Yüzleşmeden nasıl olacak

myskybeatsyours

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
1.404
3.641
33
Merhaba

Çok uzun zamandır mutsuz bir insanım

Şartlar ne olursa olsun mutsuz

Aslında mutsuzluğumun sebebini biliyorum

Ama kaçıyorum

Bu ülke de kalma sebebim, 4 yıllımı harcadığım adamın ihanetinden kaçıyorum

Ve ben sadece kaçıyorum

Ama içimde kelimeler ile savaşıyorum, diyemediklerim ile... suskunluğum beni öldürüyor

Siz olsanız ne yapardınız ? Yüzleşirdiniz mi ?

Yüzleşmeden yeni bir hayata atılmaya çalışıyorum ama başaramıyorum.

Herşey den kaçıyorum ama kafamdakiler ile kaçamıyorum, söyleyemediklerim, bağıramadıklarım boğazımda düğüm düğüm...

Ps : Hiç birşey söylenmedi... söylemedim.

Ihaneti öğrendim, yüz yüze gelmedim de. Konu ihaneti öğrendiğim an bitti.

Yeni hayat kurmaya çalıştım ama olmuyor... sanki yüzleşsem yeni hayatıma başlayacak gibi hissediyorum.

Son düzenleme:
Konuyu tam anlayamadım ama bu kadar içimde ukte kalacaksa söyleyemediklerim, yıllarca "Ah keşke" deme potansiyelim olacaksa sanırım ben kaçmaz, içimi dökerdim. Ondan sonra uzaklaşmak istersem uzaklaşırdım.

Bence konusulsa da geçmiyor. En azindan benim zaman gecip de öfkem soğuyana kadar soylemek istediklerim hic bitmez.
O yuzden ilk basta ne soylediysem söyledim, sonra bir daha muhatap olmam. Muhatap oldukça ofkem de sonlanmaz, soyleyeceklerim de bitmez çünkü bilirim.
O yuzden hic yuz yuze gelmeden zaman gecmesini beklemek daha mantikli bence.
Zaten ihanet edebilmis bir insana, söylediğiniz hicbir sey etkili olmayacaktir. Icini acitabilse, canınızı yakmazdi.

Hiç birşey söylenmedi... söylemedim.

Ihaneti öğrendim, yüz yüze gelmedim de. Konu ihaneti öğrendiğim an bitti.

Yeni hayat kurmaya çalıştım ama olmuyor... sanki yüzleşsem yeni hayatıma başlayacak gibi hissediyorum.

Yuzlesin o zaman. Hic konusmadan ice atmak kötü bence de. Zamaninda soyleseydiniz daha iyiydi ama simdi rahatlamis hissedecekseniz, soyleyin gitsin. Gerisini o düşünsün.

Yurekteki o yangin hic bitmiyor. Onunla yasamayi ogreniyorsun. Sadece kabuk bagliyor ve ara ara kaniyor.
Konusup yuzlesmenin bir faydasi olmuyor. O inkar edecektir tum erkekler gibi. Sizse hala konusmakla deger verdiginizi gostereceksiniz ve aslinda ona icten ice hadi boyle birsey olmadigina beni ikna et cabalarinda oldugunuz mesajini vereceksiniz. Gerek yok.
Ben ulke degil ama sehir degistirdim. 3 yil ben de leyla gibi gezdim. Sadece yuruyen nefes alan... sonra o aciya da alosiyorsunuz. Ben yuzlestim bir sey degismedi yaram da hafiflemedi o da kabul etmedi. Ne kadar konussanizda hep akliniza birseyler geliyor sunu niye demedim falan diyorsunuz. Arif olana soz bile gerekmez aslinda. Arif olmayana da ne laf etseniz fayda etmez. Ihanet etmis ve siz de bitirmissiniz. Cerilecek en guzel cevap bu bence. Gerisi bir kulagindan girip digerinden cikacaktir. Sadece onu hala dusunup onemsediginizi sanacaktir. O yuzden bosverin. Mevlananin bir sozu geldi aklima:
Guvendigin daglara karlar yagdiginda en guzel care dag ile karı basbasa birakmaktir.
Gun gelip karlar eridiginde, dag yolunuzu gozlediginde
En guzel cevap baska bir dagdan selam yollamaktir.

Cok mu seviyorsun.
Cok mu yalnizsin
Kendine mi guven miyorsun.
Benim eski esim bir tek mesaj atmisti bir kadina tesadufen gordum.tek 1 mesaj o kadar yilimiz hatrina vs demedim.yuzlesmedim.ciktim gittim.
Deli miyim ben degersiz miyim ne ugrasacagim.el bebek gul bebek büyüttü ailem beni kimsenin derdini ne cekerim ne yaptigini dert ederim.en degerli benim.1 lafimi 2 eden yanimda duramaz.
Eminim sizde ailenizin degerlisiniz.lutfen yolunuza ve hayatiniza bakin.mutluluk hic uzakta falan degil.

Bence kendinizle yuzlesin
Illa karsidakine hesap sormak özür beklemek mi gerekiyor?
Siz ne beklediniz o ne yaptı bunları ben haklıyım mağdur oldum demeden üçüncü objektif göz gibi izleyin isterseniz not alın.
Sonra da öyle olsa da başka türlü olsa da geçti gitti bunu fark edin. Ve olanları geçmişte bırakın.
Olan oldu.
Hayatta her şeyi biz seçemiyoruz. Diğer insanlar kendine göre davranır. Bu hak edip etmemekle alakalı değil. Öyle davrandı o onu ilgilendirir. Siz de o muameleyi gördünüz. Ve yasandı bitti.
Şimdi yeni tecrübelere de kendinizi kapatmayın o sebeple.
Hayatı yaşamaktan kaçmayın.
Geçmişin önünüzü tıkamasına müsaade etmeyin.
Bence bismillah deyip yola koyulun.

Bu kadar takmayın kafaya yüzleşmeyi. Siz gerçekle yüzleşmiş dönüp gitmişsiniz. Gerçekle yüzleşmeyi kabul etmeyip yıllarca aldatılan, kandırılan, yıpranan biri olmayı mı tercih ederdiniz? Herkes kendi hayatının başrolüdür. Başrolü bile isteye başkasına verdiğimizde bunlar oluyor işte. Siz ona değer vermişsiniz ama değmezmiş. Bunun size öğrettiklerini aklınızın bir kenarına yazın yolunuza bakın. Şu zamandan sonra yüzleşmek işleri karıştırır. Aklınızı karıştırmayın gereksiz yere. Pişmanlığını, ağlamasını görüp onu merhametle hatırlamaya gerek yok. Bir hayal kurıklığı olarak kalsın sizin için.

Öfkeni yaşamamışsın. Söyleyeceklerin içinde kalmış. Belki o yüzden böyle hissediyorsunuzdur.

Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için...

Bir arkadaşım kafamı karıştırıp yüzleş dediği için bende acaba yüzleşsem mi diye düşünmüştüm.

Ama çoğunluğu dinleyeceğim... o sayfa kapandığı yerde öylece dursun... haklısınız gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…