Teşekkür ederim cevaparınız için :26:
birde tartışıtıgmız konuyu anlatayım
dün kardeşinin kınası vardı oraya gittik herşey iyi guzel bunun teyzesinin kızı var Burcu ama ben ondan hoşlanmıyorum kımseyı zorla sevmek zorunda deıılım. burcu oraya kadar gelmiş sevgilisiyle ama bulamamış (ayrıca sözlümde onların telefonları yokama kardeşi arayıp kızın numarasını verdi) gitmiş sözlüm almış onu ki bana benzin almaya gidiyorum dedi vee o kızdan hoşlanmadıgımı biliyor bende bunu kardeşlerinden duydum gidip alacagını bana haberde vermiyor yanında diğer kardeşinin kocası ahmet varmış onun yanında benimle tartışamazmış e be adam sen bak tartışacagımızı biliosun ne diye alıyosn o kızı neyse benim elim ayagım tıtrıyor sınırden kapıda bekledim baktım sırıta sırıta geliorlar

gel gel diyo sana anlatcam benzin bile almamış düşünün

gel benzin alalım o arada anlatıcam dedi o aradada milletin içincde çağırıyor beni bende bagırdım buna 2 kadın duymuşmuş bilmem ne başkaları beni ilgilendirmiyor

nyse benim sesim kısıldı çenem ellerım ayaklarım bi tuhf oldum sinirden aglıyorum

işte anlattı beni aradılar bende aldım bulamamış falan filan yaa niye alıyosun alamam de

o zaman anneme ne dicem diyo hee bana diyebilirsin ama annene bişey diyemezsin bu çıkıyo ortaya

velhasıl ben sinirden ölüyrum eve bizi götürürken annemde var yanımızda bana diyo ki sus ben anlatıcam diyo falan filan işte sonra ben bunun teyzesının kızına o.. demiştim

o da benim akrabalarıma küfür etmesinmi neymiş bide kız yetimmiş yetimse yetim yaa herkes insan

off çok uzun oldu çok sinirlendi işte ben niye haziran diyorum evlilik tarihimizi işte bu yuzden sen duzel diye demesin mi bana

bayagı baska şeylerdende tartıştık konu bu yanı ama annemın yanında verdi yuzugu bende fırlattım attım
Ama o kızı sevmediğimi adı gibi biliyor ben onun sevmedıgı şeylerı yapmıyorum fedekarlık yapacak o zaman onun yuzunden birkere daha tartışmıştık :44: