• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüğü verdi ve bitti sanırım..

Hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun, sakın ona muhtaçmış gibi de düşünme kendini tamam bence yaptığın şey doğru değil ama burada seni sorgulamak bizlere düşmez. Tartışma konunuzda ikinizde de suç var. Benimde nişanlımın akrabalarından sevmediklerim var ama akrabası işte yapabilecek pekte bir şeyim yok. Ama ne ben ona onlarla görüşüyor diye laf söylerim ne de o benim Annemin yanında böyle bir şey yapma lüksüne sahip. Her ne olursa olsun Anneni ezdirme. Sözlünün de üstüne gitme bence arama sorma biraz uzak kal bakalım tepkisi ne olacak.

Hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun, sakın ona muhtaçmış gibi de düşünme kendini tamam bence yaptığın şey doğru değil ama burada seni sorgulamak bizlere düşmez. Tartışma konunuzda ikinizde de suç var. Benimde nişanlımın akrabalarından sevmediklerim var ama akrabası işte yapabilecek pekte bir şeyim yok. Ama ne ben ona onlarla görüşüyor diye laf söylerim ne de o benim Annemin yanında böyle bir şey yapma lüksüne sahip. Her ne olursa olsun Anneni ezdirme. Sözlünün de üstüne gitme bence arama sorma biraz uzak kal bakalım tepkisi ne olacak.

Teşekkür ederim canım aramayacagım bakalım ne olacak

Sonuçta arasan da pek bir şey değişmeyecek. daha da çok üstüme düşüyor diye şımaracak. İlgilenme de alsın havasını. :47:

e yaniii bilmiorum yaa off adam bana ister ayrıl ister ayrılma dedi :14: gerçi hala sinirli demekki :53: aramıcam koye gitsin gelsin sonra konuşuruz belki olmazsa bitecek artık yapacak bişey yok :14:

Kızlarrr son gelişmeler yine çok saçma tartışmalar oldu aradı bagırdı cagırdı kapattı bi kaç kez ama en son sözlüm sinirlenip babamı aramış o onu sakinleştirmiş bişeyler demiş ama söylemedi neyse işte geleyim konuşalım dedim yok akşam konuşuruz dedi velhasıl barıştık ama olayı bütün ailesi duydu :5: ve teyzesinin kızları bizi dogru duzgun tanıstırmadın diye oldu bunlar demıs

aradan zaman geçti beni aradı aşkım naber dedii :43: gözlerim doldu bi an :43:

Teşekkür ederim cevaparınız için :26:

birde tartışıtıgmız konuyu anlatayım

dün kardeşinin kınası vardı oraya gittik herşey iyi guzel bunun teyzesinin kızı var Burcu ama ben ondan hoşlanmıyorum kımseyı zorla sevmek zorunda deıılım. burcu oraya kadar gelmiş sevgilisiyle ama bulamamış (ayrıca sözlümde onların telefonları yokama kardeşi arayıp kızın numarasını verdi) gitmiş sözlüm almış onu ki bana benzin almaya gidiyorum dedi vee o kızdan hoşlanmadıgımı biliyor bende bunu kardeşlerinden duydum gidip alacagını bana haberde vermiyor yanında diğer kardeşinin kocası ahmet varmış onun yanında benimle tartışamazmış e be adam sen bak tartışacagımızı biliosun ne diye alıyosn o kızı neyse benim elim ayagım tıtrıyor sınırden kapıda bekledim baktım sırıta sırıta geliorlar :53: gel gel diyo sana anlatcam benzin bile almamış düşünün :30: gel benzin alalım o arada anlatıcam dedi o aradada milletin içincde çağırıyor beni bende bagırdım buna 2 kadın duymuşmuş bilmem ne başkaları beni ilgilendirmiyor :45: nyse benim sesim kısıldı çenem ellerım ayaklarım bi tuhf oldum sinirden aglıyorum :53: işte anlattı beni aradılar bende aldım bulamamış falan filan yaa niye alıyosun alamam de :53: o zaman anneme ne dicem diyo hee bana diyebilirsin ama annene bişey diyemezsin bu çıkıyo ortaya :53: velhasıl ben sinirden ölüyrum eve bizi götürürken annemde var yanımızda bana diyo ki sus ben anlatıcam diyo falan filan işte sonra ben bunun teyzesının kızına o.. demiştim :1: o da benim akrabalarıma küfür etmesinmi neymiş bide kız yetimmiş yetimse yetim yaa herkes insan :53: off çok uzun oldu çok sinirlendi işte ben niye haziran diyorum evlilik tarihimizi işte bu yuzden sen duzel diye demesin mi bana :53: bayagı baska şeylerdende tartıştık konu bu yanı ama annemın yanında verdi yuzugu bende fırlattım attım :43:

