Yüz yogası....

Zennnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
85
62
3
34
Arkadaşlar muhtemelen hepimizin duyduğu yüz yogasıyla gıdığımdan kurtuldum. Göz çevresi çizgilerimde düzelme var. Hepinize tavsiye etmek istedim. Benim gibi uygulayıp memnun kalanlar deneyimlerini paylaşırlarsa memnun olurum.

başlayanlar oldu fakat istikrarlı yapan pek olmadı galiba daha önce açılmış konular vardı bende tembellik yapıyorum ,aslında çok istiyorumda hangisini yaptın sen

Çenemi kaldırabildiğim kadar yukar kaldırıp sonta indirebildiğim kadar indirdim. Gıdımı gerebikdiğim kadar gerdim. Günde 20 kere yapıldıpında bike 1 2 haftata fark belli oluyor. 120 kilo olup bu hareketle gıdısı hiç olmayan tanıdıklar var

Arkadaşlar 31 yaşına geldim yüzüm şu an iyi,minyon olduğumdan yaşımdan genç gösteriyorum ama bilgisayara bakarken vs hep boynumu katladığım için boynumda çizgiler var ve yüzümü yaşlanma etkilerine karşı korumak istiyorum..burdan düzenli yüz yogası yapalım resimle gelişmeleri paylaşarak birbirimizi motive edelim,iyi gelmeyen hareket varsa bırakırız tabii iyi gelen ihtiyacımız olan hareketleri yaparız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…