yüzüğü geri istemeyen erkeğin amacı nedir?

Erkek yüzüğü geri almıyorsa ilerde barışma umudumu vardır?

• Evet askerden gelince yine arar

OY: 0 0,0%
  • Hayır tamamen silmiş hiçbişey hatırlamak istemiyordur

OY: 3 100,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
Askere gidecek olan ve askerde olan kişilerin psikolojileri başka olur. Daha fazla ilgiye de ihtiyacı olabilir. Askere gitmeden kısa bir süre önce ayrılmış. Sebebi 'ölüm korkusu'da olabilir. Seni daha çok üzmemek için. Yoksa senin onu sevmediğini düşünse 4 yıldır birlikte olur muydu.
Eğer seviyorsan yemin törenine gitmelisin ve eğer onu yeterince sevmediğini düşünüyorsa oraya gitmen bu düşüncesini değiştirecektir.

Bence de asıl sebep askere gitmeden önce yaşadığı psikoloji. Yapılan yanlışları yıllar boyunca biriktirip bir anda kusmak erkekler için çok sıradan bir davranış biçim değil. Ben olsaydım yemin törenine giderdim. Ve fırsatın olursa orada mutlaka konuş hiç birşey kalmasın içinde. Kaybedeceğin birşey yok.

Askere gidecek olan ve askerde olan kişilerin psikolojileri başka olur. Daha fazla ilgiye de ihtiyacı olabilir. Askere gitmeden kısa bir süre önce ayrılmış. Sebebi 'ölüm korkusu'da olabilir. Seni daha çok üzmemek için. Yoksa senin onu sevmediğini düşünse 4 yıldır birlikte olur muydu.
Eğer seviyorsan yemin törenine gitmelisin ve eğer onu yeterince sevmediğini düşünüyorsa oraya gitmen bu düşüncesini değiştirecektir.

Askerde cavus olcak. Gecen yil ben askere gidersem kesin ölürüm derdi. Sanki ölüyo her giden.

Gitmedim yemin törenine. Iyikide gitmemisim. Kendi ailesine bile kötü davranmis.

Konustuk.
Benden ne koca olur ne baba olur ne sevgili olur ben kendimi öldürdüm sende beni öldür dedi.

Ve bi daha aramadim.
Yarin bayramda kutlycam.
Bide dogum gununu kutlycam
Beni her zaman ara beni ailem arkadaslarim ariyolar sende ara dedi.
Cok etkileyici bi konusma yaptim guzel kapattim ama

Simdi 2 secenegim;
1-) onu aylarca ve aylarca aramayip cok mutluyum cok iyiyim tatillere gidiyorum arabamida aldim cok gucluyum rolunu oynayip donmesini ve pisman olmasini beklemek mi? ( cunku askerler hep eski sevgilisine donrrmis)

2-) yoksa dedigi gibi askerdeyken ilgilenip arayip sorup bu surecte yaninda olup yakinlasmaya calismak mi?

Hangisi daha dogru olur?

başkasını bulmuş ya da ilgi duymaya başlamışta olabilir. suçluluk duygusuyla maddi şeyleri size bırakmış olabilir. takipte kalın.

Gitmedim yemin törenine. Iyikide gitmemisim. Kendi ailesine bile kötü davranmis.

Konustuk.
Benden ne koca olur ne baba olur ne sevgili olur ben kendimi öldürdüm sende beni öldür dedi.

Ve bi daha aramadim.
Yarin bayramda kutlycam.
Bide dogum gununu kutlycam
Beni her zaman ara beni ailem arkadaslarim ariyolar sende ara dedi.
Cok etkileyici bi konusma yaptim guzel kapattim ama

Simdi 2 secenegim;
1-) onu aylarca ve aylarca aramayip cok mutluyum cok iyiyim tatillere gidiyorum arabamida aldim cok gucluyum rolunu oynayip donmesini ve pisman olmasini beklemek mi? ( cunku askerler hep eski sevgilisine donrrmis)

2-) yoksa dedigi gibi askerdeyken ilgilenip arayip sorup bu surecte yaninda olup yakinlasmaya calismak mi?

Hangisi daha dogru olur?
1.seçenek

3. Secenekde bugun arife bugun kutlu olsun mesaji aticam. Bu ne simdi diycek
Kabir bayram ziyaret leri arifeden yapilir diycem
Oldu ya sonucta://

3 sene önceki şu konuyu okuyunca komik buldum birazda. neler değişiyor. 2 yıldır evliyiz. 7 yıllık ilişkimizdede 6 aylık saçma sapan bi askerlik döneminde buhran geçirdik sanırım :):):):):)
Mutlu sonlara bayılırım. Tebrik ederim hem evliliğiniz için hem de bebeğiniz için ❤️

Back
X