• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzde 65 yaşayan

lanetlipiremses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
196
Puanlar
103
Merhaba hanımlar

1 Mayısta verdiğim beta sonucum 40,45 çıkmıştı
Bugün 3 Mayısta verdiğim sonucum 66,62 çıktı

Yaklaşık %65 artış var ama bana çok düşük geldi, stres oldum 🥲

Bu artışlar başına gelipte sağlıklı ilerleyen gebeliği olan oldu mu?
Yoksa kimyasala mı dönüşecek 🥲

%60 üzeri zaten sıkıntı değil. Bir anda artmaya başlıyor zaten giderek hızlanır ilk günlerde normal

e doktorlarin normal dedigi sana neden anormal geliyor ki?
yuzde 60 ve ustu istenen artış demektir. ki kkda cok kez tanik oldum daha yavas artip zamanla formu bulanlar.
stres yapmak icin cok erken

%60 üzeri zaten sıkıntı değil. Bir anda artmaya başlıyor zaten giderek hızlanır ilk günlerde normal

e doktorlarin normal dedigi sana neden anormal geliyor ki?
yuzde 60 ve ustu istenen artış demektir. ki kkda cok kez tanik oldum daha yavas artip zamanla formu bulanlar.
stres yapmak icin cok erken

Çok haklısınız aslında normal bir artış gibi görünüyor ama geçtiğimiz aylarda 2 kez kürtaj olmak zorunda kaldım benzer sebeplerle, o stres yaptı sanırım %100 artmayınca.
Bir de beklenen adet tarihimde 24 Nisan olunca kafam karıştı. Geç döllenme olup üstüne de yavaş artınca bi korkuttu 🫣

Çok haklısınız aslında normal bir artış gibi görünüyor ama geçtiğimiz aylarda 2 kez kürtaj olmak zorunda kaldım benzer sebeplerle, o stres yaptı sanırım %100 artmayınca.
Bir de beklenen adet tarihimde 24 Nisan olunca kafam karıştı. Geç döllenme olup üstüne de yavaş artınca bi korkuttu 🫣
rahat olun stresinizi anlıyorum ama gerek yok gayet güzel artmış. Olumsuz bir durum olsa bizden önce doktorlar söyler zaten. Çok geçmiş olsun inşallah bu defa sağlıkla gelicek bebeğiniz🫶💐

rahat olun stresinizi anlıyorum ama gerek yok gayet güzel artmış. Olumsuz bir durum olsa bizden önce doktorlar söyler zaten. Çok geçmiş olsun inşallah bu defa sağlıkla gelicek bebeğiniz🫶💐

Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla tutunur gelir miniğim 🥰

Benim doktorum 2 günde bir değil 3 günde bir kan alınmasının daha iyi olacağını söylemişti. 2 kat artış görmeyen hamileler stres yapıyor. Şimdi doktorlar kötü birşey varsa hemen söylüyor zaten. İyi düşünün iyi olsun. Sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah ❤️

Benim doktorum 2 günde bir değil 3 günde bir kan alınmasının daha iyi olacağını söylemişti. 2 kat artış görmeyen hamileler stres yapıyor. Şimdi doktorlar kötü birşey varsa hemen söylüyor zaten. İyi düşünün iyi olsun. Sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah ❤️

72 saatlik artışın oranı ne olmalı acaba 🤔 bilginiz var mı?

Çok mantıklıymış stres olmamak adına 🥰
İnşallah dediğiniz gibi olur, sıkı sıkı tutunur minik çok teşekkürler 🥰

Gemini hesaplattım 😅
%115 filan olması lazım diyor. Aynı yerde aynı saatte test vermeye çalış. Farklı laboratuvarların farklı değerleri olabilir.

Back
X