şimdi benim çıktığım vardı ayrıldık ondan öncesınde bu cocuk benmle berbrken de eskı sevgılısıyle görüşüyormus neyse bız kızla ortak arkadaslrdn konusur olduk face de ekledık falan aramız ıyıydı ama cocugn baana nedensiz ayrılısına tahammul edemıyordum okadr sevıyrm derken bana baya bı kırdı beni ve içimde ona karsı kin nefret oluştu.neyse bu bana arada sevgı sözlerı söylüyor falan tekrardan bu kızla berbr oldugunu öğreniyorum ve kızı faceden siliyorum sonra bana msj atıyor faceden neden sıldgnı anlamıyorum die öle baya bı yazıştık kızla ama çocuğa karşı içimde bişey kalmadı benim sadece nefrettn baska kızla yazısırken konu o cocuktn acıldı tekrar konusmaaya baslamıssnz hayırlı olsn ama bence o kadar da güvenme dedim bildiğin bişey mi var dedi böle konustk sonra numaramı verdm aradı benı baya mı oynatmıs ıkımizide bana cektıgı msjlardan bahsettik görmem lazım dedi buluslm konusalım dedı tamam dedim ssonra dediki bısey istesem yaparmısın dedi onuda çağırsak yüzleşirmisin dedi bende çekinecek bişeyim yok olur dedim ama doğru yaptımmı bilmiorum sonra sını düşünürsek başıma bii iş almış olurmuyum tereddütym aslında sizce yüzleşmem gerekmı ne yapmalıyım anlatabilmişimdir inş..:sm_confused:
böyle bir durumda ne yapılır bilemedim. eğer mesajları duruyorsa mesajlarını gösterirdin keşke çocukla yüzleşirim demeseydin gereksiz yere tedirginlik yaşayacaksın
içinden geleni yap canım ama niye yüzleşceksinki boşver kıza göstermişsin zaten gerisini kendisi bilir yüzleşceksinde nolcak sanki kendisi bilmiyomuki ikinizi birden idare ettiğinide bunu ona sizmi anlatıcaksınız bak sen ikimizi birden idare ettin hiç inkar etme mi diceksiniz bırak o kız ister ayrılsın ister devam etsin şimdi yüzleşirsen sana çirkin laflarda bulunucak.belki küfürbile eder boşver sanki yüzleşince bu ona iyibi dersmi olcak pişman olcakta bidaha kimseye böyle yapamicakmı sanki yüzleşerek intikam alamazsınki ikinizde karşısına dikilip tusana mı diceksiniz... sonra kendisini bişey sanıcak boşveer salla gitsiin...
evt vazgectım bende msj ları yartın göstercem kendısı konusup halletck ardından ben msj atcam helal sana die sonrada kızla karsılrndakı kafe ye gecıp kahve ıcmeyı dusunuyrz nasıl olur
bence de başınıza iş almışsınız , Allahından bulsun ,
ne uğraşıp canınızı saıkacaksınız.
eğer o kızda bunlar bile bile , size inanmayıp , hala o çocukla devam ederse , o da onun sorunu olsun.
kızla arkadaş olara görüşmek ise , böle durumlardan güzel arkadaşlıklar doğabilir :) ama siz yine de dikkatli olun, çok samimiyete gerek yok , bu mevzuları konuşmak için , içinizi rahatlatmak amacıyla buluşulabilir ...