• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzüm nemi hapsetmiyormu

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar yüzüm biraz kuru bende ne zaman nemlendirici krem sürsem yüzümden akıyo sanki acaba nemlendiri krem degilde baska bi seymi sürmem gerek

suan dıaderminin kremini aldım genc citler icin 25 35 sayısı sanırım

mesela suan yine sürdüm resmen ter icinde kaldım yüzümü silmekten kollarım su gibi oldu

bu işlerden anlayan varsa yazabilirmisiniz

acaba kremi çok mu sürüyorsun?o_O
bilmiyorum ki normal sürdügümü zannediyorm mesela annem günde 2 kere sürer ama hic bisey olmaz kaymak gibi duru cildi kız kardesimde sürer ama hic terlemez bende neden böyle oluyo anlamadım

kızlar yüzüm biraz kuru bende ne zaman nemlendirici krem sürsem yüzümden akıyo sanki acaba nemlendiri krem degilde baska bi seymi sürmem gerek

suan dıaderminin kremini aldım genc citler icin 25 35 sayısı sanırım

mesela suan yine sürdüm resmen ter icinde kaldım yüzümü silmekten kollarım su gibi oldu

bu işlerden anlayan varsa yazabilirmisiniz

kremin yapısı yüzüne ağır gelmiş olabilir belki. diadermine kremleri biraz yağlı oluyo. biraz daha ince yapılı jel gibi olan kremler daha kolay emildiğinden o dediğin terleme olayı olmuyo. gözeneklerin tıkandığı için terliyorsundur muhtemelen. jel ya da losyon kıvamlı, daha hafif kremler kullanırsan faydalı olabilir canım. yağlı kremden ziyade nemlendirme özelliği fazla olan ürünler tercih edebilirsin. çünkü kuruluk nemsizlikten oluşur. yağlı ürünlerle cilt nem kazanmıyor kendim de bizzat senin yaşadığını yaşadım. bir de bol su içmeye özen göstermeni tavsiye ederim. ben şahsen çok faydasını görüyorum cildimdeki kuruluk için. biraz karışık yazmışım kusura bakma:oops:

kremin yapısı yüzüne ağır gelmiş olabilir belki. diadermine kremleri biraz yağlı oluyo. biraz daha ince yapılı jel gibi olan kremler daha kolay emildiğinden o dediğin terleme olayı olmuyo. gözeneklerin tıkandığı için terliyorsundur muhtemelen. jel ya da losyon kıvamlı, daha hafif kremler kullanırsan faydalı olabilir canım. yağlı kremden ziyade nemlendirme özelliği fazla olan ürünler tercih edebilirsin. çünkü kuruluk nemsizlikten oluşur. yağlı ürünlerle cilt nem kazanmıyor kendim de bizzat senin yaşadığını yaşadım. bir de bol su içmeye özen göstermeni tavsiye ederim. ben şahsen çok faydasını görüyorum cildimdeki kuruluk için. biraz karışık yazmışım kusura bakma:oops:
peki baska krem olarak ne önerebilirsin marka falan
bide keske boll su icebilsem kıs geldi iyice su icmiyorum

ya f
peki baska krem olarak ne önerebilirsin marka falan
bide keske boll su icebilsem kıs geldi iyice su icmiyorum

ben garnier esas bakım karma ciltler için olan nemlendiricisini kullanıyorum memnunum. neutrogena nın da yağsız nemlendiricileri var. hatta biçok markanın da bu tarz ürünleri var cildine uygun olanı seçip kullanabilirsin.

bi de yüz temizleyicileri de yüzü çok kurutmayan cinsten seçmeye çalışıyorum. yüzüm çok yağlı değil temizleme jelleri çok kurutuyo. bi sürü jel denedim hep kuruttu. sonrasnda ne kadar krem sürersem de etki etmiyodu. bu ara niveanın canlandırıcı temizleme köpüğünü aldım hiç kurutmuyo cildimi.

su içmek için kendini zorla gerekirse. ben sürekli şişe bulunduruyorum gözümün önünde böylece içmeyi unutmuyorum. zamanla alışıyo insan :KK68:

Back
X