muhasebe ve çaycılık ortam düzenleme(muhtemelen temizlik) aynı anda olamaz. Herkesin görevi farklıdır ben şahsen ilk kez duyuyorum bir muhasebecinin aynı zaman da çaycılık ve ofis toparlama işini aynı anda yaptığını. Nasıl odaklanabilirsiniz ki?Kızlar yeni işe başladım on muhasebe bölümü 4 ay oldu.sadece 5 aylık bir tecrübem var.patronum biliyordu bunu.ama tabi elimden geldiği kadar öğrenmeye çalıştım.bu arada ofis çay düzen toparlama işi ile de ilgileniyorum.muhasebe sistemimiz gereği en ufak bi hata da merkez in haberi oluyor kendimiz asla düzeltemiyoruz.Bugun bi harf hatasından kaynaklı sorun oldu.merkezde bi kaç kişiler muhasebe bölümünde durumu anlattım of pof yaptı iyice yerin dibine girdim.karşıda ki kadın siz çok hata yapıyorsunuz hiç bi ilerleme kaydedemiyorsunuz dedi pat diye yüzüme.halbuki çok şey öğrendim hevesliydim.ofis çok kalabalıktı.bişey diyemedim bozuntuya vermedim kapattık .çok kafama taktım bu lafı çok üzüldüm .bu arada ofiste on muhasebe yapan gök herseyi telefondan öğrendim diğer sube arkadaşlarımdan bilmiyorum çok üzgünüm nedense
Üç kişinin işini tek kişiye yaptırıp kâr ettiğini sanan embesil patronlar yapıyo böyle şeyler maalesef. Bi yandan muhasebeciler için de üzücü. İş ilanlarında hep rastlıyorum artık. Eskiden bu kadar yaygın değildi. Genelde ufak şirketler yapıyormuhasebe ve çaycılık ortam düzenleme(muhtemelen temizlik) aynı anda olamaz. Herkesin görevi farklıdır ben şahsen ilk kez duyuyorum bir muhasebecinin aynı zaman da çaycılık ve ofis toparlama işini aynı anda yaptığını. Nasıl odaklanabilirsiniz ki?
Ya çaycı olun ya da muhasebeci, ikisi bir arada mümkün değil.
Kal gelir insana bazen. Bir daha böyle bir muhabbet yaşarsanız "benim çok az bir deneyimim var ve bunu bilerek işe alındım. Elimden geleni yapıyorum ve öğrenmeye devam ediyorum anlayışınız için teşekkür ederim." diyip geçin. Bu sırada şirketin bünyesindeki muhasebe birimi dimi bu? Mali müşavir ofisiyse o zaman çok başka konuşmak lazım çünkü.Ne bileyim ofis kalabalık diye bişey diyemedim içimde kaldı.
Böyle seni dibe çekmek isteyen çok insan olacak. Sen her işini 2 kez kontrol et özgüvenini de kaybetme.Kızlar yeni işe başladım on muhasebe bölümü 4 ay oldu.sadece 5 aylık bir tecrübem var.patronum biliyordu bunu.ama tabi elimden geldiği kadar öğrenmeye çalıştım.bu arada ofis çay düzen toparlama işi ile de ilgileniyorum.muhasebe sistemimiz gereği en ufak bi hata da merkez in haberi oluyor kendimiz asla düzeltemiyoruz.Bugun bi harf hatasından kaynaklı sorun oldu.merkezde bi kaç kişiler muhasebe bölümünde durumu anlattım of pof yaptı iyice yerin dibine girdim.karşıda ki kadın siz çok hata yapıyorsunuz hiç bi ilerleme kaydedemiyorsunuz dedi pat diye yüzüme.halbuki çok şey öğrendim hevesliydim.ofis çok kalabalıktı.bişey diyemedim bozuntuya vermedim kapattık .çok kafama taktım bu lafı çok üzüldüm .bu arada ofiste on muhasebe yapan gök herseyi telefondan öğrendim diğer sube arkadaşlarımdan bilmiyorum çok üzgünüm nedense
Ön Muhasebe bende yapıyorum anlayışlı değiller demekki temizlik bilmem ne işi sizin göreviniz değil ki neden yaptırıyorlar başta kabul mü ettiniz ?Kızlar yeni işe başladım on muhasebe bölümü 4 ay oldu.sadece 5 aylık bir tecrübem var.patronum biliyordu bunu.ama tabi elimden geldiği kadar öğrenmeye çalıştım.bu arada ofis çay düzen toparlama işi ile de ilgileniyorum.muhasebe sistemimiz gereği en ufak bi hata da merkez in haberi oluyor kendimiz asla düzeltemiyoruz.Bugun bi harf hatasından kaynaklı sorun oldu.merkezde bi kaç kişiler muhasebe bölümünde durumu anlattım of pof yaptı iyice yerin dibine girdim.karşıda ki kadın siz çok hata yapıyorsunuz hiç bi ilerleme kaydedemiyorsunuz dedi pat diye yüzüme.halbuki çok şey öğrendim hevesliydim.ofis çok kalabalıktı.bişey diyemedim bozuntuya vermedim kapattık .çok kafama taktım bu lafı çok üzüldüm .bu arada ofiste on muhasebe yapan gök herseyi telefondan öğrendim diğer sube arkadaşlarımdan bilmiyorum çok üzgünüm nedense
Ne bileyim ofis kalabalık diye bişey diyemedim içimde kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?