• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzleşme. Yardımcı olun lütfen

Eylul92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
12
0
36
İstanbul
Bu benim ikinci üyeliğim. Sürekli takipteyimde mesajlarınızı. Ama bi gün bu konudan yazmak hiç istemezdim:( Öncelikle 5 aydır beraber olduğum birisi var. Üniv.de tanıstık sevdiğini biliyorum ki o kadar çaba sarfetmişti. Bizim konumuz güven.. İlk ayda bi erkek arkadasım benimle bulusmak istiyordu. Bende sevgilim olduğunu görüşmek istemediğimi söyledim ve sildim kendisini. Diğer gün Face şifremi sevgilime verdim. O kişi tekrar ekleyip hani bulusucaktık fılan diyince olaylar koptu. O gün yanına gittim sevgilimin konusuruz diye. Benim adıma arkadasımla konuşmuş buluşma ayarlamış. Aksi gibi gelmiş oda hemen. Bende korktum birşey yapar diye ve o arkadasımla geri döndüm. Çünkü aldattığımı düşünüyordu.Ertesi gün barıştık sevgilimle ama aklında hep bir şüphe kaldı. Sen beni aldattın diyip yüzüme vurdu her defasında. İnkar etsemde anlatsamda ona olayı inanmadı ama sevdiği içinde ayrılamadı denesede 1 gün sonrasında hep barıştık. Böyle gel git yüzük taktık, hatlarımızı faturalı yaptık rahat konusalım diye. Eski hatları kırdık attık.herşey çok güzel gidiyordu ama kendisini birazda geri çekıyordu eski günlerdeki gibi değildi şu 1 aydır.. Başak burcu kendisi. Mantığını ön plana koymaya bayılır. Onu gerçekten seviyorum. Dünde o arkadasın olduğu okula gitmem gerekıyordu. Tekrar bu konu gündeme çıktı ve ayrıldık. O arkadasımla konuştum bugun rica ettim kendisinden ve ben konusurum hallederim senin bi suçun yoktu üzülmeni istemem dedi. Bugun konusucak sevgilimle. Sizce bi faydası olabilir mi. En azından onu aldatmadığımı bilmesi güvenmesi yeter diye düşünüyorum. Yada böyle msn yerine pazartesi günü yüz yüze mi halletmem iyi olur. Beni görünce dayanamaz yine çünkü. Bir fikir verin lütfen karmakarışığım. Tekrar hata yapmak istemıyorum. Bu ona karşı son yapabilceğim şey.O kadar hayalim vardıki gerçekleştiremeden bitmesi üzüyor :( 1 çırpıda silip atmış olamaz oda. Belli etmesede seviyor ama aramazda. Sen bu hale getirdin bizi hareketlerin yaptıkların diyo. Güya haklı ama bi bilse içimi. Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan herkeze.

üçünüz bir araya gelerek konuyu halledebilirsiniz. sakin sakin konuşun.

Bir insanın kendisinden yapmadığı birşey konusunda şüphe duyulması çok gurur kırıcı bir olay.. Neden bunca zaman gururunun kırılmasını göz ardı ettin.. Aşkından ölse bile şüphe herşeyi yer bitirir.. Kaldı ki senin bu durumu kabullenmen bile anormal bir durum.. Neden senden HALA şüphe duyan biri için çabalıyorsun

Çünkü seviyorum. Hemde o gün ki davranıslarım onda bu hissi uyandırdı. Pek haksızda sayılmaz yani. En azından dönmeyecek bile olsa beni kötü hatırlamasını ıstemem

Tatlım kırılma ama bi ilişkide ilk şart güvendir..Güven duymak demek sadece aldatmamak yalan söylememek değildir.Bence güven duygusu ilk etapta karşındakinin ağzından çıkanlara inanmaktır..Seni seven ama söylediklerine inanmayan bir adam var.Yaşadığınız ilişki ne kadar sağlıklı sence???

Eger sevgiliniz mantigiyla hareket eden biriyse neden sorun yaratan arkadasinizla sirf aklanmak icin bile niye konustugunuzu sorabilir bende basak burcuyum ve biliyorum belki bana kizanlar olacaktir ama erkek arkadasiniza az da olsa hak verdim. Bence ikiniz yuz yuze konusayi denerseniz daha iyi olacaktir diye dusunuyorum bol sans:)

Haklısın buna ben sebep oldum biraz.Sevipte güvenememek kadar kötüsü yokmuş diye söyler durur. Bu olay belki çözümlenirse birşeyler düzelebilir diye ümit ediyorum en azından. o kadar abartıyorki. Artık bunu kaldıramazmış ben ihanet etmişim. Görüşmüşüm neler neler. Bunları hakedicek ne yapmış fılan. Zaman geçtikçe güveni yerine gelir diye düşündüm hep ama olmadı bi yerde koptu film. Belki o konuşursa aklındaki soru işaretleri kalkar. İnş öyle olur yani :(

Eger sevgiliniz mantigiyla hareket eden biriyse neden sorun yaratan arkadasinizla sirf aklanmak icin bile niye konustugunuzu sorabilir bende basak burcuyum ve biliyorum belki bana kizanlar olacaktir ama erkek arkadasiniza az da olsa hak verdim. Bence ikiniz yuz yuze konusayi denerseniz daha iyi olacaktir diye dusunuyorum bol sans:)

Bunu bende düşündüm ama başka çıkar yoluda yokki bu işin. Aklında soru işaretleri kalsa daha mı iyi :)) Teşekkür ederim.

Back
X