Sivilceli Ciltler Yüzümdeki akneler acil yardım lütfen

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
Merhaba hanımlar cildimde akneler var şuanda hem adetim gecikti hormonel sıkıntılardan dolayı heralde cildim bayaa bozuldu şuanda kullandığım kaliteli dermokozmetik bi temizleme jeli bir de aynı markanın toniği var akneli ciltler için sabah akşam kullanıyorum.bunların dışında CUMARTESİ BİRİSİYLE TANIŞTIRILICAM EVLİLİĞE YÖNELİK ben elimden geldiği kadar çok nude make up (doğal makyaj) yapmak istiyordum ama bu ciltle pek mümkün gözükmüyor HANIMLAR BANA CUMARTESİNE KADAR AKNELERİ SÖNDÜREBİLECEK bişeyler tavsiye eder misiniz krem vs maske şimdiden teşekkürler

ben genelde geceleri beyaz pudra kullanıyorum aniden çıkan sivilceleri söndürüyor kurutuyor biraz yağlı bir cilde sahipseniz işe yarar gibi

Aşındırıcı ürünlerden kaçın derim daha fazla kızarıp yara olmasın

Çay ağacı yağı sürebilirsin ve ya aspirin 1 damla suda eritip sür

Eger bir sekilde gecmezse sivilceleriniz bulusma gunu ince bir fondoten surun, sivilceleri tek tek cilt tonunuzla esit renkte bir goz alti kapaticisiyla kapatin, cok dagitmayin. Kapaticidan once nemlendirin ki pul pul durmasin.

Benim yüzümde çıktığı zaman hemen gecmesi icin asprine limon sıkıp eziyorum yüzüme sürüyorum söndürüyor sivilceyi birde gül suyuyla temizlersen baya faydası dokunur

zerdecal yogurt limon tuz bal hindistan cevizi yagi
hepsinden birer tatli kasigi yüzüne maske yapabilirsin kuruyana kadar bekletip yika.
cildi temizliyo ben haftada bir yapmaya özen gösteririm etkisini göreceksin.
bende akne yok fakat akne icinde kullanilan bir maske. akneye gecirdigini bir kac kez okudum.
herkese tavsiye ederim bu maskeye hem temizliyo hem cildiniz cok yumusak ve parlak oluyor.

Bebek pudrasını gül suyuyla karıştırıp sür sivilcelere kurutuyor.
Ayrıca cildinin tabak gibi gözükmesine gerek yok sonuçta görecek sivilcelerini, beni seven sivilcelerimle sevsin modunda takıl.

Karbonat yada beyaz dis macunu kullanabilirsiniz ... Ben kullanmistim dis macunu ertesi gune kuruttu ama tabikide size mutlaka kullanin demicem cunku cildiniz benimkinden daha hassas olabilir.. dis macununu sirf aknelerin uzerine hafif surebilirsiniz yuzunuze komple degil tabikide.. karbonatta ayni sekilde.. dedigim gibi her cilde uygun olmayabilir..

Limonun suyunu sür ve hemen yıkama bende kızarma falan yapmadı hiç çok kısa sürede etki ediyo bide maden suyuyla silebilirsin

Bende stresten oluyor. Her cilt tipi farkli urunlere farkli tepki verdigi icin kisa vadede kurtulman bayagi sans isi olur. Kapatici surup fondoten pudra o gunu hallet. Adamin sivilcelerinle ilgilenecegini sanmiyorum. Genel olarak ilgisini cekebilecek bir tipin varsa ilgilenir zaten. Kendine guvenmek, yuksek bi enerji, gulumsemek, hos bi sohbet cok daha onemli

Kisa süreli değil de uzun süreli çözüm : roaccutane. Ne kadar kullanmamaya dirensem de sonunda teslim oldum. İyi ki de olmuşum

aspirin maskesi . kesin çözüm . antienflamatuar etki de yapıp olan sivilceleri söndürür. 2 gün üst üste yapın hiç bir şey kalmaz .

Back
X