- Konu Sahibi witchhunter
Aksam aksam asabimi bozdu gorumcem. Üniversiteye gidiyor ve ödevleri için benden birkaç gündür yardim istiyordu bende yardim ediyordum. Ama artik direk ödevini ilkokul çocuğu gibi tamamini bana yaptırmaya başladı.bu arada Benim bir bebegim var daha 5 aylik ve sürekli onunla ilgileniyorum biraz mizmiz. Yapamayabilirim anca kişi uyutunca vaktim oluyor deyince onu uyur öyle yap ben uyumam beklerim. Sanki onun uyuyup uyumamasi çok onemliymis gibi.benim tek dinlenme iş yapma oturup kocamla iki sohbet etme vaktim ozamanlar ondada onun ödevini yapicakmisim. ayrıca benimde dinlenmem lazim arada biliyosunki deyip isim var sen yap ben kontrol ederim sadece dedim. Neyse yapmis gönderdi kontrol ettim birde laf sokuyo isine mani olmadik umarim diye. Allahim deli oldum ya sanki hamileleigimin son haftalarinda yeni dogum yaptigimda bana oturmaya gelip hic yardim etmeyen yan gelip yatip birde hizmet bekleyen onlar değilmiş gibi bide benden yardim bekliyorlar ya sanki hakediyolarmis gibi. Çok sinirlendim butda içimi bosaltiyim dedim..