Şöyle bir yasanmis hikaye var:gelin huysuz ve yaşlı kayinvalidesinden oldkca sikayetci.dayanamaz babasina gider baba bi care bul bu kadin ölsün istiyorm demis.baba kizini bir arkadasina yonlendirir ilac yapan biru bu.konuyu anlatr adam da bir zehir verecem sana.hergun kayinvalidenin yemegine suyuna birkac damla koyacaksin.ama bu sure zafinda kayinvalidene cok iyi davranacaksin ki senden suphelenmesin.kadin kabul diyor basliyor zehiri hergun yemege koymaya.adamin dediklerine uyuyor kv deye bir ilgi bir ilaka bir sefkat gosteriyor ki.kv de de cok iyi olmaya basliyor anakiz gibi oluyorlar cok mutlu oluyorlar.gelin cok pisman oluyor eyvah ben ne yaptm halbuki ne kadar iyiymis.gidiyor hemen zehri hazirlayan adana.ben pismn oldum olmesin onu cok seviyorm bi ilac ver iyilessin.adam ggülümseyerek diyor ki merak etme sana verdgm sey vitamindi...ve yapilan bir arastrmada iki suyu karsilastrmislar birine hergun iyi sozler sarfedilmis digerne de kotu sozler.iyi seyler denen suyun molekul ve kristallernde olumlu yonde degsme kaydelirken digeri kotu oluyor.insan vucudun yuzde 70 i sudan olusuyor...karsidaki ne kadar huysz olursa olsun iyi sozun guzel davranisn karsisnda hic kimse kayitsz kalamaz.sevgiyle....