Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben deniz kenarinda kıyıdan ayaklarım yere basacak şekilde uzaklasip kendimi kıyıya doğru ata ata öğrendim, tabi sonrasinda kursada gittim şimdi yüzme hocalığı yapıyorum sudan korkma videoların faydası olabilir ama en gerekli sey cesaret...
Ben deniz kenarinda kıyıdan ayaklarım yere basacak şekilde uzaklasip kendimi kıyıya doğru ata ata öğrendim, tabi sonrasinda kursada gittim şimdi yüzme hocalığı yapıyorum sudan korkma videoların faydası olabilir ama en gerekli sey cesaret...
Ne güzel evet ya korku en onemlısı hep oyle yazıyor her yerde kendini bırakmak onemlı diye ama iste yapamıyorum kı sıte ıcınde havuz var oda yuksek ayaklarim yere degmoyor korkuyorum bogulacam diye
Yüzme biliyorum, kendi kendime öğrendim . ve geliştirmek için tekniklerin olduğu videoları izleyip yapmaya çalışıyorum ama nasıl alıştıysam öyle yapıyorum yine farkında olmadan. Kızlarım sıfırdan kursta tekniğiyle öğrendiler. Tavsiyem kursa gidip öğrenmeniz. Çünkü alışkanlıkları sonradan düzeltmek çok zor.
videodan zor öğrenilir bence, ben de çok geç öğrendim ve öğrenme sürecim de uzun sürdü cesaret edemiyordum birtürlü, cesursan öğrenirsin ama benim gibiysen zor :)