• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Yuzumdeki cok fazla leke ve buyuk gozenekler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Mrb yeni uye oldum.ilk defa yaziyorum.basarili olacakmiyim yollama konusunda bilmiyorumda.1 sene once dogum yaptim elmacik kemiklerimde cok koyu lekeler kaldi dogumdan.ve biyik bolgemdede agdadan kaynakli 7 seneden fazladir koyu bi leke var.gozeneklerimde cok buyuk.bana onerebileceginiz lekeler ve gozenekler icin bisey varmi.bu arada emziriyorum..tskkrl simdiden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım lekeler için orkide hareketinin organik ürünü var.suna dumankayaya ait.internetten inceleyebilirsin.ben çok memnunum.düşünürsen mesajlaşalım.

Tskkr ederim bi inceleyim bakiim.nedir de degildir biraz anlatabilirmisin.benim lekeler cok ileri boyutta ve gozeneklerimde cok buyuk

Canım lekeler için orkide hareketinin organik ürünü var.suna dumankayaya ait.internetten inceleyebilirsin.ben çok memnunum.düşünürsen mesajlaşalım.

Mrb ben dediginiz o sayfaya baktim hamgi urun bulamadim biraz bana bilgi verirmisiniz urun hakkinda

Onun fiyati ne kadar goremedim.bana anlatirmisiniz nasil bir urun oldugunu

Suna Dumankaya Leke Gece Kremi

Marka : Suna Dumankaya
Model : Leke Gece Kremi
Kod : SD12
Fiyat : 99.00 TL

Leke Gece Kremi

Cildinizin günlük bakımını sağlar.

Bütün gece boyunca lekelerinizle savaşırken sizi ertesi güne hazırlar.

Gündüz kullanmaktan kaçınınız.

Cildin yenilenmesini sağlayan elastin ve kolajen üretiminin uyarılmasında etkin rol oynar. Düzenli uygulamalarda ince çizgi ve kırışıklıklar giderilebilir, cilt tonu ve yapısı gelişme gösterir. Güneş hasarları sonucu yeni oluşmuş cilt lekelerini iyileştirebilir.

Kullanım: Göz çevresinden kaçınarak temizlenmiş yüze gece yatarken 2-3 damla uygulayınız. Tüm cilt tipleri için uygundur. Uygulamadan sonra cildinizde yumuşaklık ve ferahlık bırakır.

canım fiyatı 99 tl.

gece yatmadan önce sürüyorsun.ben faydasını gördüm.görende çok tanıdığım var.telefonunu ver istersen telefonlaşalım.

Back
X