- 22 Ocak 2020
- 52
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi Nurrrrrrrr
Yüzünde beyaz yag lekesi olanlar yazabilir mi neler yapmayi deniyonuz we ne gibi seyler yapsak kesin cozum olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa peki baska ne iyi gelir neler denediniz baskaErsağ çörekotu yağı kremi kısa sürede geçiriyor. Benim göz altımda çıkanları yok etti.
iyimis bende war bikac tane ewde yapabilicegim bisey var mi diye bakiyorumCanim bende bir tane var cilt bakımına gidiyorum işe yarıyor
Başka ne iyi gelir bilmiyorum. Nette bazı bitkisel öneriler var ama denemedim. Doğal içerikli çörekotu kremi bulursanız deneyebilirsiniz belki içeriği temiz başka markalarda iyi gelir.Yaaa peki baska ne iyi gelir neler denediniz baska
Tesekkrlr cnmBaşka ne iyi gelir bilmiyorum. Nette bazı bitkisel öneriler var ama denemedim. Doğal içerikli çörekotu kremi bulursanız deneyebilirsiniz belki içeriği temiz başka markalarda iyi gelir.
Benim cenemde kapali beyaz komedon diye geciyor cok fazla var sizindemi oyleSu goz kenarlaroinda olan yag butoncugundan bahsetmiyorumKızlar 2 yıldır bu sorunla mücadele ediyorum uzun araştırmalarım sonucunda cosrx 7 aha whitehead toniğini aldım bha asidi içeriyor 1 aydır onu kullanıyorum ve çenemdeki 33 yağ bezesinin sayısı gittikçe azalıyor çok şükür![]()
Bu ürünü nereden temin ettiniz eczanelerde bulmam mumkunmuEvet benim çenemde de 33 tane var tek tek saydım
İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin lavanta kürü var çok bilgili bir bey çok kirlerinden fayda gormustum
Yüzünde beyaz yag lekesi olanlar yazabilir mi neler yapmayi deniyonuz we ne gibi seyler yapsak kesin cozum olur
Önce bir doktora gidip lipid değerlerine baktırmalısın.Çok sayıda ise lipid değerlerinin yüksek olma ihtimali de yüksek.Yüksek çıkarsa önce beslenmen düzenlenir.Ya beraberinde ya da değerlerin düştükten sonraki yoğunluk durumuna göre tedavi başlanır.Aromaterapi ile çok iyi sonuçlar alınabilir ama değerlerin bozuksa sürekli tekrarlar .Tabi bir de bu değerlerin yüksekliğinin genel vücut açısından tehlikeleri var . Ayrıca bunlar başka bir cilt rahatsızlığı da olabilir .Yani önce doktorYüzünde beyaz yag lekesi olanlar yazabilir mi neler yapmayi deniyonuz we ne gibi seyler yapsak kesin cozum olur
Benim bunlar belirsiz şekildeydi ama sıkınca içinden beyaz bir şey çıkıyordu, sonra sivilceye dönüşüyorlardı
Beyaz nokta gibi
Ben aknetrend hap sayesinde kurtuldum tamamen
Ilaci 4 ay kadar kullandım
Ciddi bir sivilce problemim yoktu ama ben takmıştım çünkü biri iyileşince hemen diğeri çıkardı
Bu ürünü nereden temin ettiniz eczanelerde bulmam mumkunmu
Bana da mesaj atabilir misiniz urunuReklama giriyor mu bilmiyorum ama sana özelden mesaj atayım internet sitesini ve ürünün adını gittikçe sayıları azalıyor olumsuz tek yanı kendi kendisine beyaz uç verip soluyor aman geçsin de önemli olan o![]()