• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler yüzümdeki yağ bezleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sadeceseni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2015
4
0
1
26
acnelyse kullanıyorum ve yuzum kırmızı yanıyor ve alnımda sivilce cıkıyor bunlar ve yag bezleri geçermi?

acnelyse kullanıyorum ve yuzum kırmızı yanıyor ve alnımda sivilce cıkıyor bunlar ve yag bezleri geçermi?

tatlım kullandıktan bir süre sonra yorumlarsan sevinirim bu beyaz beyaz küçük kapalı komedonlar yağ bezeleri deli ediyor beni..

Canim onun icin lavanta kürü var. Nasil hazirlandigini tam hatirlamiyorum ama bende icmistim bi ara her cilt sorunana deva. Bende de vardi komedonlar gectiv ve hic cikmadi bi daha

Canim onun icin lavanta kürü var. Nasil hazirlandigini tam hatirlamiyorum ama bende icmistim bi ara her cilt sorunana deva. Bende de vardi komedonlar gectiv ve hic cikmadi bi daha

hiç çıkmadı mı süpermiş:KK57: ne kadar zaman içtin ve kürü bitireli ne kadar zaman oluyor tatlım?

Gecen sene yazin ortalarin da kullandim 15 gun iciyosun sonra bi kac gun du sanirim ara veriyosun bi daha 15 gun iciyosun. Ama mutlaka aksam yemeginden 2 saat sonra icmelisin yani ictikten sonra yemek yememen gerekiyo canim

Back
X