yüzsüz görümcem

Ben aslında öyle düşünmüyorum bende gorumceyim ama bu tarz bi duyarsizlik hic yapmadım hatta abim bazen kizar yanimizda laf söyler annemde bende haklida olsa abime kizariz. Yapma öyle diye. Her görümce ayni değil. Kimisi iyilik. İçin değil sadece kullanmak adina istiyo. Benim gorumcemde öyle hic yardimi biseyi olmaz sadece işi düşünce arar

Aslında sizin özelinizde böyle düşünmüyorum, genel kanım bu yönde. Örneğin yengeniz gelse buraya "eşimle kendi aramızda tartışırken görümcem araya girip yalandan beni savunuyormuş gibi yapıyor, ne kadar ikiyüzlü" gibi bir şeyler yazsa emin olun şimdi sizin görümcenize sallayanlar size de kimliğinizi bilmeden saydıracaklar.

Burada siz haklı olabilirsiniz, görümcenize yardım etmekte zorlanıp kendinizi kullanılmış hissedebilirsiniz ancak sadece bu veriye dayanarak görümcenizin bu nefret söylemlerini hak ettiğini, kesinlikle yardım edilmemesi gereken bir şahıs olduğunu, örümcek ya da yüzsüz sıfatlarına layık olduğunu düşünmüyorum.

Ben anliyorum senin derdini.
Sen yapmaktan gocunmuyorsun pek ama davranislarindan gocunuyorsun.
O zaman yapmiyacaksin canim, kusura bakma rahatsizim ben yetistiremem diyeceksin, oturup mecbur kendisi yapicak.
Esin de seni zorlamiyor sonucta.
Derdin bu olsun.

PS: benim de gorumcem biz TR ye 2 haftaligina geldigimizde abisine projemi sen yaparsin artik, hatta yapicaksin demisti.
Tepem atti, kusura bakma biz tatile geliyoruz, gezicez abinle otur kendin yap dedim.
Sonucta kirk yilin basinda birlikte tatile cikmisiz.
Kayinvalidem de kizmis zaten gorumceme sonradan, bir daha da oyle laf edemedi.
Gerci arasira abisine laf sokuyor ama.
Ewet canim aynen öyle ben gocunmuyorum yardim ettimde okdar ama kullaniyomus gibi olupta boyle tepki verince kizdim acikcasi.. Benim kayinvalidem hemen oyke tersledigimde eşini arar yapsa nokcakmis diye beni şikayet eder. Annene bile aramiyo beni diye sikayet etmiş kadin o. Gerçi nen umursamiyorum her laf sokmada aramiza bi duvar daha oruyorum

Aslında sizin özelinizde böyle düşünmüyorum, genel kanım bu yönde. Örneğin yengeniz gelse buraya "eşimle kendi aramızda tartışırken görümcem araya girip yalandan beni savunuyormuş gibi yapıyor, ne kadar ikiyüzlü" gibi bir şeyler yazsa emin olun şimdi sizin görümcenize sallayanlar size de kimliğinizi bilmeden saydıracaklar.

Burada siz haklı olabilirsiniz, görümcenize yardım etmekte zorlanıp kendinizi kullanılmış hissedebilirsiniz ancak sadece bu veriye dayanarak görümcenizin bu nefret söylemlerini hak ettiğini, kesinlikle yardım edilmemesi gereken bir şahıs olduğunu, örümcek ya da yüzsüz sıfatlarına layık olduğunu düşünmüyorum.
Evet nu dediğimizde haklisiniz kotu bi insandır diyemem yani genel anlamda yuzsuzde diyeme . Bu konuda yuzsuzluk yaptı diyebilirim sadece

Back
X