yüzdeyüzakrep benimo yani ben hamileyimmmmmmmmm

yuzdeyuzakrep

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
1.606
13
358
Gaziantep
kızlar hiç beklemediğim bi anda hamile kaldım cuma günü test yaptım adetimi 2 gün gecmişti koyu cizgi cıktı doktora kostum degerim 1937 ama kese görükmedi cok bastırıyodu karnıma bende yeter bişi olur sonra dedim doktor güldü ama okadarda bastırılmaz canım bayanssulusmile:nazar:
nolur dua edin insallah bebişim gercekten vardır allahım saglıcakla kucagıma aldırmayı nasip et olmayanlarada ver aminnna.s.

rabbm saglıklan melegını kucagına alamyı nasp eder ınşşşş
darısı bıze
duanı eksık etme
sızde sorun neydı ?

kızlar hiç beklemediğim bi anda hamile kaldım cuma günü test yaptım adetimi 2 gün gecmişti koyu cizgi cıktı doktora kostum degerim 1937 ama kese görükmedi cok bastırıyodu karnıma bende yeter bişi olur sonra dedim doktor güldü ama okadarda bastırılmaz canım bayanssulusmile:nazar:
nolur dua edin insallah bebişim gercekten vardır allahım saglıcakla kucagıma aldırmayı nasip et olmayanlarada ver aminnna.s.

Rabbim inş. o duyguyu sana da isteyen arkadaşlarımıza tattırır..

arkadaslar hepinize tek tek tesekkür ederim allah razı olsun allah olmayanlarada versin
bizde sorun yoktu cok sükür ama tutmuyodu işte Allah ol deyince oluyor rabbime şükürler olsun ama endişeliyim daha keseyi görmedikya insallah cumaya doktora gidicem arkadaslar güzel haberlerle gelirim insallah dualarınızı nolur eksik etmeyin cok tesekkürler tekrardan opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım.. değerin gayet guzel hatta bayada yuksek sen bır derken ıkı bebıs olmasın :)
sağlıcakla bebısıne kavusman dılegıyleeee

Maşallah...Maşallah...Maşallah.Rabbim nazarlardan saklasın, kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin. Tebrik ederim. Bizlerden de duanı eksik etme.

tebrik ederim çok sevindim
canım kan değerin 3000 olmadan gözükmüyor karnından ama vajinal usg ile baksaydı gözükürdü belki
hadi bu sefer inşllh sağlıkla kucağına alırsın

boncuk boncuk canım cok saol dualarım szlerle allahisteyen herkese versin aminn
esrammopuyorumnanaktan
bozommm saol canım ozaman insallah cuma günü gözükür karından insallah:Saruboceq:
saolun arkadaslar opuyorumnanaktan

ben hamileliğimi ögrenmeden 3 gün öce sacımı boyattım sarı gölge hemde bilmiyorumkismile birsürü bekledim bu ay boyatacagım tuttu inşallah bşey olmaz cok tedirginim allah saglıcakla kucagıma aldırsın :Saruboceq:

Back
X