yuzume neler oluyor

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
merhaba kizlar ben 23 yasindayim ergenlikte cikmayan sivilceler bundan sekiz ay once bas gostermeye basladi bununla birlikte kendime guvenimde gitti. sadece sivilce demeyin siyah nokta beyaz nokta genislemis gozenekler hepsi mevxut sivilce gitse izi cukurluk kaliy. onceden yuzum purusuzdu hetgun suratima bakip bakip agliyorum. bununla kalmadi sag yanagim sarkti bi tarafta kilcal damarlar catlati. gozumun altinda kirislar cikti. son olarak kaslarim uzamiyor eskisi gibi gur degil. bunlarin hic biri bir sene oncesine yoktu gunlerim aglamakla geciyo disari cikmak istemiyorum.ustelik yeni evli sayilirim evligigi boyle hayal etmemistim. aynaya bakip bakip agliyorum olmek istiyorum.

harab etme kendini bukadar canim ya,cild doktoruna falan gorun,boyle bekleyerek bi yere varamazssinki hem stresten daha da cogalir sonra

Ölümü istemek bu kadar basit mi ya? Ne kadar kolay ağzınıza alıyorsunuz şu ölmek istiyorum lafını? Ergen de değilsiniz kocaman kadınsınız. Cilt problemi için ölüm istenir mi?

bir dermatoloğa görünün hemen. İzler için falan tedaviler var zaten, sakin olun biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…