Ama o kızı sevmediğimi adı gibi biliyor ben onun sevmedıgı şeylerı yapmıyorum fedekarlık yapacak o zaman onun yuzunden birkere daha tartışmıştık :44:

belki yanlış düşünüyorum cnm ama sen biraz abartmışsın.kardeşinin düğünü var ve o kız yada başkası ailesi getirmesini istemişse getirecek tabi.bunun senin sevmediğin biri olmasıyla alakası yok. adam senin sevmediğin birini tutup evine misafirliğe getirmiyo.. öyle bi zmanda herkes bi yerlere koşturur. nişanlınında eminim o gün koşturmaktan yorulmuş ve stres yapmış. niye bu kadar büyüttün ki anlamadım.

herneyse hatalı yada hatasız da olsan şu an ne düşündüğün önemli bence. bişeyler yaşadın diye istemediğin ve anlaşamadığın biriyle evlenmek zorunda değilsin. iyi düşün.evlilikte karşılıklı birbirini anlayabilmek çok önemli...onu anlamaya çalış birazda lütfen. bu kadar fevri davranma..
umarım bi daha böyle tatsızlık yaşamazsınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ikinizde çok fevri davranmışsınız. benimde 2 sene çıktığım erkek arkadaşım vardı. bizde birbirimizi kısıtlar sürekli şunu yapma bunu etme oraya gitme vs vs tartışmalar çıkmazdı başta ama sonra çok kötü oldu aramız ve ailelerde bildiği için herşeye herkes dahil oldu ve herşey daha kötü oldu. ayrıldım 1,5 sene ayrı kaldık. ve snra yine görüşüp çıkmaya başladık. okadr oly oldu ki henüz aileme söyleyemedim başladığımızı :18: fakat şuan ikimizde yaşadıklarımızdan ders alıp daha iyi davranıyoruz birbizimze çok şükür herşey iyi gibi :nazar: sizde bence sorunlarınızı konuşun arada özleyin iyi olur

Barışmanıza sevindim.. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur...

Yalnız cinsel anlamda birlikteliğinizi erken dönemde yaşadığınız için naçizane, kullanmak istemeseniz de çantanızda durması gereken bir şey söyleyeceğim;

Anladığım kadarıyla oldukça fazla görüşüyorsunuz ve ilişkinizde birbirinize karşı yüz göz olacağınız tavırlar sergiliyorsunuz, şimdiden.. Evlilik bundan daha zor...
Üstelik sözlünüz, aranızda yaşananları kozu olarak kullanabilir, tartışmaları hararetlendirebilir, sizi zor durumlara sokabilir.. Sürekli "Giderim ha.. atarım ha yüzüğü" gibi olumsuz davranışlarla üste çıkabilir...

Size saçma gelecek ama... bence nişanlanana kadar az görüşmeye, dolayısıyla az yüz göz olmaya çalışın...
Ve şu dönemde hiçbir şeyi sorun etmeyin.. Sütten çıkmış ak kaşık olmasına müsaade edin.. Çok seviyorsanız ve evlenecekseniz, kesin kararlıysanız...
Nişanlandıktan sonra aileler daha da işin içine girdiklerinde.. biraz zor atar o yüzüğü... Doğru düzgün tartışmayı bilir...
Atarsa da siz, daha kolay söylersiniz ailelere nişanlınızla aranızda geçenleri...
böylece durum eşitlenir...

Aksi takdirde şimdi başlarsa "giderimlere..." bu duygudurum evlilikte devam eder gideeerrr.. sağlıksız olur...

Selamlar,

Merhaba arkadaşım, sana bişey anlatacağım kendine bir pay çıkarır mısın bilmem
Öncelikle her şerde gerçekten bir hayır olduğunu unutmamak gerekir. 2005 Nisan'da evlendim kocam çok saçma bi nedenden dolayı darlandı ve EVİ TERK etti şok oldum, tam 4 ay ayrı kaldık evi bile boşalttık ve boşanıyorduk neredeyse ama salak ben bu kadar güvendiğim erkek ki bana bunu yaptıysa başka hiç bir erkekle olamam diye düşündüm kimseye güvenemem diye düşündüm hayatım karardı diye düşündüm ve barışmak için onu deeeefaaalaarrca aradım o tınlamadı hadi anam hadii bitti diyorum filan gibi çirkin konuşmalar bile yaptı ne salakmışım ki sonunda barıştık 6,5 aylık kızımız var, biyere gitmek istesem yok demez, bişey almak istesem yok demez böyle iyilikleri var ama ilgi, şefkat, değer gösterme olayı sıfır denecek kadar az ve bi tartışma oldumu çok çirkin konuşuyor. Ailem barışma diye uyardığı için şimdi kimseye bişey diyemiyorum kendim ettim kendim buldum. Bugünkü aklım olsa hayatta barışmazdım her şerde hayır var der geçerdim o kadar üstüne düşmezdim ama işte insan olayı yaşadığında sakin düşünemiyor ve etrafımda da sakin düşünmemi sağlayacak kimsem de yoktu. Olay bu arkadaşım kimse hint kumaşı değil. Ben öyle değerliyim ki eşim değerimi bilmiyor ama işte buna kendimi ben mahkum ettim kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime :)

Senin için karar vermek biliyorum çok zor, herşeyin hayırlısı olsun sevgilerimle.

