- Konu Sahibi MamasLiebling
Evet keske barismasaydim diyorum artik... komsu gercekten cok onemliymis... ve artik bana ders oldu, kimseyle fazla yuzgoz olmayacagim.. 'kendini begenmis' 'soguk insan' deseler bile bidaha ayni hatayi yapmam...
Komsu terorum cogalarak devam ediyor... sabah yine camasir askimi istedi.. kendinin de var ama ust uste uc makina camasir yikamis ve tabiki sigdiramamis.. bende gercekten camasir yikamistim.. veremem dedim, ben kullanacagim dedim... sen balkondaki iplere as camasirini dedi!! Olmaz dedim yagmur yagacakmis.. bu sefer o zaman ben senin balkonuna asayim camasiri diyor.. allahim cildiracagim... dedim hayir daha once de balkonuma senin camasirini asmayacagimi soylemistim... yine camasir askiligi istedi... sonunda verdim, ama icimden neler saydim :-/ gercekten basedemiyorum artik...
Kek kalibini sordum, aaa daha kek yapmadim, yarin yapayim da veririm.kalibini dedi!!! sanirim artik sabrimin sonuna bayagi yaklastim...
çok güzel hareketler de bir skec vardı bilmem izlediniz mi? karşı daireye yeni taşınan komşular'dı konu,zırt pırt kapıyı çalıyorlardı :)ah buldum Çok Güzel Hareketler Bunlar 58.Bölüm - Bu nasıl komşu? - YouTube sizin konuyu okurken aklıma bu geldi hemen:))) yerinizde olsam hayır diyorsam ardında dururum kusura bakma işim var der kapıyı kaparım mesafe iyidir