Yuzumdekı benım yok artık

Gözünüzü korkutmak istemem ancak karşılaştığım bir durumu yazmak istiyorum.

Çok eskilerden beri görüp selamlaştığım bir arkadaşımın arkadaşı vardı. Arkadaşlık düzeyimiz selamlaşmak şeklindeydi.

Bir ara başka bir arkadaşımla bahsettiğim kişi beraber bize doğru geliyorlardı. Arkadaşımla konuşurken yanındaki arkadaşı da tanıttı. O zamana kadar tanıyamamıştım çünkü acayip değişmişti. Özür diledim tanıyamadım sana ne oldu böyle dedim.

Sadece şunu söyledi. Belimde bir et beni vardı. Aldırdım aldırdıktan sonra kanser oluştu. Kemoterapi gördüm...

Geçenlerde yine gördüm sanki eski görünümüne kavuşmuştu... Ancak bu tip olayları da doktorunuzla görüşün derim.

canım msjını yeni gördüm evet benimde öyleydi hatta ben bandajımı azıcık acayım bakayım derken o kabuğuda bandajdan dolayı kaldırmıştım ve çok üzülmüştüm kabuğuda kaldırdım diye. ben hızlı iyileşsin daha iyi iyileşsin diye kremde kullandım ama adı neydi şimdi hatırlamıyrm sıvı jel bi şeydi barış beyden istersen krem önerisinde bulunabilir canım onun önerdiği kremi kullan her kremi sürme yüzüne. kremim pahalı idi 60 tl mıydı neydi ama skk karşılayınca 10 15 mi ne verdim kreme. sağolsun barış bey beni çok çekti başka doktor olsa kendine gel derdi :D hiç pnaiğe kapılma kabuğu görüp kabuk düşüyor zamanla çok az belli oluyor hele cildin beyaza yakınsa beyaza iz nerdeyse yok dencek şekilde olucaktır.
barış bey benim kurtarıcım ona 300 tl verdim ama varya napsam bu yaptığı şeyi ödeyemem
çok sağolsun beni çok mutluyum sayesinde.

buarada güneşten koru o yüzünü dışarı çıkınca.
iyi beslen c vitamini al hemencecik iyileş canım birde iyileşme gittikçe yavaş ilerliyor. ilk başlarda daha hızlı oluyor

canım sen kabuktan korkuyorsun Allah bilir dikiş görsen bayılırdın :D
korkma o kabuk düşcek gitcek. devamlı senle olmayacak
ben kabugumu dediğim gibi merak edip bandajı az acayım bakayım derken komple aldım
oyuzden benımkısı kendi kendine düşemedi.
ama ona ragmen bir sorun yok.
ama cok durcağını sanmıyorum kabugun.
barış beye sorabilirsin sana ne desem doğru olmaz şuan.
ama korkma sakın kabuklu yaşamayacaksın.

İşte sorun o ben bu yıl üniversiteye başlıcam ve 1 ay sonra okulum açılcak bunlar olsun istemiyorum :( hala ben gibi duruyo ki eskisinden daha büyük ve siyah geçmez diye korkuyorum :( dikiş önermedi bilseydim dikiş yaptırırdım
1 ay durcak kadar sağlam bir kabuk değildi benimkisi sizinkisi nasıl bilmiyorum ama ben kabuksuz gezdim kabuğu dikkatsizliğimden kaldırdığım için.
sakın kabuğunuzla oynamayın iz kalmaması için. nolur nolmaz.

Gözünüzü korkutmak istemem ancak karşılaştığım bir durumu yazmak istiyorum.

Çok eskilerden beri görüp selamlaştığım bir arkadaşımın arkadaşı vardı. Arkadaşlık düzeyimiz selamlaşmak şeklindeydi.

Bir ara başka bir arkadaşımla bahsettiğim kişi beraber bize doğru geliyorlardı. Arkadaşımla konuşurken yanındaki arkadaşı da tanıttı. O zamana kadar tanıyamamıştım çünkü acayip değişmişti. Özür diledim tanıyamadım sana ne oldu böyle dedim.