Barışmanıza sevindim.. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur...

Yalnız cinsel anlamda birlikteliğinizi erken dönemde yaşadığınız için naçizane, kullanmak istemeseniz de çantanızda durması gereken bir şey söyleyeceğim;

Anladığım kadarıyla oldukça fazla görüşüyorsunuz ve ilişkinizde birbirinize karşı yüz göz olacağınız tavırlar sergiliyorsunuz, şimdiden.. Evlilik bundan daha zor...
Üstelik sözlünüz, aranızda yaşananları kozu olarak kullanabilir, tartışmaları hararetlendirebilir, sizi zor durumlara sokabilir.. Sürekli "Giderim ha.. atarım ha yüzüğü" gibi olumsuz davranışlarla üste çıkabilir...

Size saçma gelecek ama... bence nişanlanana kadar az görüşmeye, dolayısıyla az yüz göz olmaya çalışın...
Ve şu dönemde hiçbir şeyi sorun etmeyin.. Sütten çıkmış ak kaşık olmasına müsaade edin.. Çok seviyorsanız ve evlenecekseniz, kesin kararlıysanız...
Nişanlandıktan sonra aileler daha da işin içine girdiklerinde.. biraz zor atar o yüzüğü... Doğru düzgün tartışmayı bilir...
Atarsa da siz, daha kolay söylersiniz ailelere nişanlınızla aranızda geçenleri...
böylece durum eşitlenir...

Aksi takdirde şimdi başlarsa "giderimlere..." bu duygudurum evlilikte devam eder gideeerrr.. sağlıksız olur...

Selamlar,

Teşekkür ederim değerli görüşleriniziuygulamaya çalışıcam :42:

Merhaba arkadaşım, sana bişey anlatacağım kendine bir pay çıkarır mısın bilmem
Öncelikle her şerde gerçekten bir hayır olduğunu unutmamak gerekir. 2005 Nisan'da evlendim kocam çok saçma bi nedenden dolayı darlandı ve EVİ TERK etti şok oldum, tam 4 ay ayrı kaldık evi bile boşalttık ve boşanıyorduk neredeyse ama salak ben bu kadar güvendiğim erkek ki bana bunu yaptıysa başka hiç bir erkekle olamam diye düşündüm kimseye güvenemem diye düşündüm hayatım karardı diye düşündüm ve barışmak için onu deeeefaaalaarrca aradım o tınlamadı hadi anam hadii bitti diyorum filan gibi çirkin konuşmalar bile yaptı ne salakmışım ki sonunda barıştık 6,5 aylık kızımız var, biyere gitmek istesem yok demez, bişey almak istesem yok demez böyle iyilikleri var ama ilgi, şefkat, değer gösterme olayı sıfır denecek kadar az ve bi tartışma oldumu çok çirkin konuşuyor. Ailem barışma diye uyardığı için şimdi kimseye bişey diyemiyorum kendim ettim kendim buldum. Bugünkü aklım olsa hayatta barışmazdım her şerde hayır var der geçerdim o kadar üstüne düşmezdim ama işte insan olayı yaşadığında sakin düşünemiyor ve etrafımda da sakin düşünmemi sağlayacak kimsem de yoktu. Olay bu arkadaşım kimse hint kumaşı değil. Ben öyle değerliyim ki eşim değerimi bilmiyor ama işte buna kendimi ben mahkum ettim kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime :)

Senin için karar vermek biliyorum çok zor, herşeyin hayırlısı olsun sevgilerimle.

Canım çok saol Allah seninde yardımcın olsun herseyın hayırlısı bakalım

kımse sıze sozluluk nısanlılık gunlerı zor gecer demedımı??? bırbırınıze ustunlugunuzu kabul ettırme asamasıdır bu erkek adam oldugunu sanır kadında kendımı asla ezdırmem dıe dolanır o gunlerde ama evlılık bu degıldır evlılık herseyı paylasmak anlayısla karsılamaktır. bu tarz ustunluk davranıslarından vazgecın yok komsunun yanında bana bagırdı yok annnenın yanında kucuk dustum falan fılan mıllete bakmayın sız. bırbırınızın kalbını kırmamaya ozen gosterın

kuzenını almak zorunda kalmıs olabılır sonucta yedı kat yabancı kızları alsaydı dahamı hosuna gıderdı??? annenın yanında yuzuk cıkarmıs keske cıkarmasaydı ama ben abartılıcak hıcbırsey goremıorum ortalıkda eger o yuzugu takmam dedıyse barısın yenı yuzuk alın onu taksın:))) hayatla bazen polyannacılık oynayın ısınızı kolaylastırıcakdır.

Fevri davranan her insan kaybeder..
oda sizde fevri davranmışsınız.
şayet onem veriyorsanız bu işin ustune gidin.
baktınız olmuyor işte ozaman yuzugu siz atın.
hayır var der geçersiniz.

Back
X