Dur bakayım 1 karat mı,olamaz,hayır,böyle hakaret görmedim,seni terkediyorum de
Yüzüğü kabul etmeyin tabikide vermek istediğinde ben evlilik düşünmüyorum o kadar birbirimizi tanidigimiza inanmıyorum de sonrada ayrıl ama hemen değil bi hafta içinde falan aynısı benimde başıma geldi keşke ben bu kadarla kurtabilseydim salak gibi unutmak için nişanlandim o çocukla eski sevgilime geri dönmek için nişanı attım ve eski sevgilim vefat etti bir hafta içinde yani hersey sarpasardi o zaman çok zor günlerdi
Ben seni eski konularından hatırlıyorum, 19 yaşındasın sanırım, bu yaşta ne evlenmesi de çocuğa, kibarca reddet. zaten doğru da , daha çok erken evlenmek için .2 senelik ilişkim vardı çok detaya girmek istemiyorum şimdi onla ayırdıktan 6 ay sonra biriyle konuşmaya başlamıştım ama konuştuğum zamanda o çocuğu unutamamistim ki halada öyle. O 2 senelik olanla hiç konuşmuyoruz ama diğeri çok garip seninle evlenicem diyor tektaş bile almış bu cumartesi buluştuğumuzda takacakmis.
Lütfen beni kinamayin tek sorunum ben bu çocuğu eski sevgilimi unutmak için konuşmuştum. Bilirsiniz bazı kadınlar birinin yokluğunu başkasının varlığı ile doldurmaya çalışır bende öyle bir hata yaptım ve şimdi konu evliliğe kadar geldi ve tektasi bile almış ... Kendime çok kızıyorum çok küfür ediyorum bir insanın duygularıyla oynadığım için değmeyecek insan yüzünden başkasına umut verdim ama hiç sevgili gibi davranmamistim kendisine. Cumartesi bulusucaz gitmesem ayıp olacak. Gitsemde nasıl tepki vericem hiç bilmiyorum çünkü hayatımda hiç böyle bişey yaşamadım o yüzüğü görünce napicam ne dicem
Normal bi adamin yuzuk alip evlenme teklif etmesi icin, baya baya emin olmasi lazim karşı taraftan.. O seviyeye nasil getirdin hakkaten?2 senelik ilişkim vardı çok detaya girmek istemiyorum şimdi onla ayırdıktan 6 ay sonra biriyle konuşmaya başlamıştım ama konuştuğum zamanda o çocuğu unutamamistim ki halada öyle. O 2 senelik olanla hiç konuşmuyoruz ama diğeri çok garip seninle evlenicem diyor tektaş bile almış bu cumartesi buluştuğumuzda takacakmis.
Lütfen beni kinamayin tek sorunum ben bu çocuğu eski sevgilimi unutmak için konuşmuştum. Bilirsiniz bazı kadınlar birinin yokluğunu başkasının varlığı ile doldurmaya çalışır bende öyle bir hata yaptım ve şimdi konu evliliğe kadar geldi ve tektasi bile almış ... Kendime çok kızıyorum çok küfür ediyorum bir insanın duygularıyla oynadığım için değmeyecek insan yüzünden başkasına umut verdim ama hiç sevgili gibi davranmamistim kendisine. Cumartesi bulusucaz gitmesem ayıp olacak. Gitsemde nasıl tepki vericem hiç bilmiyorum çünkü hayatımda hiç böyle bişey yaşamadım o yüzüğü görünce napicam ne dicem
İnanamıyorum, başınız sağ olsun...
Dostlar sağ olsun hayatimdaki en büyük vicdan azabım herhalde vefat eden Sevgilimi üzmek olucak evlendim hala unutamadim eşim herseyi biliyor ve oda bana sana unut hatırlama diyemem diyor çünkü hiç kolay zamanlar değildi ailemin desteğiyle yaşadım resmenhala kabullenmiş değilim olanları kendimi hiç bi zaman affetmicem
Liseyi bile bitirmeden kabin memuru mu olmadi, pilot abinin eşini mi cildirtmadiBunları ne ara hangi arada derede yapıyorsun sen
Sınavlara mı hazırlanıyorsun problemli sevgiliden ne ara ayrıldın komşuyla mı tartışmadın fual kızsın vesselam
Kendinizi affedin lütfen, affetmek hafiflemektir. Siz nereden bilebilirdiniz ki böyle olacağını. Çok ağır bir ders olmuş maalesef. Ben de okuduğumda çok üzüldüm. Eşinizle mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum...
Liseyi bile bitirmeden kabin memuru mu olmadi, pilot abinin eşini mi cildirtmadiahey ahey
Neyin kafasini yasayarak boyle konular açtığını cok merak ediyorum..çok çok abartılı helede yaşı gözönüde bulundurulursa
Böyle birinin evli birde kaynanalı olduğunu düşünürsek
Ben fake olduğunu düşünüyorumNeyin kafasini yasayarak boyle konular açtığını cok merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?