Yüzde cerrahi operasyon ile et beni aldırma

lemonhead

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
26
52
38
38
Kızlar alnımda iki kaşımın tam ortasında büyükçe bir et beni var ve son 2 senede büyüdü, bu yüzden yaz sonrası aldırmak istiyorum.

Dermatoloğum cerrahi alınması lazım dedi, dolgu ve botox işlemlerimi yapan doktorum da ben alırım ama çok silik dikey bir çizgi kalabilir dedi. 3 seans lazerle izi minimuma indiririz diyorlar ama tam kaşlarımın ortasında olduğu için kalacak iz bana kızgın bir ifade verebilir diye korkuyorum.

Benzer bir işlem yaptırıp başarılı sonuç elde eden var mıdır aranızda? Doktor öneriniz de olursa (sadece cerrahi operasyon için) araştırmak isterim.

ben et beni aldirdim ama kucuktu benimki bikac ayda iz tamamen kayboldu. İz kalmamasi icin jel var onu kullanmistim adini hatirlayamadim doktorunuz tavsiye edecektir zaten

Ben lazerle 12 ben aldırdım yüzümden ve boynumdan deriden kabarık olmayan ufak hiçbir iz kalmadı çukur kalacak diye korkutmuslardi o da kalmadı ilk birkaç hafta aldirdiginiza pişman oluyorsunuz 6 ay sonra benler neredeydi ya oluyorsunuz. Concractubex kullanmıştım. Beniniz büyüdüğü için doktorunuz cerrahi operasyonla almak istiyordur. Bir de içeride parça varsa cerrahi operasyonla tekte temizler. Lazerle aldırırsaniz içeride koku varsa tekrar çıkar tekrar aldırmak zorunda kalabilirsiniz

Oğlumun üst göz kapağinda tam kıvrım kısmında bir et beni var.Doktor ekim gibi lazerle ya da yakarak alabiliriz dedi.Lazerle acı vs bir durum oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…