emaydin Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2019 5 0 86 33 21 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi emaydin #1 Merhaba , Başlıkta belirtiğim gibi yüzümde yara izi var. Bana Ankara'da iyi bir plastik cerrahı önerebilir misiniz. tesekkurler.
Merhaba , Başlıkta belirtiğim gibi yüzümde yara izi var. Bana Ankara'da iyi bir plastik cerrahı önerebilir misiniz. tesekkurler.
bebeklinick 100x gelmişimdir bu dünyaya bence, uslanmam çünkü Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 28.138 En iyi cevaplar 1 40.887 598 21 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi emaydin #2 emaydin .!.: Merhaba , Başlıkta belirtiğim gibi yüzümde yara izi var. Bana Ankara'da iyi bir plastik cerrahı önerebilir misiniz. tesekkurler. Genişletmek için tıkla... Expigment %4 Madecassol Azelderm Acnelyse Bepanten E vitamini Bunları karıştırıp sür minik minik her surecegin zaman...
emaydin .!.: Merhaba , Başlıkta belirtiğim gibi yüzümde yara izi var. Bana Ankara'da iyi bir plastik cerrahı önerebilir misiniz. tesekkurler. Genişletmek için tıkla... Expigment %4 Madecassol Azelderm Acnelyse Bepanten E vitamini Bunları karıştırıp sür minik minik her surecegin zaman...
emaydin Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2019 5 0 86 33 21 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi emaydin #3 Tam olarak sorunumu belirtemedim kusura bakamiyin. Yüzümdeki yara izi kazandan dolayı oldu 15 sene önce. o zamnın şartları doktor biraz yamuk dikmiş kesilip yeniden dikilmesi gerekiyor. Bilgi için teşekkür ederim yara izim olduğunda deneyeceğim.
Tam olarak sorunumu belirtemedim kusura bakamiyin. Yüzümdeki yara izi kazandan dolayı oldu 15 sene önce. o zamnın şartları doktor biraz yamuk dikmiş kesilip yeniden dikilmesi gerekiyor. Bilgi için teşekkür ederim yara izim olduğunda deneyeceğim.