Sadece şunu söyledi. Belimde bir et beni vardı. Aldırdım aldırdıktan sonra kanser oluştu. Kemoterapi gördüm...

Geçenlerde yine gördüm sanki eski görünümüne kavuşmuştu... Ancak bu tip olayları da doktorunuzla görüşün derim.

ben yeteri kadar korktum yazınızdan hiç hoş değil böyle yazmanız.
bizi anlayamazsınız siz bizi ancak yüzünüzde bir benle yaşarsanız anlayabilirsiniz.
barış bey patolojiyide yolluyor beni iyi mi kötü mü diyede.

mttss emin olun daha iyi oluyorsunuz bensizken ben daha mutluyum artık daha iyim inş sizde iyi olursunuz

canım msjını yeni gördüm evet benimde öyleydi hatta ben bandajımı azıcık acayım bakayım derken o kabuğuda bandajdan dolayı kaldırmıştım ve çok üzülmüştüm kabuğuda kaldırdım diye. ben hızlı iyileşsin daha iyi iyileşsin diye kremde kullandım ama adı neydi şimdi hatırlamıyrm sıvı jel bi şeydi barış beyden istersen krem önerisinde bulunabilir canım onun önerdiği kremi kullan her kremi sürme yüzüne. kremim pahalı idi 60 tl mıydı neydi ama skk karşılayınca 10 15 mi ne verdim kreme. sağolsun barış bey beni çok çekti başka doktor olsa kendine gel derdi :D hiç pnaiğe kapılma kabuğu görüp kabuk düşüyor zamanla çok az belli oluyor hele cildin beyaza yakınsa beyaza iz nerdeyse yok dencek şekilde olucaktır.
barış bey benim kurtarıcım ona 300 tl verdim ama varya napsam bu yaptığı şeyi ödeyemem
çok sağolsun beni çok mutluyum sayesinde.

buarada güneşten koru o yüzünü dışarı çıkınca.
iyi beslen c vitamini al hemencecik iyileş canım birde iyileşme gittikçe yavaş ilerliyor. ilk başlarda daha hızlı oluyor

canım sen kabuktan korkuyorsun Allah bilir dikiş görsen bayılırdın :D
korkma o kabuk düşcek gitcek. devamlı senle olmayacak
ben kabugumu dediğim gibi merak edip bandajı az acayım bakayım derken komple aldım
oyuzden benımkısı kendi kendine düşemedi.
ama ona ragmen bir sorun yok.
ama cok durcağını sanmıyorum kabugun.
barış beye sorabilirsin sana ne desem doğru olmaz şuan.
ama korkma sakın kabuklu yaşamayacaksın.

Çok teşekkür ederim cevabın için evet kabuğum düştü şimdi biraz çukurluk ve kırmızılık var scarex diye bi krem söyledi barış çakırın asistanı onu aldım sürüyorum bakalım umarım en kısa zamanda iyileşir :)

Çok teşekkür ederim cevabın için evet kabuğum düştü şimdi biraz çukurluk ve kırmızılık var scarex diye bi krem söyledi barış çakırın asistanı onu aldım sürüyorum bakalım umarım en kısa zamanda iyileşir :)

o kırmızılık zamanla daha da azalıyor hiç kafana takma eğer tenin beyazsa hiç ama hiç belli olmayabilir.
benim yüzümdekinden memnunum bronzlasınca belli oluyor daha çok.
birde benim cildim çok ama çok hasas ufacık bir çiziği bile izsiz atlatamıyrm
ve ben ilk 6 ay boyunca fondotendi pudraydı gibi makyaj ürünlerini bile kullandım.
çok iyi bakamadım ama siz daha iyi bakın.
zamanla benim gibi sizde unutcaksınız ''ben'' sendorumunu yaşamayı
yüzünüzü saçınız toplu kullancaksınız ya da saçınızla kapama gereksinimi duymayacaksınız :)

o kırmızılık zamanla daha da azalıyor hiç kafana takma eğer tenin beyazsa hiç ama hiç belli olmayabilir.
benim yüzümdekinden memnunum bronzlasınca belli oluyor daha çok.
birde benim cildim çok ama çok hasas ufacık bir çiziği bile izsiz atlatamıyrm
ve ben ilk 6 ay boyunca fondotendi pudraydı gibi makyaj ürünlerini bile kullandım.
çok iyi bakamadım ama siz daha iyi bakın.
zamanla benim gibi sizde unutcaksınız ''ben'' sendorumunu yaşamayı
yüzünüzü saçınız toplu kullancaksınız ya da saçınızla kapama gereksinimi duymayacaksınız :)

