yuzsuz komsum

Evet keske barismasaydim diyorum artik... komsu gercekten cok onemliymis... ve artik bana ders oldu, kimseyle fazla yuzgoz olmayacagim.. 'kendini begenmis' 'soguk insan' deseler bile bidaha ayni hatayi yapmam...

Komsu terorum cogalarak devam ediyor... sabah yine camasir askimi istedi.. kendinin de var ama ust uste uc makina camasir yikamis ve tabiki sigdiramamis.. bende gercekten camasir yikamistim.. veremem dedim, ben kullanacagim dedim... sen balkondaki iplere as camasirini dedi!! Olmaz dedim yagmur yagacakmis.. bu sefer o zaman ben senin balkonuna asayim camasiri diyor.. allahim cildiracagim... dedim hayir daha once de balkonuma senin camasirini asmayacagimi soylemistim... yine camasir askiligi istedi... sonunda verdim, ama icimden neler saydim :-/ gercekten basedemiyorum artik...

Kek kalibini sordum, aaa daha kek yapmadim, yarin yapayim da veririm.kalibini dedi!!! sanirim artik sabrimin sonuna bayagi yaklastim...

çok güzel hareketler de bir skec vardı bilmem izlediniz mi? karşı daireye yeni taşınan komşular'dı konu,zırt pırt kapıyı çalıyorlardı :)ah buldum Çok Güzel Hareketler Bunlar 58.Bölüm - Bu nasıl komşu? - YouTube sizin konuyu okurken aklıma bu geldi hemen:))) yerinizde olsam hayır diyorsam ardında dururum kusura bakma işim var der kapıyı kaparım mesafe iyidir;)

ayy oturduğumuz sitede kimseyi tanımıyorum die üzülüyordum.milletin gözünün içine bakıyorum.gelsinler evime die.misafir ağırlamayı unuttum yahu:))ama bu yazılanları okuyunca valla halime şükrettim.Allah yardımcınız olsun .ama sonuçta komşun.görümcen değil kayınvaliden değil.tavrını koy huzurunu bozma.dışardan kan bağının olmadığı bi insan nihayetinde.

ayyy Allah yardım etsin.aynısı bizimde başımızda vardı bıkmış illallah etmiştik.annemin resmen sırtında yaşıyordu.öğlen ve akşam yemekleri hep bizdeydi.birde yaramaz çocuğu vardı elinde kalmıştık.küçük kız kardeşim onun çocuğuyla yaşıttı.kenara çekip tembihledik onun çocuğuna kötü davransın diye,gelip gittikçe surat astık kardeşimde kötü davrandı öyle öyle kurtulduk elinden...inşallah sende kurtulursun canım.boşuna dememişler ev alma komşu al diye ama unutma heeeer yerde var bu tiplerden

ne bekliyorsun kardeşim ya koy tavrını, konuşmassa konuşmaz, benimde başımda vardı..zor kurtuldum iyi anlarım seni, iyice kafanda yer yapar, sinirlerin bozulur ve herkesi öyle sanmaya başlarsın koy tavrını kov gitsin verme bişeyini, görümcenmi eltinmi kardeşinin eşimi değil, insan yeri geliyor onları çekemiyo... verme bişeyinide, ben kaynanamın evini sildim viledamla geçen gün aşağı indim evime girmeden doğru çöpe attım onu.... 3 makine çamaşır yıkarken sanamı sormuş hayret bişey... ben çıldırdım burda.....

Son düzenleme:
Nasıl bu kadar yumuşak yüzlüsünüz anlamadım.
Komşu bildiğiniz üstünüzden geçiniyo böyleleri arkanızdan Allah razı olsundan ziyade enayi diye bahseden tiplerdir. Bi'gün vermeyin anında kötü olursunuz. Oyüzden sınırları çizin. Bu modelden bi'tane de bizde vardı, en son borç istedi baktı yok yüzümüze bakmadı çoook şükür.
Ayrıca cidden vileda olayı çok tiksinç:27:

cnm seni cok iyi anliyorum. Bizim de var böyle komsumuz her gün bizden birsey isterdi. Un, süt,yumurta, yag... biz bir keresinde yok deyince baska´bi komsudan istemis, oda " evinde yoksa yapma kardesim " demis .
Daha da ondan istemedi. bize de artik arada geliyor.
sende böyle diyebilirsin. Sende de ise yarayabilir :))

