yaklaşık 6 aylık bir ilişkim var. biz şuanda ayrı şehirlerdeyiz. memlekete gitmeden önce bana yüzük aldı ama hiç konusu geçmedi takıyo musun felan gibi. oda işi geregi pek insan içinde değildi o zaman konuşmuştuk eve gidince alırız sanada diye. işi bitti döndü eve ama hiç konusu geçmedi.
ben yeni işe başladım bana takıyo musun yüzüğü dedi yok dedim neden dedi tak demedin hiç arada takıyorum dedim. demek mi gerekiyo dedi bende sen daha almadın bile dedim fırsatım olmadı dedi. istesen olurdu dedim. demekki istememişim dedi delirdim yaa!!!
neymiş yüzük takmayı sevmiyomuş istemiyomuş vs vs. benden önce başka biriyle taktın mı dedim taktım dedi benle takmayı istemiyomusun yani dedim. o zamanda cebimde taşıyodum takmıyodum unuttum onu dedi. peki dedim bu saatten sonra taksanda anlamı yok dedim.
sustuk konuşmayacaksak uyuyalım dedi peki dedim uyuduk.
vee bu saat oldu daha aramadı.
(farklı şehirlerde oldugumuz için içim rahat etsin herkes bilsin bi sevgilisi oldugunu istiyorum)
sizcede hala eski sevgilisinde mi aklı?
benim yüzüğüm diyemi takmak istemiyo?
her yorum benim için değerlidir şimdiden teşekkürler..
ben yeni işe başladım bana takıyo musun yüzüğü dedi yok dedim neden dedi tak demedin hiç arada takıyorum dedim. demek mi gerekiyo dedi bende sen daha almadın bile dedim fırsatım olmadı dedi. istesen olurdu dedim. demekki istememişim dedi delirdim yaa!!!
neymiş yüzük takmayı sevmiyomuş istemiyomuş vs vs. benden önce başka biriyle taktın mı dedim taktım dedi benle takmayı istemiyomusun yani dedim. o zamanda cebimde taşıyodum takmıyodum unuttum onu dedi. peki dedim bu saatten sonra taksanda anlamı yok dedim.
sustuk konuşmayacaksak uyuyalım dedi peki dedim uyuduk.
vee bu saat oldu daha aramadı.
(farklı şehirlerde oldugumuz için içim rahat etsin herkes bilsin bi sevgilisi oldugunu istiyorum)
sizcede hala eski sevgilisinde mi aklı?
benim yüzüğüm diyemi takmak istemiyo?
her yorum benim için değerlidir şimdiden teşekkürler..