Yüzümdeki sivilceleri kafama çok takıyorum

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
Arkaadaşlar merhaba...
gercekten bugun cok dertliyiim yani belkide kuruntu bilmiyorum ama fikirlerinizi almak beni rahatlatacak..
beni çok seven bi sevgilm var aynı sekilde bende onu cok seviyorum.. yalnız yüzümdeki sivilceleri çok kafama takıyorum yüzüne bakmaya cekiniyorum bazen ki 2 bucuk senedirr beraberiz onunla arkadaslarım cok abartlı olmadğını yaşla alakalı olduğunu (18 yaşındayım bu arada) ama ister istemez o kdar cok takıyoumki anlatamam.. ya insanlar sevgilime siz yakısmıyosunuz falan derlersee o bunu takmaz ama ne bilimm arkadaslar anlıyosunuzdur beni umarım.. sizinde var mı böyle sıkıntılarınız? cok cekiniyorum yaa bu konuda onada danıstım zamanında ondada varmıs sivilceler vs bunlar beni ilgilendirmiyo seni çok beğeniyorum en önemlisi kalbinin temizliğine aşığım diyo ama bilmiyorum bilmiyorummm çok mu cirkinim ben acaba ya..:5::5::5:

2 senedir ilk defa şu sıralar mı sivilceler çıktı yüzünde ?
Bu yaşlarda elbetteki sivilce çıkar,bundan daha doğal bişey yok
Sevgilin için değil kendin için çok rahatsız oluyosan bi cilt doktoruna görün :34:

Şair ne demiş
" Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa..."

Canım insanlar konuşurken aslında karşısındakinin yüzünü değil ruhunu görür. Önemli olan ruh güzelliği. Sivilce de neymiş. Ayrıca o yaştan herkes geçti, geçiyor, geçecek...

Kuruntu yapma, yaşının ve sevginin kıymetini bil. :54:

Sivilcelerini dert etme benc hele ki başkalarının söylediklerini asla dert etmee. Sen mükemmelde olsan insanlar kusur bulmaya çalışır. Önemli olan sevgilinin ne düşündüğü o seni beğeniyormuş dert etme bence :)

2 senedir ilk defa şu sıralar mı sivilceler çıktı yüzünde ?
Bu yaşlarda elbetteki sivilce çıkar,bundan daha doğal bişey yok
Sevgilin için değil kendin için çok rahatsız oluyosan bi cilt doktoruna görün :34:

hayır canım yaklaşık 1 senedir var.. üniversite sınavı falan derken yüzüm değişti.. cilt doktorunada göründüm tek bir ilaç kaldı onadda güvenemiyorum bilmiyorum erkek arkadasıma kalsa hiç gerek yok ama bilmiyorum deliricem ya..:5:

Şair ne demiş
" Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa..."

Canım insanlar konuşurken aslında karşısındakinin yüzünü değil ruhunu görür. Önemli olan ruh güzelliği. Sivilce de neymiş. Ayrıca o yaştan herkes geçti, geçiyor, geçecek...

Kuruntu yapma, yaşının ve sevginin kıymetini bil. :54:

ayy canım cok iyi geldi bu çok teşekkür ederimmmm ama bilmiyorum ya benden soğursaa :5:

Sivilcelerini dert etme benc hele ki başkalarının söylediklerini asla dert etmee. Sen mükemmelde olsan insanlar kusur bulmaya çalışır. Önemli olan sevgilinin ne düşündüğü o seni beğeniyormuş dert etme bence :)

ya of bıktım zaten milletin dediklerinden hep bi kusur bulma derdindeler..

hayır canım yaklaşık 1 senedir var.. üniversite sınavı falan derken yüzüm değişti.. cilt doktorunada göründüm tek bir ilaç kaldı onadda güvenemiyorum bilmiyorum erkek arkadasıma kalsa hiç gerek yok ama bilmiyorum deliricem ya..:5:

Ah canım kendin için iste dediğim gibi
Eğer aşırı rahatsızlık duymuyorsan günlük cilt temizliğini yap,zaten geçer o sivilceler zamanla
Takma kafana :34:

