Lekeler, Çiller yüzümdeki lekeler..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

MorbidAngell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
489
274
33
29
merhaba arkadaşlar
benm sıkıntım yüzümdeki lekeler özellikler bıyık bölgesinde bölge bölge koyu kahverengi lekeler var 20 yaşındayım ve ne tür bi ürün kullansm yada hangi yolu izlesemde geçe bilmiyorum lekelre kesn çözm bulan denenmiş ve işe yaramış yöntemleriniz yada ürün var mı :110:

tatlım, eğer bir deri problemin yoksa yani sonradan olan birşeyse(ağda, güneş vb. yüzünden), bir tane expigment al. hergün sür ama güneşe sakın çıkma onunla. 1 hafta-10 gün içinde o kahverengiler koyulaşacak ve ipince kabuk bağlayacak, elinle soyacaksın, kurtulacaksın inşallah...

tatlım, eğer bir deri problemin yoksa yani sonradan olan birşeyse(ağda, güneş vb. yüzünden), bir tane expigment al. hergün sür ama güneşe sakın çıkma onunla. 1 hafta-10 gün içinde o kahverengiler koyulaşacak ve ipince kabuk bağlayacak, elinle soyacaksın, kurtulacaksın inşallah...
ben evden dıarı çıkan biri değilim expigmenti biliyorum ama yüzümü nceltir mi diye açıkçası çok korkuyorum evet benm lekelerm güneşden dolayı oldu bi kez de ağda yapmıştım 15 yaşındayken ilk ve son ağdamdı yüzme keşke hiç yapmasydım :(

benimde epilasyon ve güneş yüzünden olmuştu o kahverengiler. resmen bıyığım varmış gibi çok çirkindi. 1 haftada kurtuldum. hiç iz miz kalmadı. bir sorun yaşamadım. beyaz tenliyim üstelik.

benimde epilasyon ve güneş yüzünden olmuştu o kahverengiler. resmen bıyığım varmış gibi çok çirkindi. 1 haftada kurtuldum. hiç iz miz kalmadı. bir sorun yaşamadım. beyaz tenliyim üstelik.
bende kumral tenliyim aynen demen gibi bııyık etkiisi var sanki bıyıklarımı hiç almamış gibi :D o zaman hemen yarın alıp uygulamaya başlamam lazım

kahverengilik artarsa korkma, bu iyiye işaret, çünkü kavlamadan önce rengi koyulaşıp öyle kavlıyor. 1 hafta - 10 gün sonra sonucunu yazarsın. inşallah kurtulursun.

Back
X