Went_Sinem Merhaba,
Vaktini almayacaksam sana bir şey sormak istiyorum. Yüze iğneli epilasyon yapanlar arasında deneyimli olduğunu görüyorum. Ben de senin gibi yüzüne lazer yaptıran mağdurlardanım. Tam 1 buçuk yıl oldu. İlk başlarda diode sonra ndyag'a geçildi. Toplamda 9 ya da 10 seansa yaklaştım. Yüzüm o kadar kötü ki, evdekiler şok oldu son haline. Favori bölgesi, komple boyun (boyunun yan kısımları kulağa yakın yerler bayağı yoğun) yanaklar ve elmecık kemikleri, kaşların yan kısımları, anlayacağın komple dolu. Hatta anlımda dahi sertleşen bir kaç yer var
Sertlikleri ise bildiğin bir bayanın orta kalınlıkta siyah saçları olur ya. Aynen öyle işte. Bir tek elmacık kemiklerimin üstündeki hafif gri renkte. Lazercim devam edicez, 3 seneye biticek diyor. ndyag yüksek akıma rağmen, her seans sonrası yüzümün farklı bir yerinde yeni yeni kılların çıktığını görüyorum. Yemin ediyorum iş başvurusunda bulunamıyorum, korkuyorum mülakata çağıracaklar die. Lazerci kısaltmama izin de vermiyo. İnan halim içler acısı. Bu perşembe için küçükyalı handan hanımdan randevu aldım yüzümü göstermek için. Dayanma eşiğim de düşük. Yüzüme lazerde uyuşturucu krem sürüyorum. Sence ne yapmalıyım? Ne kadar zamanda sence sonuç alırım. Senin görüşlerin değer veriyorum, o yüzden benimle paylaşırsan çok memnun olurum