• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüm Kilo Alsın İstiyorum

alinalina

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
31
0
6
İstanbul
arkadaşlar merhaba ben yüzümün kilo almasını istiyorum az yemek yiyen bir insan değilim ama vücudum hızlı yakıyor yediklerimi yüzüm zayıf duruyor ve rahatsız oluyorum bazen lütfen tavsiyesi olanlar yazsın boyum 160 kilo 43 her şey normal bir yüzüm birde ayak bileklerim zayıf nolur yazın bana..

başlığı okuyunca sandım ki orta kilolardasın da yüzün zayıf. ama zaten 43 kiloymuşsun yani 50ye çıksan zaten yüzün değişir. normal kilolarda olsan yüzünün kilo alması için yapabileceğin bir şey yok ama kilon az olduğu için kilo alıp yüzüne de kilo aldırabilirsin. yani kilo aldığında yüzün de kilo alacak.

arkadaşlar merhaba ben yüzümün kilo almasını istiyorum az yemek yiyen bir insan değilim ama vücudum hızlı yakıyor yediklerimi yüzüm zayıf duruyor ve rahatsız oluyorum bazen lütfen tavsiyesi olanlar yazsın boyum 160 kilo 43 her şey normal bir yüzüm birde ayak bileklerim zayıf nolur yazın bana..

bence de .. her kilo senin yüzünün istediği şekle gelmesini sağlar, dye düsünüyorum :)

öncelikle teşekkürler yazdıklarınız için:) ama ben yesemde kilo alamıyorum en çok 45 oldum onda da yüzüme kilo gitmiyor bir türlü 50 olamıyorum yani yakıyor vücudum bir şekilde. zaten zayıf görünmüyorum da vücut olarak yani olması gerektiği gibi ama yüzüm daha zayıf duruyor..

yüzün için bir şey diyemem o biraz vücut yapısıyla alakalı bir şey, çok şişman olup da yüzü yine de zayıf olan insanlar da var, tam tersi de var. ama ayak bileklerin için şunu söyleyebilirim; canım herkes ince ayak bilekleri ister, ne güzel inceymiş işte neden kalınlaştırmak istiyosun tatlım? odun gibi olur o zaman dümdüz bir şey, ince ayak bilekleri her zaman zariftir, iyi düşün.

Back
X