Ayy .
Şu yüzsüz insanlardan nefret ediyorum benim kuzenimde böyle .
İnan yeni aldığım hiç giyinmediğim elbiseyi aldı yırttı bana verdi bir şey demedim .
Ama artık yok diyorum olmaz .
Kırılır diye söyleyemiyordum ama artık içim rahat .

ben bu yüzden evi sattım baska birkaç neden daha vardı evle ilgili ama karşı komşum daha etkiliydi zaten güle güle de demedim:)şimdi hanımefendi cok iyi bir karşı komşum var:)
ben satınca o da sattı bu arada neyse ki bizim apartmana gelmedi...

bende tam aksine yeni taşındığım bir şehirde tek başıma kaldım :) hiç gelen giden yok,komşum yok bütün gün evde pinekliyom :)
banada böyle bi komşu olsa iyimi olurdu bilemedim neerdeyse yoldan geçen bayanlara arkadaşlık teklif edecem yani o derece yalnız kaldım gurbet elde :(:37:

hayır demeyi öğrenmek ...
işte bütün insanların tek sorunu artık ülkemizde ilk okuldaki çocuklara bunu öğretiyorlar .
evet hayır demeyi öğrenirseninz eğer ne kötü olmuş ne de sırnaşmış olursun .
bunu haricinde şu şekilde bir konuşmayla derdini açıkca dile getirebilirsin
"bak şurda kapı komşyuz birbirmizi kırmaya üzmeye gerek yok fakat bir çok hareketin hoşuma gitmiyor artık evde ne arasam bulamıyorum ilk önce mutfağa sonra senin mutfağa bakmak geliyor aklıma :) yani ben bundan hoşlanmıyorum bana kırılma ama ben bu durumdan rahatsızım benim de bir hayatım var ve sen kurabiyeni bile bana yaptırıyorsun vb." işte böyle bir konuşma yapabilirsin pek anlatamadım ama umarım anlamışsınızdır :D :D

hayır demeyi öğrenmek ...
işte bütün insanların tek sorunu artık ülkemizde ilk okuldaki çocuklara bunu öğretiyorlar .
evet hayır demeyi öğrenirseninz eğer ne kötü olmuş ne de sırnaşmış olursun .
bunu haricinde şu şekilde bir konuşmayla derdini açıkca dile getirebilirsin
"bak şurda kapı komşyuz birbirmizi kırmaya üzmeye gerek yok fakat bir çok hareketin hoşuma gitmiyor artık evde ne arasam bulamıyorum ilk önce mutfağa sonra senin mutfağa bakmak geliyor aklıma :) yani ben bundan hoşlanmıyorum bana kırılma ama ben bu durumdan rahatsızım benim de bir hayatım var ve sen kurabiyeni bile bana yaptırıyorsun vb." işte böyle bir konuşma yapabilirsin pek anlatamadım ama umarım anlamışsınızdır :D :D

çok haklısınız,ama biz kadınlar maalesef hayır demeyi bilmiyoruz yada diyemiyoruz..

ne yaparsa yapsın o her istediğinde kapıyı açmayın
ne kadar zor da olsa hayır demeyi öğrenin
yoksa daha çok çekersiniz
bende de vardı öyle komşu hamileydim uyuyor bahanesiyle açmıyordum kapıyı taşındı sonra giderken süpürgemi istedi ev kum olmuş onu süpürecekmiş süpürgem sulu veremem dedim benimki de sulu seninki iyi değil ya benimki bozulmasın diye istedim demişti vermemişim tabi.

Canım işin çok zor.
Hiç sevmem bu tür muhabbetleri.
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler sanırım doğru bir laf.
Sen ya da o kiracı mısınız?
İkinizde ev sahibi misiniz?

İslamiyette de komşuluk hakkı o kadar önemli ki öfff insanı nasıl zor duruma sokuyorlar :50:

en igrenç komsu profılı.... basta içli dışlı olarak hatayı yapmıssın... ya buna katlanacaksın yada hiç konusmayacaksın ıkısının ortası yok anladıgım kadarıyla....:ssz:

Back
X