• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuzum gozum sisene kadar aglamak istiyorum:)

sizi o kadar iyi anlıyorum ki. ağlamak iyi ki var. her gün mutlaka ağlıyorum ben de. baktım ağlamak istiyorum lakin sebep yok hemen babam ve oğlum u açıyorum. yaşasın ağlamak.:KK73:

Nasıl yani? Ağlamak için video mu açıyorsunuz? Düşuncesi bile tuhaf geldi bana:
" Ay şurdan iki kına gecesi izleyeyim de ağlayayım." gibi bir durumdaysaniz acilen bir sarsılıp toparlanin derim zira haletiruhiye elden gitmek üzere gibi.

Okurken güldüm cnm allahda seni güldürsün dr git böyle olmaz agla agla dertlere kararsın valla allah korusun ciddiye al ve hemen dr git

Her gün 1 posta aglamazsam olmaz. Haberleri izlerim ağlarım.
Reklamlari izlerim aglarim.
Abuk sabuk seylere agliyorum.
Ornegin koy öğretmeni okul duvarlarini boyamis vay efendim sen misin bu haberi izleyen hungur hungur aglarim.
Itfaiyeci yangindan birini kurtarir haberlerde gorup aglarim.
Insanlarin oynadigi mutlu oldugu goruntuleri gorup aglarim.
Davul sesine hic dayanamam.
3. Sayfa haberlerine tabii ki aglarim.
Annemin babamin öldüğünü düşünüp aglarim. Sonra bu dusunceyi hemen kovarim.
Hatta kendi cenazemi dusunup agladigim bile oluyo. Fon muzigi de gulpembe:) :) Vs vs..
Aglayacak bisey bulamadigimda da 99 depreminin videolarini, anneler gunu reklamlarini,babalar gunu reklamlarini, ailesine surpriz yapan asker videolarini,kina gecelerini vs izleyip agliyorum.

Eşim artik alıştı bu duruma. Ama bazen insan icinde denk gelince rezil oluyorum. Cunku aglamaya kahkaha atarak giris yapiyorum. Arada da kahkahalar atiyorum. Troll falan degilim. Valla ölüme bile aglarken kahkaha atiyorum.
Sonra insanlara kendimi anlatmak zorunda kaliyorum.

Esime soruyorum. Niye hic aglamiyorsun ara sira agla rahatlarsin diyorum yok ihtiyac duymuyormus.

Ben neden bu kadar cok seviyorum aglamayi? Bildigimz bagimlilik gibi bisey.
Okuyunca bı aglayasim geldi:)
Ben de çok duygusalim,balık burcuyum.
Eskiden çok sulugozdum,zamanla azaldı.
Regl döneminde gene öyleyim:)

Back
X