Evet şu an gönül rahatlığıyla geziyorum ama güneşten korkuyorum leke yapcak diye. Bi de bu kırmızılık hafif kahverengide var rahatsızlık uyandırmıyo ama ne kadarda tamamen geçti sizin :) bi de cevaplarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim

benimde dudağımın üzerinde vardı ben herkez çok yakıştırırdı ama aldırdım sonunda lazerle iki hafta oldu sanırım pembeliğin geçmesini bekliyorum dörtgözle

Evet şu an gönül rahatlığıyla geziyorum ama güneşten korkuyorum leke yapcak diye. Bi de bu kırmızılık hafif kahverengide var rahatsızlık uyandırmıyo ama ne kadarda tamamen geçti sizin :) bi de cevaplarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim

ne demek canım insan bunları öğrenmek görmek istiyor
benimki kahverengi değildi hiç cilt yapımızdan farklı olabilir yinede bir kontrole gidin sorun kahverengi olayını benimki kırmızıydı o kırmızılık hızlı geçiyor sanırsam bi ayda ya da iki ayda geçmiş gibiydi ben o kırmızılık geçmeden makyaj bile yapmıştım ona ragmen geçti siz makyaj ürünlerindn uzak durun :p
ve bol bol c vitamini aldım hızlı iyileşim göstersin diye.
güneşe maruz kalmamaya çalıştım
kalırsamda kapattım o kısmı elimle :D

benimde dudağımın üzerinde vardı ben herkez çok yakıştırırdı ama aldırdım sonunda lazerle iki hafta oldu sanırım pembeliğin geçmesini bekliyorum dörtgözle

lazere cesaret edemedim ben lazer çok riskli olur diye korkuttum
çok zor kücücük bir beni aldırmakta ben aldırırken baya korktum yüüznüzde olunca insan zor cesaret ediyor. birde barış bey in öyle güzel yaklaşımı olmasaydı zor otururdum o koltuğa aldırmak için. çünkü aldırmayı istemek başka şey ama aldırma yapmak başka şey yaşayan bilir.
ama daha önceden niye yapamadım diyede pişmanım. şuan mutluyum halimden sağolsun barış bey.

ne demek canım insan bunları öğrenmek görmek istiyor
benimki kahverengi değildi hiç cilt yapımızdan farklı olabilir yinede bir kontrole gidin sorun kahverengi olayını benimki kırmızıydı o kırmızılık hızlı geçiyor sanırsam bi ayda ya da iki ayda geçmiş gibiydi ben o kırmızılık geçmeden makyaj bile yapmıştım ona ragmen geçti siz makyaj ürünlerindn uzak durun :p
ve bol bol c vitamini aldım hızlı iyileşim göstersin diye.
güneşe maruz kalmamaya çalıştım
kalırsamda kapattım o kısmı elimle :D

lazere cesaret edemedim ben lazer çok riskli olur diye korkuttum
çok zor kücücük bir beni aldırmakta ben aldırırken baya korktum yüüznüzde olunca insan zor cesaret ediyor. birde barış bey in öyle güzel yaklaşımı olmasaydı zor otururdum o koltuğa aldırmak için. çünkü aldırmayı istemek başka şey ama aldırma yapmak başka şey yaşayan bilir.
ama daha önceden niye yapamadım diyede pişmanım. şuan mutluyum halimden sağolsun barış bey.

