Sivilceli Ciltler Yüzdeki Sivilce İzleri Nasıl Geçer

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

neclaaydin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
11
0
0
Ankara
Yüzdeki Sivilce İzleri eskiden oldukça zor ve imkansızdı fakat günümüzde bir çok çözümü olan basit bir probleme dönüşmüştür.Özellikle son yıllarda demokozmetik ürünlerin bitkisel kaynaklı olarak üretilmesi ile çok başarılı ürünler ortaya çıkmış bir çok sivilce izi cerrahi yada fiziksel müdahaleye gerek kalmadan yok edilebilmektedir.

Sivilce İzlerini Seçiren En Başarılı Dermokozmetik Ürünleri

Aşağıda anlattılan Salyangoz Kremi ve Pembe Maske bilikte kullanılması oldukça iyi sonuçlar vermektedir.Yalnız bu ürünler markalar arafından iki tip üretilir.Çok daha fazla etkiye sahip olanlar Herbal Mix Salyangoz Kremi ve Herbal Pembe Maskedir.Marka önemli değildir.Herbal olanı alınız.

1-Herbal Mix Salyangoz Kremi

Temiz cilt yüzeyine ince bir tabaka biçiminde salvolin salyangoz kremini sürün ve kremi cildiniz emene kadar masaj yaparak kremi cildinize uygulayın. Ürün etkisini gözle gözleyebilmeniz için ortalama 4 hafta düzenli bir şekilde kullanmanız gerekmektedir.

Gün içerisinde sabah ve akşam olmak üzere 2 farklı seans şeklinde salvolin salyangoz kremini cildinize uygulamalısınız. Ürün kullanımı sırasında başka bir kozmetik ürün kullanmamanız önerilmektedir. Eğer yüzünüze makyaj yapacaksanız ürün kullanımından belli bir süre sonrasına kadar beklemeniz gerekmektedir.

2-Herbal Pembe Maske

Uygulama yapılmadan önce yüzünüzü sıcak su ile yıkayınız ve iyice kurulayınız. Maskeyi tüm yüzünüze (tercihen boyun bölgesinde de kullanılabilir) yoğun bir şekilde sürünüz. 30-40 dakika kadar yüzünüzde bekletip tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra kalıp halinde yüzünüzden çıkarınız.

Bu uygulamayı beş gün süre ile her gün gerçekleştiriniz. Cildin yıpranma durumuna göre uygulama sayısını 30 güne kadar çıkartabilirsitniz.

Ben güzellik uzmanımın tavsiyesi ile kullanmıştım 2 ay içinde oldukça düzelme oldu ben memnun kaldım daha önceden 3-4 tane ürün denemiştim ama onları etkisi zayıftı beraber olunca herhalde iyi etki oldu

Back
X