• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzüğüm bol geliyor yardım:(

ezel.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
266
2
116
36
arkadaslar bugün gümüs bi yüzügüm oldu ve benm icin cok degerli cok sewdgm biri aldı. yüzüğü aldıgmda dardı bol yaparz dediler. yavas yavas bolarttılar her sefernde denedm ama sanki parmagmdan cıkmıyor gibiydi snra tekrar bol yaptılar. taktıkca farkettm büyük oluyor:( uyurken falan cıkar parmagmdan:( güümüscüye sordum daralır mı diye. iz kalır bi de rodym oldugu icin gümüs gbi durmaz rengni kaybeder dedi:(( cok moralim bozuk napmam lazım:( icinde adımda yazıyor :( kilo alsam olurmu ki:5: cok bozuk moralm :(( ne yapmalıyım sizce ben :5:

Son düzenleme:
kilo alsam olur mu demişsin:28:..kilo almayı dene o zaman ,yüzük için:23::23:..

Allahım ne kadar büyük bir dert:37:

neden böyle bi yorum yaptınız anlamadm. ama nereye acacagımı bilemedm kusura bkmayın bu site bi sorunumuz oldugunda öneri getirecegni ve yardımcı olacagnı düsündgm bi site. size göre dert olmayabilir ama bu bnm icin cok önemli bi durum. cok sewdgim birinden hediye ddm. yakında ameliyata girecek ve ben her gün onun icin aglayarak dualar ediyorum. onun aldıgı bi sey benm icin bi cok seyden önemlidir.sizin icin dert sayılmayabilir size basit gelen sey bi cok insan icin cok önemlidr:5: o yüzden yorum yaparken bunu da göz önünde bulundurun :71:

Son düzenleme:
Canım ölçü olur tabiki ama bu işi düzgün yapan bi yere gösterin yakınlarınızda bulunan bir kuyumcuya gidin

cözümü bullmussunuz 10 kilo alinki parmaklariniz dolgunlassin:9:
ama dikkat edin o yüzügü alan önemli kisi kacmasin sonra sizden killolariniz yüzünden

sevdiğiniz kişiye probleminizi söyleyin ve yüzüğü birlikte değiştirin
diğer tüm yapılıcaklar mantıksız bana göre
yüzüğün rengini kaybetmesi
ve kilo alma fikri özellikle..

Bir arkadaşım değişmesi mümkün olmayan
bol gelen yüzügüne alta gelecek sekılde ip sarmıstı
o şekılde kullanıyordu ama koku yaptıgı için elini suya
yüzükle sokmuyordu arada ipi yeniliyordu
istersen böyle bişey yap belki bu fikir yardımcı olur
sakın kilo alma yüzük için :))

Bir arkadaşım değişmesi mümkün olmayan
bol gelen yüzügüne alta gelecek sekılde ip sarmıstı
o şekılde kullanıyordu ama koku yaptıgı için elini suya
yüzükle sokmuyordu arada ipi yeniliyordu
istersen böyle bişey yap belki bu fikir yardımcı olur
sakın kilo alma yüzük için :))

bende tam bu fikri diyecektim :)))) :kkk:

Yüzük için kilo almaktansa söyleyin sevdiğiniz kişiye gerekirse değiştirin...
Çok zor olmasa gerek...
Manevi değerini anlıyorum ama düşürüp kaybetmektense değiştirin...

Canim eger daraltamiyorlarsa .. sende bi gümüs kolye al ona tak yüzügü boynunda tasi ..
nerdende tasidiginin bi önemi yok sonucda .. tasiyorsun vede deger veriyorsun ya ona bak ..
sIkmaa caniniii böyle bisey icin .. cözümm coook uygulamasini bil yeter :16:

Kuyumcular yuzugun alt kismina bi eklem yapabiliyorlar gümüsten veya baska bi malzemeden.
Isteginize göre artik.
Kuzenimin söz yüzügünde öyle yapmislardi..
Bi kac arkadasin dedigi gibi ip sarma yönteminin profosyonel olani diyelim.
Hem ip degistirme sorunuda olmaz :)

Canim eger daraltamiyorlarsa .. sende bi gümüs kolye al ona tak yüzügü boynunda tasi ..
nerdende tasidiginin bi önemi yok sonucda .. tasiyorsun vede deger veriyorsun ya ona bak ..
sIkmaa caniniii böyle bisey icin .. cözümm coook uygulamasini bil yeter :16:

cok saol tatlım ya gercekten :71:

kilo alsam olur mu demişsin:28:..kilo almayı dene o zaman ,yüzük için:23::23:..

biiraz igneleyici konusmussnz sanki :) bi kac kisi daha kilo meselesine takılmıs. yalnız ben eger parmaklarım genisleyecekse kilo alaym demedm. kilo aldgımda olurmu dedm ikisi aynı sey deil. Bi takm ilaclar kullanmaya basladım doktorum bi ilacların kilo yapabilecegni sölemsti. ona nazaran sordum. Ayrıca kilo alınca olacagnı bilsem oturup kilo almaya bakardm cnkü o derece degerli benm icin ztn cok zayıfm kilo alsam benm icin cok daha ii olur :9:

cözümü bullmussunuz 10 kilo alinki parmaklariniz dolgunlassin:9:
ama dikkat edin o yüzügü alan önemli kisi kacmasin sonra sizden killolariniz yüzünden
ben dalga gecilcek bisey yazmadım. ters anlamıssnz olacaksa kilo alim demedm ki ben!!! sadece sordum kilo almakla olacak bseymi die ben zaten kilo almaya calısan biriym bi takm ilaclar kullanıyorum bu ilacların kilo aldrdgnı doktorum söledi. eger yüzük kilo alınca olacaksa zatn ilaclar kilo aldrcak bi de gidip daraltmak icin ugrasmim die sordm. bu derece kilo meselesne takılcagnzı bilseydm hic sölemezdm

ben dalga gecilcek bisey yazmadım. ters anlamıssnz olacaksa kilo alim demedm ki ben!!! sadece sordum kilo almakla olacak bseymi die ben zaten kilo almaya calısan biriym bi takm ilaclar kullanıyorum bu ilacların kilo aldrdgnı doktorum söledi. eger yüzük kilo alınca olacaksa zatn ilaclar kilo aldrcak bi de gidip daraltmak icin ugrasmim die sordm. bu derece kilo meselesne takılcagnzı bilseydm hic sölemezdm

canim nerden bilebilirm kilo almam lazim alirsam olurmu
diyebilirdin neyse sorununa cözüm bulunmus sevindim
güle güle tak yüzügünü

canim nerden bilebilirm kilo almam lazim alirsam olurmu
diyebilirdin neyse sorununa cözüm bulunmus sevindim
güle güle tak yüzügünü

bi de öle acıklamaya girmek isteemedm tatlım kilo meselesine takılcagnızı bilsem acıklardım:) neyse çözümü biri önerdi tskkr ederm canım :71:

ben de böyle bir durumda kalmıştım yüzüğün altına parmağıma göre düz bir yüzük taktım.üstüne bol olan yüzüğü görünmüyordu,:8:

Back
X