yüzük takmak

Baban sana iş mi bulacak okulun bitince eşmi. Birde niye bu kadar birini bulmaya takıntılisinki. Üst sınıfımdan olsa diye yazmışsın sürekli aranarak gezersen okulda enteresan olarak anılmaya başlarsın.
Birde çok güzel bir bölümde okuyorsun düşüncelerinle olduğun yer farklj çok.
Ben anne tarafimin icinde yasiyordum.Bi olaylardan dolayi farkli sehre yatay geciş uaparak bölüm değiştirdim.Babam yeni.bir ev acti küçük kardeşimle birlikte.Biz daha önceden teyzemlerin alt katinda oturuyorduk.Anneannemler de bize yakim.Babam baska bir sehre gitti.Babamin gittiği yerdeki üniversitede benim bölümüm pek iyi deģildi.Yani yeni acilmis.O yuzden ben eski evimizde kaldım ve anne tarafimin icinde kalmis oldum.Ama bana olan baskilarindan dolayi yatay gecis yapip baska bir sehre gectim.Sadece yazin geliyorum burdaki eve.Etkilerinden hala kurtulamadim
 
ben anne tarafimla birlikte yasiyorum,bana ev verildi cunku.Of herkes ne salakca seyler yazmis.Biz teyzemin altinda oturuyorduk.Annem vefat edince babam kendine yeni bir ev acti.Anne tarafimla anlasamadiklari icin.Babam ve kucuk kardesim farkli evde.Ben ve buyuk kardesim teyzemlerin evinin altinda.Anneannemler de bize yakin
'Herkes ne salakça şeyler yazmış' derken ne söylemek istediğinizi anlayamadım.
Bu lafınız bana mı?
Öyleyse eğer, bir önceki yorumumda yazdıklarımı dikkate almayınız ve kendi ilk mesajınızı tekrar okuyunuz.
 
Bir anket hazirladim benim icin onemli lutfen bakin sevgili hanimlar
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konu başlığına bakınca sanki biri var gibi algı oluşuyor ana fol yok yumurta yok ortada. Kendi kendinize gelin güvey olmayı bırakında okulunuzu bitirin. Güzel bir bölüm okuyorsunuz ne demek kendimde mesleğimi yapacak güvenim Yok şimdiden önyargılarınızı kırmaya bakın iş işte öğrenilir.

Okul bitene kadar beklemeyemem falan kendinize gelin bir an önce bu yaşta evlilik düşkünü olmak nedir. Kimse ha deyince evlenmez benden söylemesi.
 
Burada kimse sana şöyle sevgili yap böyle sevgili yap diyemez çok saçma çünkü. Bence bir psikoloğa görün.
 
Oncelikle baban ne kadar akli basinda biriymis ,sukret boyle baban olduguna.bu annenin tarafini da boşver evlenmen icin okulu birakman gerektigini dusunecek kadar cahiller.cok ilginc .mimarlik gibi bir bolumde okuyorsun düşüncelerin lise seviyesinde geldi yakistiramadim.lutfen kirilma ama malesef akilli bir yonlendirme yapacak cevren yok sanirim.yine baban mantikli dusunuyor.
Evlilige bu kadar odaklanirsan yanlis secim yapabilirsin bu da butun hayatini etkiler.evlenmeyi iste tabi.karsina iyi birileri cikar insallah.cok guzel bir ortamdasin belki bir flortun olur onunla guzel vakit geçirirsin.ama lutfen baskalarinin yönlendirmeleriyle yanlis kararlar verme
 
başında baban varken teyzengile ne söz düşüyormuş evlendirmek onlara mı kalmış... babanı dinle okulunu bitir. sürekli cinsellik yazmışsın sevgiyi cinsellikle karıştırma aynı şeyler değil.
 
Back
X