Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb , iğneli epilasyon çok eski bir epilasyon yöntemi olup en etkili epilasyon türüdür..Oldukça maliyetlidir.Dakika başına işlem ücreti alınıyor.Ben 1,5 yıl önce İzmir'de tavsiye ile bir kliniğe gidip 1 seans yaptırmıştım.Bıyık bölgesinde leke oluştuğunu farkedince( yaz kış güneş koruyucu kullanırım) ve ilk bilgi randevu almaya gittiğimde verilen fiyat ile ilk seansımda ödeme yapmak üzeri iken söylenen tutarsız fiyattan sonra güvenim sarsıldı ve bir daha gitmedim.Lekelerde yaptığım peelinglerle çok uzun sürede geçti.
4 yıllık tecrübemle aktif olarak iğneli epilasyon yapan bir estetisyenim. Konuyla ilgili sorularınıza cevap verecek donanıma sahibim. İrtibat için 05384101822 veya gokce.gokce8131@gmail.com dan ulaşabilirsiniz