Yüzde ( Burun Kenarları ) Kepeklenme ? Seboreik dertatit ? :S:S

unforqiven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
1
0
1
Antalya
Ablalarım bacılarım :) ben 2o yaşındayım ve erkeğim kafaya taktıgım nedenlerden dolayı sizlere soru sorabilmek için kayıt oldum buraya lütfen yardımlarınızı esirgemeyin psikolojik olarak özgüven kaybı yaşıyorum :S acık tenli renkli gözlü biriyim esmer felan olsaydım eğer buraya bu konuyu açmazdım sanırım herneyse konuya geleyim

burun kenarlarımda beyaz beyaz parçalar kopuyo kendilinden sonra tekrar cıkıyo bu genellikle antrenmandan sonra geldigimde duş aldığımda ortaya cıkıyo , dün doktora gittim doktoru gördüm allahım dedim önce bu kendini tedavi etsin beni nasıl tedavi edicek demeye kalmadan girdim konuya :S doktor baktı şöyle bir büyütecle seboreik dermatit dedi :S kafasına göre sabun krem verdi geçti :S tekrar söylüyorum burun kenarlarında beya beyaz kepek gibi şeyler cıkıp duruyo bu nedir bilen varmı tedavisi nedir yorumlarınız bekliyorum :s pskolojik olarka hayattan sogudum :S hiç doğmasaydım diyorum :S:S:

Nemlendirici krem sur duzenli olarak yuzune kuruyor olabilir cildin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende de var ve hatta kaşlarımın içine falan da yayıldı bu şey her ne ise :(

Canım aynısı eşimde var
Kendisi doktora gitmiş beraberde gittik
Malesef kalıcı bi tedavisi yok.Yaş ilerledikçe kaşlarda , kulak içlerinde ve arkalarında , sakallarının arasında ayrıca saçındada dönem dönem deri döküntüleri olucak. Irsi bi durum.
Saç ve sakalın için Dermovate saç losyonu , diğer bölgeler için Elocon Pomat krem kullanman gerek.
Sağlık ocağında aile hekimin reçete olarak yazabilir :34:

Arkadaşım ben 38 yaşındayım ve 13 yaşından beri bu seboreik dermatitle uğraşıyorum. Bunun çözümü yok maalesef dr lar kortizonlu kremleri verip seni postalar.ben baharatlı yememeye ,üzüm sirkesi tüketmemeye çalışıyorum ama en büyük nedeni stres bu kesin ve net.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X