yüzüğü geri istemeyen erkeğin amacı nedir?

Erkek yüzüğü geri almıyorsa ilerde barışma umudumu vardır?

• Evet askerden gelince yine arar

OY: 0 0,0%
  • Hayır tamamen silmiş hiçbişey hatırlamak istemiyordur

OY: 3 100,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

hostes_destan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
66
17
88
39
Arkadaslar fikrinizi merak ediyorum.
4 yıllık ilişkim bugün sevgilim askere giderken bitiyor. Sebep askere gidiyor olması değil, gelir gelmez düğün yapacaktık. Annesi askerdeyken nişan yaparız demişti. İki hafta önce gelinlik bakıp, ev esyası seçiyorduk.

Ben gectiğimiz hafta kuzenim için bişey almak istedim,beni o götürecekti, götüremedi, denkleşemedik, baska seyler yaptık falan. Bende biraz sinirlendim niye hala gidemedik dedim. Bana basladı bagırmaya ama avazı çıktığı kadar bagırdı. Bende yüzüne kapattım telefonu.

Ertesi gün bana ayrılmak istediği teklifiyle geldi. Benim onu sevmediğim, sevdiysemde hissettiremediğim gerekçesiyle.

Onu sevdiğime ikna edemedim. Kararı net, ve bana 2 yıldır yasadıgımız sorunlarımızı tek tek saydı bu sebeplerden diye ama asılmycak sorunlar değil.

Bu arada 4 ay önce ben teklif etmiştim ayrılmayı aynı sebepten, bendeki hediyelerini istedi, altın hediyeleri ve pırlanta söz yüzüğünü istedi. Faceden sildi resimlerimide. Ve benide çıkardı arkadaslıktan.

Şimdi bunların hiçbirini yapmadı. Faceden resimlerimi sildi ama hala ekliyim. Hediyelerinde hiçbirini istemedi. Yüzükde sende kalsın dedi. Haftaya gidiyor askere.

Ne yapmalıym?

Bence bu hareket tamamen bitirmek .
Bende hayatım böyle çıkarrım . Verdiğim şeyler pek umrumda olmaz .
Ama eğer verdğim şeyleri istersem 1 kez daha görüp barışmak içindir.

Onun malı kıymetliydi diye düşünüyorum yüzük çok pahalı ve her seferinde söylerdi bunu. Ben seni çok sevdim ama karşılığını göremiyorum. Uzatmakda istemiyorum dedi. Yüzyüze konuşalım dedim ama. Konuşup aşamıyoruz sorunlarımızı istemiyorum görüşmek dedi. Az vaktim var. Konuşalım çözemeyeceğimiz sorun yok sonuçta diye ısrar etsemmi. Çünkü konuşmadan giderse 1 yıl görüşemeyiz ve kesin biter.

Seven erkek ayrilalim diyemez. Yuzugu falan istememesinin sebebinin tekrar yuzyuze gelmek istememesi oldugunu dusunuyorum

Bence yüzüğü istememesinin sebebi , o askerdeyken sende onu hatırlatacak değerli bir şey bırakmak istemesi olabilir ya da duygularından tam emin değil ...

Bide yazdım ya arkadaslarımız ortak. Ben seninle hep görüşürüm ama sevemem devi

Sevemem demis iste. Bitmis bu is. Artik hic dusunmeye degmez bie an once kurtulmaya bak. Yuzugu falan iade etmwnin daha uygun oldugunu dusunuyorum. Ilerde hayatina yeni biri girdiginse rahat rahat takamayacamsin nasil olsa

Son gelişmeyi yazayım,
Gittiği gün konuştuk, kısa, nasılsın iyiyim kapattık. Sesi kötü. Ertesi gün yine aradım konuştuk, hep mutsuz, arkadaşlarıylada keyfi yokmuş mutsuz konuşuyomuş. 6 gün sonra yine konuştuk. Her mesajıma dönüp her mesajımdan sonra arıyo.

Özlemiyomusun dedim özlüyorum dedi. Niye uzatıyosun o zaman dedim bana söylediklerini unutamıyorum dedi. Takılma onlara bi şans ver ben baştan başlamak istiyorum dedim düşün dedim kapattım. İnadından aramaz biliyorum.

Yemin töreni olacak gitsemmi acaba, aramasammı, aramasam ben aramaz biliyorum çok içerlemiş dedi arkadaşım. İpleri koparmamış açık kapı bırakmış ama yumuşamıyo.

Ben şimdi tekrar arasammı yoksa onun ist a izne gelmesini mi beklesem.

Acaba hiç aramasam nasıl olsa vazgeçti diye mi düşünür

üstüne düştükçe nazlaniyor sanki, yemin törenine gitmesen daha iyi olur, ya orda da soğuk davranır yüzüne bakmazsa uzulursun

üstüne düştükçe nazlaniyor sanki, yemin törenine gitmesen daha iyi olur, ya orda da soğuk davranır yüzüne bakmazsa uzulursun

Yemin törenine gidip ona görünüp konuşmadan dönesim var. Bak ben üstüme düşeni yaptım demek için

Bide ben aramasam o hiç aramaz ondan eminim huyu öyle inat

Yemin törenine gidip ona görünüp konuşmadan dönesim var. Bak ben üstüme düşeni yaptım demek için

Bide ben aramasam o hiç aramaz ondan eminim huyu öyle inat
Git askerde başka bi psikolojide oluyolar emşn ol orda kazandın kazandın yoksa döndüğünde herşey birmiş olır keşke diyeceğin hiçbişey bırakma arkanda

Ben ustune dusuldukce daha da soguyacagini dusunuyorum. Isinacak olsaydi simdiye kadar coktan ozler dayanamaz gelirdi

Bence askere gidiyor diye duygu değişikliği yaşıyor 2 sene önceki bütün problemleri bi iki mız mız ettin diye önüne dökecek bi adam mı onu sen söyle? İstememesi seni seviyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum gibi bişey olmuş sabır ve zaman diyorum sana sadece

Back
X