Yüzsüzlügün bu kadari!

1a2a3a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
122
63
48
32
Selamun Aleyküm Kizlar. Bu sefer size kiz kardesimin bir derdini anlatacam.
Kardesim 20 yasinda, bekar ve bundan 2.5 sene önce biriyle tanisti ve 6ay ciktilar.
Bu ciddi bir iliskiydi, aileler tanismisdi ve kardesimin ilk iliskisiydi. Cocugun öncedende iliskileri olmus.
Bu cocuk kardesimle beraberken eski sevgilisine kumpas kurup onu basmis ve kardesimde bunu arkadasindan ögrenmisti. Bu olaydan sonra kardesim iliskiyi bitirme karari aldi. Cocuk aylarca kardesimden özür dileyip kendini affetdirmeye calisti ama kardesimin ona karsi güveni sarsilmisti diye affetmedi.
Sonra bu cocuk baska bi kizla cikmaya basladi. Bir kac ay önce nisanlandilar, nisanindan bi iki hafta önce daha kardesime hediyeler yolluyordu ve onu ne kadar sevdigini söylüyordu, hemde o kizla beraberken.
Kardesim mümkün oldukca onun bulundugu ortamlari terk ediyor. Ama cocuk kardesimi gördügü her yerde yeni bi iliskisi oldugu halde gözünü kardesimden ayirmiyor ve kardesim bu durumdan cok rahatsiz.
Dün bizim camiinin kermesi vardi ve benim kardesim waffel standinda görevliydi.
2 gün boyunca cocukta kermesdeydi. Kardesim ona bakmadigi halde sürekli kardesime bakip gülümsüyordu, bu benim dikkatimi cekti. Buda yetmezmis gibi Kermesin son günü kardesimin standina gelip "banada bir waffel yaparmisin" diye sordu. Kadesim waffelini hic yüzüne bile bakmadan yapip verdi ama cocuk hala kardesime bakiyordu inatla.
Ayrica bu Kermes olayi ilk degil, daha öncede Lunaparkta, dügünde orda burda gördügü zaman kardesimi gözetliyordu kiz arkadasi oldugu halde.
Neyse Kermese bir kac saat sonra cocugun nisanlisi geldi. Cocuk kardesimi kiskandirmak istermis gibicesine elini tutup kardesime bakmya devam etti.

Simdi kardesim ne yapacagini bilmiyor.
Nisanlisina söylerse yanlis anlasilmaktan korkuyor.
Siz olsaydiniz ne yapardiniz?
Kardesimin ne yapmasini tavsiye ediyorsunuz?

Gormezden gelmeye devam etsin.

Sinir etmeye calisiyor belliki. Hic cizgisinden cikmasin hic bir atak yapmasin.

Uzak durur ne hali varsa görsün derdim. Bulaşmasın bence psikolojik sorunlu bu adam. Eski sevgililerine takıyo yenisi gelince. Söylerse nişanlısına bu herif bi kılıf uydurur üzülen kardeşiniz olur. Rahatsızlık boyutundaysa şikayet edin savcılığa. Böylece uğraşmaktan vazgecer nişanlısı da onun ne olduğunu görür

Ve aleyküm selam.

Hiçbir yaklaşımını görmesin, bıkacaktır sonunda. Ama bir kez daha kardeşinizin karşısına çıkacak ve konuşacak kadar yaklaşacak olursa, (Mesela kermeste vb. börek çörek vermek yerine) her ne derse desin dinlemeksizin herkesin içinde "Terbiyesiz!" diye bağırarak bir tokat patlatsın.

