Yüzük takmamak sorun mu

Arkadaşlar sorum çok kısa alyans ve tektaşım var eşimin de altın kullanmak istemem dediği için alyansını gümüşle değiştirdik ve yüzüğü var ama biz ilk bir kaç aydan sonra hiç yüzük kullanmıyoruz ikimizde ve özellikle değil kendiliğinden gelişti kilo alıp verdim Doğumda filan değişeyim dedim şu an oluyor parmağıma ama sevmiyorum takmayı eşim de sevmiyor , bu durum çok mu garip herkes takıyor mu yüzüğünü çevremdekiler çok garip karşılıyor neden takmıyosunuz falan diye

Hiç takmıyoruz, alyansımız da yok zaten :) bişey olmuyor bence

Arkadaşlar sorum çok kısa alyans ve tektaşım var eşimin de altın kullanmak istemem dediği için alyansını gümüşle değiştirdik ve yüzüğü var ama biz ilk bir kaç aydan sonra hiç yüzük kullanmıyoruz ikimizde ve özellikle değil kendiliğinden gelişti kilo alıp verdim Doğumda filan değişeyim dedim şu an oluyor parmağıma ama sevmiyorum takmayı eşim de sevmiyor , bu durum çok mu garip herkes takıyor mu yüzüğünü çevremdekiler çok garip karşılıyor neden takmıyosunuz falan diye
bende takmıyorum eşimde takmıyo evlendikten sonra bi sene falan taktık baktık sonu yok sıkılıyoruz çıkardık :) benide garipsiyolar yapacak bişey yok rahat edemiyorum

Geçen gün artık ellerimin şişliği indi pırlanta yüzüğümü takayım dedim ama bebeğimin yüzünü çizdim yanlışlıkla. Dedim çıkar boşver.
Kısacası hiçbir takı takamıyorum alyans da olmayıversin ;)

Ben yüzüğümü başkalarına medeni durumumu göstermek için takmıyorum. Aynı şekilde eşimi da kadınlardan korusun diye taktırmıyorum. :KK45: Aklıma bile gelmez böyle bir şey, yüzük takanlar sadece sadakat nişanesi olarak takıyormuş gibi yorumlar yapılmış. Garip geldi. Manevi anlamı var benim için, olmasaydı takmazdım hatta hiç almazdım. Alıp takmamak daha saçma çünkü.

benim arkadaşlarım vardı onlarda aynısını söylediler, tercih sizin , her evlenen yüzükle gezcek diye bişey yok.

tektaş varken onu kullandım. çok da seviyordum. sonra alyansa geçtim. ikisini birden takmak garip geliyor bana o yüzden tektaşı bıraktım. alyans takıyorum sadece. nişanlım da takıyor. bizimkiler de gümüş ve dümdüz. benimki de en incesi zaten. seviyorum ben ya, sevdiğim için takıyorum. nişanlım da aynı şekilde. ha ben takarken o takmak istemese heralde üzülürdüm :) ama çok da mesele edilecek bişey değil. siz nasıl rahat ediyorsanız öyle. tektaş beştaş alyans vs alayını aynı parmakta gezdirene laf edemiyorsak hiç takmayana da edemeyiz.

eşim takmıyor ben de uzun yıllardır alyans değil de taşlı yüzük kullanıyorum çeşitli

eşim bir kere benden alyansını istedi yıllar yıllar önce

ne yapacaksın dedim

ofise görüşmeye bir grup kadın gelecek alyansı takayım da tedirgin olmasınlar dedi

bu da böyle bir anıdır

yıllardır takmıyor nerede ise 13 yıllık evlilikte 13 gün ancak takmıştır

Bence garip degil esim yanimdayken cogunlukla takmam zaten ama eger boyle cafe restoran tarzi bir yere gideceksem ve yanimda esim yoksa takarim.

guzel alyans bulsak biz takacagiz da, bir kac kez degistirdik, alisamadik.
esimin parmak yapisi yuzuk icin pek uygun degil zaten, ben de surekli kaybediyorum,
vazgectik artik,
benim cevremde herkes takiyor ama hic bize bir sey diyen olmadi.

belki evliligin ilk yillarinda konusulmustur da pek hatirlamiyorum

Back
X