Bu benim ikinci üyeliğim. Sürekli takipteyimde mesajlarınızı. Ama bi gün bu konudan yazmak hiç istemezdim
Öncelikle 5 aydır beraber olduğum birisi var. Üniv.de tanıstık sevdiğini biliyorum ki o kadar çaba sarfetmişti. Bizim konumuz güven.. İlk ayda bi erkek arkadasım benimle bulusmak istiyordu. Bende sevgilim olduğunu görüşmek istemediğimi söyledim ve sildim kendisini. Diğer gün Face şifremi sevgilime verdim. O kişi tekrar ekleyip hani bulusucaktık fılan diyince olaylar koptu. O gün yanına gittim sevgilimin konusuruz diye. Benim adıma arkadasımla konuşmuş buluşma ayarlamış. Aksi gibi gelmiş oda hemen. Bende korktum birşey yapar diye ve o arkadasımla geri döndüm. Çünkü aldattığımı düşünüyordu.Ertesi gün barıştık sevgilimle ama aklında hep bir şüphe kaldı. Sen beni aldattın diyip yüzüme vurdu her defasında. İnkar etsemde anlatsamda ona olayı inanmadı ama sevdiği içinde ayrılamadı denesede 1 gün sonrasında hep barıştık. Böyle gel git yüzük taktık, hatlarımızı faturalı yaptık rahat konusalım diye. Eski hatları kırdık attık.herşey çok güzel gidiyordu ama kendisini birazda geri çekıyordu eski günlerdeki gibi değildi şu 1 aydır.. Başak burcu kendisi. Mantığını ön plana koymaya bayılır. Onu gerçekten seviyorum. Dünde o arkadasın olduğu okula gitmem gerekıyordu. Tekrar bu konu gündeme çıktı ve ayrıldık. O arkadasımla konuştum bugun rica ettim kendisinden ve ben konusurum hallederim senin bi suçun yoktu üzülmeni istemem dedi. Bugun konusucak sevgilimle. Sizce bi faydası olabilir mi. En azından onu aldatmadığımı bilmesi güvenmesi yeter diye düşünüyorum. Yada böyle msn yerine pazartesi günü yüz yüze mi halletmem iyi olur. Beni görünce dayanamaz yine çünkü. Bir fikir verin lütfen karmakarışığım. Tekrar hata yapmak istemıyorum. Bu ona karşı son yapabilceğim şey.O kadar hayalim vardıki gerçekleştiremeden bitmesi üzüyor
1 çırpıda silip atmış olamaz oda. Belli etmesede seviyor ama aramazda. Sen bu hale getirdin bizi hareketlerin yaptıkların diyo. Güya haklı ama bi bilse içimi. Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan herkeze.