Sivilceli Ciltler Yüzdeki beyaz yag lekeleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Nurrrrrrrr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
52
9
1
31
Yüzünde beyaz yag lekesi olanlar yazabilir mi neler yapmayi deniyonuz we ne gibi seyler yapsak kesin cozum olur

Cok war biraz yanaklarda ve goz cewresinde ne yapilir ki netten bakiyomda bide bilenlere soriyim dedim ☺

Ersağ çörekotu yağı kremi kısa sürede geçiriyor. Benim göz altımda çıkanları yok etti.

Yaaa peki baska ne iyi gelir neler denediniz baska
Başka ne iyi gelir bilmiyorum. Nette bazı bitkisel öneriler var ama denemedim. Doğal içerikli çörekotu kremi bulursanız deneyebilirsiniz belki içeriği temiz başka markalarda iyi gelir.

Kızlar 2 yıldır bu sorunla mücadele ediyorum uzun araştırmalarım sonucunda cosrx 7 aha whitehead toniğini aldım bha asidi içeriyor 1 aydır onu kullanıyorum ve çenemdeki 33 yağ bezesinin sayısı gittikçe azalıyor çok şükür 🙏

Kızlar 2 yıldır bu sorunla mücadele ediyorum uzun araştırmalarım sonucunda cosrx 7 aha whitehead toniğini aldım bha asidi içeriyor 1 aydır onu kullanıyorum ve çenemdeki 33 yağ bezesinin sayısı gittikçe azalıyor çok şükür 🙏
Benim cenemde kapali beyaz komedon diye geciyor cok fazla var sizindemi oyleSu goz kenarlaroinda olan yag butoncugundan bahsetmiyorum

Benim bunlar belirsiz şekildeydi ama sıkınca içinden beyaz bir şey çıkıyordu, sonra sivilceye dönüşüyorlardı
Beyaz nokta gibi

Ben aknetrend hap sayesinde kurtuldum tamamen
Ilaci 4 ay kadar kullandım
Ciddi bir sivilce problemim yoktu ama ben takmıştım çünkü biri iyileşince hemen diğeri çıkardı

Yüzünde beyaz yag lekesi olanlar yazabilir mi neler yapmayi deniyonuz we ne gibi seyler yapsak kesin cozum olur
Önce bir doktora gidip lipid değerlerine baktırmalısın.Çok sayıda ise lipid değerlerinin yüksek olma ihtimali de yüksek.Yüksek çıkarsa önce beslenmen düzenlenir.Ya beraberinde ya da değerlerin düştükten sonraki yoğunluk durumuna göre tedavi başlanır.Aromaterapi ile çok iyi sonuçlar alınabilir ama değerlerin bozuksa sürekli tekrarlar .Tabi bir de bu değerlerin yüksekliğinin genel vücut açısından tehlikeleri var . Ayrıca bunlar başka bir cilt rahatsızlığı da olabilir .Yani önce doktor

Benim bunlar belirsiz şekildeydi ama sıkınca içinden beyaz bir şey çıkıyordu, sonra sivilceye dönüşüyorlardı
Beyaz nokta gibi

Ben aknetrend hap sayesinde kurtuldum tamamen
Ilaci 4 ay kadar kullandım
Ciddi bir sivilce problemim yoktu ama ben takmıştım çünkü biri iyileşince hemen diğeri çıkardı

Tamamen geçti mi ve ilacı bitireli ne kadar zaman oldu? Yani tekrar çıktı mı

Bu ürünü nereden temin ettiniz eczanelerde bulmam mumkunmu

Reklama giriyor mu bilmiyorum ama sana özelden mesaj atayım internet sitesini ve ürünün adını gittikçe sayıları azalıyor olumsuz tek yanı kendi kendisine beyaz uç verip soluyor aman geçsin de önemli olan o 😊😊😊

Reklama giriyor mu bilmiyorum ama sana özelden mesaj atayım internet sitesini ve ürünün adını gittikçe sayıları azalıyor olumsuz tek yanı kendi kendisine beyaz uç verip soluyor aman geçsin de önemli olan o 😊😊😊
Bana da mesaj atabilir misiniz urunu

Back
X