benimde şu an kırmızı geçmesini bekliyorum ve aynen güneşte elimle kapatıyorum :D peki önerebilceğiniz bi güneş kremi var mı siz ne kullandınız :)

benimde şu an kırmızı geçmesini bekliyorum ve aynen güneşte elimle kapatıyorum :D peki önerebilceğiniz bi güneş kremi var mı siz ne kullandınız :)

bol bol c vıtamını al gunde bır lımonu sık tazece. suyla karıştırıp iç şeker atmadan daha hızlı olucaktır. ben hep öyle yaptım.
kırmızılık tam anımsamasmda cunku dikkat etmiyordum makyajdaa yaptıgım için bı uc ay sonra tamamen yok olduydu bende.
sakın makyaja bulasma bende kotü olmadı ama bulaşma kimyasal şey sonuçta.
güneş kremlerine bulaşmadım ben cünkü içlerinde çok kimyasal var hepsinin onun yerine güneşe çıkmadım ve doktorun önerdiği kremi kullandım. yakında kendisine burun estetiği olcam ayh :D

Son düzenleme:
bol bol c vıtamını al gunde bır lımonu sık tazece. suyla karıştırıp iç şeker atmadan daha hızlı olucaktır. ben hep öyle yaptım.
kırmızılık tam anımsamasmda cunku dikkat etmiyordum makyajdaa yaptıgım için bı uc ay sonra tamamen yok olduydu bende.
sakın makyaja bulasma bende kotü olmadı ama bulaşma kimyasal şey sonuçta.
güneş kremlerine bulaşmadım ben cünkü içlerinde çok kimyasal var hepsinin onun yerine güneşe çıkmadım ve doktorun önerdiği kremi kullandım. yakında kendisine burun estetiği olcam ayh :D

coynes izin geçti mi 2 gün içinde ben aldırıcam ama çok kararsızım barış beye mi aldırsam. muayenehanede alması sorun oluyor mu yoksa rahat mıydı? bir de hep mi traşlama yöntemiyle alıyor? sana resim gösterdi mi?

ins yasamam bu konuda cok düşünndüm ben Allah beni bu sekilde yaratmış niye böyle yapıyrm ne zararı var ki bana diye?
ama ınanırmısınız dogdugumdan beri bu beni hep insanlardan sakladım yanagımda idi başka yerlerimde de benlerim vardı ama onları saklama psikolojim yoktu.
kendimi hep kötü hissettirdi bi insanın yüzüne bakmamak kadar kötü bir şey yok ne diyorum size dikkat çekmemek için küpe bile takmıyordum.
bana psikolojik rahatsızlığı vardı. Cok istedim Allah tan izin ver aldırayım dedim. :(

benim doktorum yani barış çakır ilk önce bana bır kagıt uzerinde beni(nevüsü) anlattı cizimle. Ama tabi o an sadece aldırmaya odaklıydım :D hem dinliyor hem de dinlemiyor gibiydim kafamda aldırmak istiyordum bi an önce. Sonra bir beyaz koltuğa oturdum psikaytriye gidersinde yatarsın ya o tür koltuktu :D iyidi rahattı zaten Barıs cakır muyanesıne bittim harika dekarosyonu kim yaptysa :P ve müzikleri süper neyse bu konuyu geçelim :P sonra Barıs cakır ince küçük bir iğneydi sanırım benime onu vurdu. İnanır mısınız diyorum hiç uyuşmadı bu :D
dedi uyuştu hissetmiseyceksin bi uyuşukluk hissetmiyorsunuz. Hayatınızda diş doktoruna gittiniz mi bilmiyorum gittiyseniz onda ki uyuşukluk asla değil. Sonra bir şeyle kesmeye başladı benimi baya uğraştı canım benim :D sonra kanayan yere bezle dokundu durdu bi şeyler sürdü küçük bi bantla orasını bantladı. O andan sonra ben bir mutlu oldum bir mutlu anlatamam psikolojim düzeldi bu beim için paha biçilmezdi bi parasal karşılığı yoktu. Ve keşke daha önceden yaptırabilseydim dedim :(
fiyat vermek doğru mu bilmiyorum. doğru değilse msjından silinir sanırım. Benim doğuştandı. Et ben değildi yani kabarık değildi. Şuanlık çukur mukur görmüyorum sadece kırmızılık var zamanla tamamen iyileşirsem buraya yazıcam iz kalıp kalmadığını size.

