- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 33
- Konu Sahibi archhmyr2254
Umarim fakesindir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anne tarafimin icinde yasiyordum.Bi olaylardan dolayi farkli sehre yatay geciş uaparak bölüm değiştirdim.Babam yeni.bir ev acti küçük kardeşimle birlikte.Biz daha önceden teyzemlerin alt katinda oturuyorduk.Anneannemler de bize yakim.Babam baska bir sehre gitti.Babamin gittiği yerdeki üniversitede benim bölümüm pek iyi deģildi.Yani yeni acilmis.O yuzden ben eski evimizde kaldım ve anne tarafimin icinde kalmis oldum.Ama bana olan baskilarindan dolayi yatay gecis yapip baska bir sehre gectim.Sadece yazin geliyorum burdaki eve.Etkilerinden hala kurtulamadimBaban sana iş mi bulacak okulun bitince eşmi. Birde niye bu kadar birini bulmaya takıntılisinki. Üst sınıfımdan olsa diye yazmışsın sürekli aranarak gezersen okulda enteresan olarak anılmaya başlarsın.
Birde çok güzel bir bölümde okuyorsun düşüncelerinle olduğun yer farklj çok.
'Herkes ne salakça şeyler yazmış' derken ne söylemek istediğinizi anlayamadım.ben anne tarafimla birlikte yasiyorum,bana ev verildi cunku.Of herkes ne salakca seyler yazmis.Biz teyzemin altinda oturuyorduk.Annem vefat edince babam kendine yeni bir ev acti.Anne tarafimla anlasamadiklari icin.Babam ve kucuk kardesim farkli evde.Ben ve buyuk kardesim teyzemlerin evinin altinda.Anneannemler de bize yakin