yüzümdeki kızarıklık yanma kaşınma için ne yapmalıyım

ebrucaray

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
2
0
16
Denizli
merhabalar hanımlar benim yüzüm tam anlamıyla berbat oldu. yanaklarımda kucuklugumden berı kızarıklık vardı. 2 aydır berbat bı hale gırdım yanma batma kasıntı hıc gecmıyor ciğer gibi kıpkırmızı yanı bı ara su degdıgınde yanıyordu o hafıfledı dokundugumda acıyor gece yanmasından uyuyamıyorum. cok hassas ve asırı kuru bı cıldım var. avene tolerans extrım kullandım ama nemı yetmıyor 1 saate gerılmeye ve batmaya baslıyor. bıde hafıf makyaj yapsam hemen nokta nokta iltihap topluyor. tırnagımla dokundugum anda hemen cıkıyor. doktora gıttım bı teshıs koymadı sadece bıkac krem verdı ve alerjı ılacları verdı bı ıse yaramadı kendımce hametanı buldum su an azda olsa rahatladım ama gecmıyor.doktorum krem olarak sabak physioge a.ı. repaır cream verdı bu krem cıldımdekı acıyı arttırdı yemek yemek bıle ıskence gıbı gelıyordu. trıderm barrıera cream 50 ml sabah kullanmam ıcınde bunu verdı ama kesınlıkle kullanamadım surdugum anda cıldıracak gıbı oldum asırı derecede yaktı agladım yanı resmen.alerjı ılacları falan verdı bıraktım hepsını 3 hafta oldu hıcbı ıse yaramadı. ne yapacagımı sasırmıs durumdayım boyle seyler yasıyan varmı varsa yardımcı olun lutfen :S

kesinlikle bilmediğin ürünleri kullanma hatta sürekli değişik ürünler kullanma. bende de var onunla yaşamayı öğreniyor insan. sadece hassas ciltler için olan nemlendirici kullan. her şeyi yüzüne sürme. aven en güzel ürün. sakın kozmetik ürünlerden uzak dur. güneş bizim için iyi değil. bol su içmeyi dene. kendine stres yapma. çok önemli bir sorun değil. hatta istanbul'da isen bence Pervin Dinçer yardımcı olmaya çalışıyor. özellikle twitterdan yada face'den ona ulaşmaya çalış. fazla sıkıntı etme kendine. geçmiş olsun.

Son düzenleme:

3 gündür kortizonlu krem kullanıyorumbaya gelıleme yaptı sadece kasıntı oluyo arada bı ıstanbulda degılım malesef ama ınternetten ulasmaya calısacagım sagol

Utalk diye bi pudra var kızarıklıklarıma ve ağda sonrası yanıklarıma filan sürüyodum işe yarıyordu canım bi dene istersen krem gibi zarar verecek bişey değil sonuçta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…