nevüsümü aldırmaya 300 tl ödedim. patoloji ücreti ise 100 tl ama ben patolojiye gönderemedim param olmadığı için :(

ooooo çok ödemişsin ben 2 ben aldırdım biri çok büyük kaşımla gözüm arasındaydı ve diğeride ufak sayılmazdı burnumun yanındaydı he bide burnumun üstünde 3 ben yani ve 250 tl kaşımda olan sadece patolojiye gitti toplam 250 tl ödedim yani bide krem yazdı iz kalmasın diye 60 tl diğer antibiyotik ilaç ve kremler 40 lira civarı tuttu yani hepsi toplam 350 tl özel sigortasız şimdi iki tane daha var bi firsatini bulup onlar içinde gidicem iyki aldırmışım iz bile yook

coynes izin geçti mi 2 gün içinde ben aldırıcam ama çok kararsızım barış beye mi aldırsam. muayenehanede alması sorun oluyor mu yoksa rahat mıydı? bir de hep mi traşlama yöntemiyle alıyor? sana resim gösterdi mi?
açıkcası iz o an neyse şuanda da öyle duruyor. yani kabuk düştükten sonra nasıl ne derecede iz kaldıysa o derecede iz devamlı daim sizinle kalıyor. iz kalmaz diye bir şey yok.

diş koltuğuna benzer bi koltuga uzandım beni uyuşturup aldı. açıkcası bu işlem için bir hastane ameliyathaneye gerek yok. zaten muayenesi gayet cici temiz kendisi de işlemimi çok temiz güzel gerçekleştirdi. yaptığı işlem güzeldi. dikiş yapsaydı kalbim dayanmazdı. yüzüm sonuçta.

hep traşlama yapıp yapmadıgını bilmiyorum ama kendısı doktor sonucta ıstersenız kendısıde kabul ederse dıkıslıde yapabılır neden yapamasın ki bunu. bana traslama yaptı.

resim gösterdi evet. ama resımdekınden farklıydı benım sonuc. bırde benım BENIM derindi derinden almak zorunda kaldı ondan da ız kalmıs olabılır bende hakkını yemek ıstemem doktorun.

kalan ızden rahatsız degılım benden cok ıyı. yıne olsa yıne yaptırırım barıs beye.

en küçük nokta kadar benlerde alnıyormu acaba:?
alınır sen ıstedıkten sonra. benım benıme de barıs bey bundan mı rahatsız oluyorsun demıstı gereksız gormustu aldırmak ıcın :D ama ben alın kurtarın benı su benden dedım aldı :)

ooooo çok ödemişsin ben 2 ben aldırdım biri çok büyük kaşımla gözüm arasındaydı ve diğeride ufak sayılmazdı burnumun yanındaydı he bide burnumun üstünde 3 ben yani ve 250 tl kaşımda olan sadece patolojiye gitti toplam 250 tl ödedim yani bide krem yazdı iz kalmasın diye 60 tl diğer antibiyotik ilaç ve kremler 40 lira civarı tuttu yani hepsi toplam 350 tl özel sigortasız şimdi iki tane daha var bi firsatini bulup onlar içinde gidicem iyki aldırmışım iz bile yook
valla canım ben paraya deger vermem elıme gectı mı kullanırım.
bırde barıs bey durustlugu ınsanlıgıyla ınanılmaz etkıledı benı. kac lıra ıstese feda olsun ona.
burnumu yaptırcaktım ona gorusmeye gıttım. sordum barıs beye burnumu ınsanlar anlar mı yaptırınca dedım. evet anlasılır degıstırır senı dedı durustce. yalan soyleyebılırdı degısmez kımse anlamaz dıye. karsındakı ınsana durust olan doktorlarla karsılamak dılegıyle.

Mrb burun ameliyatıyla beraber burnumun üstündeki beni de aldirali 1 ayı geçti. Ben köklü olduğu için bayağı derine inilmiş. Burnumdada atel takılı olduğu için 1 hf kapalı kaldı iltihaplanma olmuş. Bayagi bir cukur vardı. Şimdi 3te biri kaldı diyebilirim. Tamamen yok olmasini istiyorum önerilerinizi bekliyorum ne yapabilirim lütfen yardım.?..

Back
X