Yüzük takmamak sorun mu

Anlatacakseylervar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
633
488
33
32
Arkadaşlar sorum çok kısa alyans ve tektaşım var eşimin de altın kullanmak istemem dediği için alyansını gümüşle değiştirdik ve yüzüğü var ama biz ilk bir kaç aydan sonra hiç yüzük kullanmıyoruz ikimizde ve özellikle değil kendiliğinden gelişti kilo alıp verdim Doğumda filan değişeyim dedim şu an oluyor parmağıma ama sevmiyorum takmayı eşim de sevmiyor , bu durum çok mu garip herkes takıyor mu yüzüğünü çevremdekiler çok garip karşılıyor neden takmıyosunuz falan diye

Biz takmiyorduk ilk yil filan. Alyansimi elde yaptiralim demistik istedigim bir model vardi ama igrenc bir yuzuk ortaya cikmisti hevesim filan kalmamisti tektasimi bile takmiyordum. Ama kimse garip karsilamadi.
Sonra yeni alyanslar aldik ve yuzuklerimi takiyorum, esim de takiyor.

Aksine takmiyorken kimse bisey demiyordu ama takmaya baslayinca millet laf etmeye başlamisti bizde. Tabi ki gorumce ve kaynim oluyor o millet... :)))

Yani diyecegim o ki laf edecek insan takinca da ediyor zaten laf mi yok isteyene...
Normal bir insani sizin yuzugunuz ilgilendirmez zaten.

Hiç sorun değil, yüzükle sadakat olmaz. O yüzüğü takıp ne haltlar yiyenler biliyorum. Önemli olan gönülden bağlılık. Çevrenizdekileri çok önemsemeyin, ilişkiniz güzel olduktan sonra kim ne derse desin önemi yok. Yüzük sadece bir demir parçası

Arkadaşlar sorum çok kısa alyans ve tektaşım var eşimin de altın kullanmak istemem dediği için alyansını gümüşle değiştirdik ve yüzüğü var ama biz ilk bir kaç aydan sonra hiç yüzük kullanmıyoruz ikimizde ve özellikle değil kendiliğinden gelişti kilo alıp verdim Doğumda filan değişeyim dedim şu an oluyor parmağıma ama sevmiyorum takmayı eşim de sevmiyor , bu durum çok mu garip herkes takıyor mu yüzüğünü çevremdekiler çok garip karşılıyor neden takmıyosunuz falan diye
Eşim bir kaç sene önce kaybetti, bir daha da almadık. Zaten takası yokmuş, bahanesi oldu.

Benim alyansım ise uzun süredir kesede duruyor. Alyans yerine 7 taş ve tek taşı kullanıyorum. Eskiden sadece özel günlerde bunları takar, diğer zamanlarda alyans takardım. Sonra "amaaan ölümlü dünya" dedim, çıkartmıyorum şimdi.

Havuzda ya da denizde ya da bahçede kaybedene kadar böyle devam. :) Kaybedersem bi daha almam, kaybetmezsem kızıma günü gelince veririm anne yadigarı olarak.

Ben sürekli takıyorum hatta hiç çıkartmam,bana takı gibi de geliyor tektaşla alyans ,o yüzden keyifle takıyorum,ilk evlendiğimizde bi unutmuştum eşim bozulmuştu,şimdi takmasam pek umursamaz heralde yıllandık artık:deli: o altın olanı denizde düşürdü,gümüşü meyve bahçelerinin birinde şuankini de bi ara çıkartmıştı,öyle takmıyor sanırım,ay ister taksın ister takmasın çok umursamıyorum siz de çok takılmayın bence.

Tercih meselesi. Doğum nedeniyle bende şuan takamıyorum. Ama aksesuar olarak takmak isterdim hoşuma gidiyo. Normalde de hiç çıkarttığımız yoktur.

Şart falan değil. Tek bir metalle bağlılık olacaksa o metal parmaktan kolaylıkla çıkarılınca sistem otomatik olarak çöker bu mantığa göre :)

Ben hamileliğin ortalarına kadar taktım nişandan bu yana alıştığım için. Ama doğumdan sonra 2 yıl takamadım nedense.
Sabah banyoda görüp takıp işyerinde masamda çalışırken çıkarırdım.
Bir defa çıktı mı tekrar alıştırmak zor oluyor.
Bu ara alıştım hissetmiyorum gibi bir şey. Eşim pek çıkarmaz ama ben takmıyorum diye pek laf etmez..

Eşim denizde kaybetti o gün bugün takmaz yüzük.
Ben hamilelikte ellerim şişmeye başlayınca çıkardım. Normale dönünce takarım seviyorum yüZüğümü ama takmazsam da sorun olmaz aramızda. Millette konuşsun dursun valla hiç umurumda olmaz.

Bende takmiyorum. Ozellikle kisin. Surekli krem suruyorum . Tak cikar kaybedicem ortalikta bir yerde. Cevremdekiler bir sey demedi. Dese bile cevabim sanane:)

Back
X