında doğuştan kafamda yamukluk varmış. tabi yaş ilerledikçe belirginleşti. aynaya baktıkça kafama takmadan edemiyorum. yüzümün bir tarafı daha zayıf

Kafaya taktikca dhada ilerliyomus gbi geliyo bna ondan çok düşünmüyorum sende öyle yap bence

Bence bir dra danışıp düzeltilebilir bişey mi öğrenmende fayda var canım,yok değişmiycekse de bir şekilde barışman lazım bu durumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…