Selamun Aleyküm Kizlar. Bu sefer size kiz kardesimin bir derdini anlatacam.
Kardesim 20 yasinda, bekar ve bundan 2.5 sene önce biriyle tanisti ve 6ay ciktilar.
Bu ciddi bir iliskiydi, aileler tanismisdi ve kardesimin ilk iliskisiydi. Cocugun öncedende iliskileri olmus.
Bu cocuk kardesimle beraberken eski sevgilisine kumpas kurup onu basmis ve kardesimde bunu arkadasindan ögrenmisti. Bu olaydan sonra kardesim iliskiyi bitirme karari aldi. Cocuk aylarca kardesimden özür dileyip kendini affetdirmeye calisti ama kardesimin ona karsi güveni sarsilmisti diye affetmedi.
Sonra bu cocuk baska bi kizla cikmaya basladi. Bir kac ay önce nisanlandilar, nisanindan bi iki hafta önce daha kardesime hediyeler yolluyordu ve onu ne kadar sevdigini söylüyordu, hemde o kizla beraberken.
Kardesim mümkün oldukca onun bulundugu ortamlari terk ediyor. Ama cocuk kardesimi gördügü her yerde yeni bi iliskisi oldugu halde gözünü kardesimden ayirmiyor ve kardesim bu durumdan cok rahatsiz.
Dün bizim camiinin kermesi vardi ve benim kardesim waffel standinda görevliydi.
2 gün boyunca cocukta kermesdeydi. Kardesim ona bakmadigi halde sürekli kardesime bakip gülümsüyordu, bu benim dikkatimi cekti. Buda yetmezmis gibi Kermesin son günü kardesimin standina gelip "banada bir waffel yaparmisin" diye sordu. Kadesim waffelini hic yüzüne bile bakmadan yapip verdi ama cocuk hala kardesime bakiyordu inatla.
Ayrica bu Kermes olayi ilk degil, daha öncede Lunaparkta, dügünde orda burda gördügü zaman kardesimi gözetliyordu kiz arkadasi oldugu halde.
Neyse Kermese bir kac saat sonra cocugun nisanlisi geldi. Cocuk kardesimi kiskandirmak istermis gibicesine elini tutup kardesime bakmya devam etti.

Simdi kardesim ne yapacagini bilmiyor.
Nisanlisina söylerse yanlis anlasilmaktan korkuyor.
Siz olsaydiniz ne yapardiniz?
Kardesimin ne yapmasini tavsiye ediyorsunuz?
Aynen bu sekilde gormemezlikten gelsin belli ki yuzsuz ve ac gozlu. Kardesinize iftira bile atabilir. Kiz benim pesimde diye.

Bana biraz gerçekdışı geldi konu. Abartmissiniz sanki. Gerçek hayatta öyle filmlerdeki gibi sürekli karşılaşmalar zorunlu aynı ortamda bulunmalar falan zor geldi.

Kaç yaşında tanıştı aileler çok genç kardeşin.

Kermese gitmesin kardeşiniz bundan sonra görebileceği diğer ortamlarada bu 1. seçenek

2. ise nişanlısı gelince tasmasını sıkı tut desin oturup izlesin bi güzel

Baksın yüzüne ne istiyor anlasın kardeşiniz.. neden edepsizliği erkek yapar utanmaz Waffel istemeye cesaret bulursa kızcağız yüzüne bakmamaya çalışır..

Baksın ama def etmek için.. sen kimsin der gibi baksın.. edebinle defol git hayatımdan demek için baksın..

Nerede yaşıyorsunuz da bu kadar sık görebiliyor? İnsan kapı komşusunu günlerce görmüyor bazen.

Bu kadar sIk derken böyle Dügün, Kermes, Camii, Lunapark gibi etkinliklerde karsilasiyorlar.
Zaten ilk zamanlarda Kardesim onun yüzünden ne Kermese gelirdi ne bisey. Bende sinir olurdum hatta sirf onun yüzünden etkinliklerden uzak kaldigi icin. Edebinle oturupta "olmus bitmis" demiyor ki cocuk. Üstelik Nisanli suan dedigim gibi.

Bu seferde Camiide Kermes icin görevlendirildigi icin gitti Kardesim. Yoksa yine gitmezdi.

Back
X