yüzük meselesi canimi sikti

tuhafima giden sey ozellikle kiskancliklari olurken burda benim icin gelen giden insanlarin olduğunu bilirken diyor ki gelene yok dersiniz olur biter...

Bilmiyorum bana acayip geliyo, ilişkiniz çok mükemmel değilse bidaha düşün sen bu adamla nişanlanmayı

Benmi tuhafim bilmiyorum fakat konu sahibini haksiz buldum. Millet zaten her zaman konuscagi birseyler bulur. Onca ay beklenildi de, 2 aymi beklenilmiyor mu ? Isteme konusu olursa insanlara efendi bir sekilde zaten iki ay sonra nisanlanacagini söyle. Bunda bir ayip yokki.

Bence konu sahibi abartiyor ve abartma nedeni biraz güven sorunu oldugundan dolayi. Bir eski fotoyu o kadar kafasinda büyütmüski, "o kiz ile yüzük takti, benim ile takmiyor, acaba onu daha çokmu seviyor" diye düsünüyor bence. Ki yalnis düsünce. Adam konu sahibesini sevmeseydi, nisan bile hiç olmazdi. Yinede konu sahibi dürüst olmasi gerektigini ve bunlarin hepsini erkek arkadasina anlatmasini gerektegini düsünüyorum.

Eski ilişkisinde yüzük takarak yaptığı hatayı bir daha yapmak istemiyor demektir bu.
Yüzük takınca hayat güllük gülistanlık olmuyor bunun farkına varmış ki şu anda nişan olması için bekliyor.
Yani asıl olması gereken zamanı.
Bunu aklınızda büyütmeyin çok rahatsız ediyorsa sizi sevgilinize sorun direkt aranızda gizli saklı kalmasın.
Neden daha önce yüzük takıp şimdi sizinle öylesine bir yüzük takmak istemediğini...

E madem aranızda güven var sorun yok nişan 2 ay sonra diyorsunuz siz ufak meblağda yüzük alın takın çok büyütülecek bir durum yok ortada.

Oldu canım, 2 yüzük alayım, birini bir parmağıma diğerini öbür parmağıma takıp, kurdelesini de kendim keserim artık deseydin !

Back
X