Lekeler, Çiller Yüzdeki Kahverengi etsiz ben

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Ayse870

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
13
1
1
26
Yüzümde fazlasıyla kahverengi etsiz ben var. Bunun çözümü nedir? Krem kullanıp geçiren var mı?

bunların lazerle tedavisi var diye biliyorum . öyle kremlerin işe yarayabileceğini düşünmüyorum

Birkaç yıl önce tanesini 100 liraya yaktırmıştım ben.radyofrekans yöntemiydi sanırım.ama çok fazlaysa her tarafı yaktırmak lazım bilemedim.

Ben yüzümde tam 14 tane ben yaktırdım etsiz kahverengi olanlardan radyofrekans yöntemi ile. İşlemi yapan genel cerrahtı ancak yakılan yerlerin izi kaldı. (Ki bence koyu kahverengi beneklerden cok daha iyi). Ancak başka bir yere gittiğimde o yerin sahibi (doktor değil) benlerimin güzel yakılmadığını söyledi. Kendisine 3 ben yaktırdım şu yeni çıkan kalemlerle gerçekten çok az izi kaldı.

Ben yüzümde tam 14 tane ben yaktırdım etsiz kahverengi olanlardan radyofrekans yöntemi ile. İşlemi yapan genel cerrahtı ancak yakılan yerlerin izi kaldı. (Ki bence koyu kahverengi beneklerden cok daha iyi). Ancak başka bir yere gittiğimde o yerin sahibi (doktor değil) benlerimin güzel yakılmadığını söyledi. Kendisine 3 ben yaktırdım şu yeni çıkan kalemlerle gerçekten çok az izi kaldı.
Benimkilerde hiç iz kalmadı gerçekten.yapan kişiye göre değişiyor demek ki

Sondan yaktırdığınız 3 beni hangi yöntemle aldırdiniz

Back
X