Takma denilenleri önemli olan senin kendini iyi hissetmen :) eğer başkalarının söylediklerini taviz verip daha çok takarsan sen üzülürsün onları mutlu edersin .

aynen canım cok haklısın ama işte elimde değil böyle kötü kötü düşünyorum işte.. ne zaman gecicekler bıktım artık..

aynen canım cok haklısın ama işte elimde değil böyle kötü kötü düşünyorum işte.. ne zaman gecicekler bıktım artık..

ben 25 gircem bende bile var. sivilceler geçiyor izleri kalıyor adet döneminde, çok sıkıntılı olduğum günlerde aynı yerlerden hortluyorlar resmen... ergenlik döneminde bir çok ilaç denedim hiçbir faydasını görmedim. şimdi günlük cilt temizliğimi yapıyorum. sadece dudak çevremde. çenemde ve birkaç tane de yanaklarımda çıkıyor. inşşallah seninkiler bendekiler kadar kalıcı olmaz. sivilceler taktıkça daha çok çıkıyorlar ayrıca, onlar da yüzsüz anam :27:

Canım ya dert ettiğin şeye bak:)
2 buçuk yıl diyorsun bak bu kadar zaman geçmiş beğenmese seni ne diye bu kadar zamanı geçirsin bu çocuk seninle..
20yaşındayım bak şuan,17imde aynı durum içindeydim bende. Ama hiç takmadım.
Aynaya bakınca biraz olsun canım sıkılıyordu ama sevdiğim adam yüzümü okşadığında dünyanın en güzel yüzü bende ya oluyodum böyle..
O yüzden sevgi varsa sıkıntı yok arkadaşım:) canını sıkma zamanla geçiyor.. Bol bol elini yüzünü yıka,dus al temizliğini ihmal etme sen sadece.

Bu yaşlarda bunları takman çok normal :)

Fakat benden sana tavsiye,
Asla ama asla kendin hakkındaki düşüncelerini, beraber oldugun erkekle paylaşma...

ben 25 gircem bende bile var. sivilceler geçiyor izleri kalıyor adet döneminde, çok sıkıntılı olduğum günlerde aynı yerlerden hortluyorlar resmen... ergenlik döneminde bir çok ilaç denedim hiçbir faydasını görmedim. şimdi günlük cilt temizliğimi yapıyorum. sadece dudak çevremde. çenemde ve birkaç tane de yanaklarımda çıkıyor. inşşallah seninkiler bendekiler kadar kalıcı olmaz. sivilceler taktıkça daha çok çıkıyorlar ayrıca, onlar da yüzsüz anam :27:

haha ay canım cok güldüm yaa insanlar gibi onlarda cok yüzsüzz :9:
peki ne yapmam gerekirr.. seninkler kendiliğndenmi gecti

Canım ya dert ettiğin şeye bak:)
2 buçuk yıl diyorsun bak bu kadar zaman geçmiş beğenmese seni ne diye bu kadar zamanı geçirsin bu çocuk seninle..
20yaşındayım bak şuan,17imde aynı durum içindeydim bende. Ama hiç takmadım.
Aynaya bakınca biraz olsun canım sıkılıyordu ama sevdiğim adam yüzümü okşadığında dünyanın en güzel yüzü bende ya oluyodum böyle..
O yüzden sevgi varsa sıkıntı yok arkadaşım:) canını sıkma zamanla geçiyor.. Bol bol elini yüzünü yıka,dus al temizliğini ihmal etme sen sadece.

dimi canım ya.. bnde öyle düsünüyorum aslında.
bazı patavatsız insanlar var arkadas ortamımdda abuk sabuk seyler söyleyip moralimi bozuyolarr nasıl sinir oluyorum anlatamam.

Gecer gecer izi bile kalmaz cok takma kafana.
Yalnız sivilcelerden kurtulucam diye, herşeyi deneyip mahfetme yüzünü.
Yüzün gözeneklerini acan peeling'ler var, düzenli olarak
kullanirsan zamanla tamamen kurtulursun.

Back
X